Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Listeyi akşam güncellicem. Benim patron zırt pırt gelio çünkü. Bu arada bir firmada işe alım danışmanı olarak başladım :) İnsan Kaynakları yani

Listeyi akşam güncellicem. Benim patron zırt pırt gelio çünkü. Bu arada bir firmada işe alım danışmanı olarak başladım :) İnsan Kaynakları yani

canım hayırlı olsunnn :))) çok güzel bir haber arkasından diğer güzel haberde geir inşallah böle olur hep bi açıldımı yağar arkasından elhamdülillah bol şükür kızlar çok dua Tbi birbirimizede inşallahhh hadi bakalım pufum böreğim kolay gelsin sakın bizi boşlama haaa

öğleden sonra idrar tahlili vermeye gidicem inşallah enf geçmiştir bana dua edin dönünce yazarım kızlar öpüyorum

kızlarrrrr dün giremedim nete. komedi bir durum oluştu. Biliyorsunuz ki 6 aydır çalışmıyorum. Pzt günü hastane çıkışında bir firma aradı ve iş görüşmesine gittim. Dün işe aldılar beni. O kadar hızlı oldu ki anlayamadım :)

Şu an işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

En azından artık kurup kurup durmucam kafamda hamiş miyim diil miyim diye.. Tahlil sonuçlarını nasıl alcam o meçhul. İş yerine gebeliği düşündüğümü söleyemedim sonuçta.

Hepinizi kucaklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
öncelikle işin hayırlı olsun canım....
benimde bat dündü ama hala gelen giden yok tabi mevsimselde olabilir...
sabah test yaptım negatif bekliyorum ya gelecek ya gelmeyecek kırmızı bacım...

arkadaşlar merhaba bu siteye girmeyeli uzan zaman oldu ama suan burdayım ve yardımızına cok ihtiyacım var.

gecen sene subat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebek karnımda ölmüştü.
şimdi ise bebek istioruz
ADET DÖNEMLERİM : ocak 10 - subat 10 - mart 17 - idi. yumurtlamahesapma.org sitesinde yumurtlama dönemimi hesaplayarak ilk startımızı martın 28 sınde verdik şuan ise göğüs uçlarım koyu iştahım yok bi bitkinlik var ayrıca çok sevdiğim makarnayı bile yiyemiorum,

kurtaj dolayı hamile kalmama ihtimalim olabilirmi. yada bu iştahsızlık göğüs ucu kakrması normalmidir sizde yada piskolojikmidir yardım edin lütfen....

SAYGILAR

Çok sağ olunnn kızlar. İnşallah hayırlı günlerin habercisidir. İnşallah bebişim de gelir arkasından. Gerçi o işsizliğime sebep olcak ama olsun onun için vazgeçerim. Yeterki olana dek beni oyalasın :)

Hepinizi çoook seviyorum

kızlarrrrr dün giremedim nete. komedi bir durum oluştu. Biliyorsunuz ki 6 aydır çalışmıyorum. Pzt günü hastane çıkışında bir firma aradı ve iş görüşmesine gittim. Dün işe aldılar beni. O kadar hızlı oldu ki anlayamadım :)

Şu an işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

En azından artık kurup kurup durmucam kafamda hamiş miyim diil miyim diye.. Tahlil sonuçlarını nasıl alcam o meçhul. İş yerine gebeliği düşündüğümü söleyemedim sonuçta.

Hepinizi kucaklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canım yeni işin hayırlı olsun....bol şans getirsin inşallah...

Kızlar nasılsınız? doktora gidenleriniz bebişlerinizin kalp atışlarını duydunuzmu? bende ayın 24'ünde gidicem doktora. dualarım sizlerle hepinize bu güzel duyguları tekrar tekrar yaşatsın rabbim. yalnız benim aşırı mide problemlerim olmaya başladı. mide bulantım yok diğerinde de olmamıştı bunda da yok. herneyse ama göğüslerim patlıyacak gibi. şiştiler ve sızlıyolar. sizinde böyle probleriniz var mı? ayrıca aşırı mide ağrılarım ekşimelerim ve yanmalarım var. doktora gidene kadar elimden birşey gelmiyor yemek yediğim anda ne yersem yiyeyim.1 saat sonra mide şişkinliğinden mahfoluyorum.ve çok sevdiğim yemekten bile çok yiyemez oldum yediğim anda midem bulanıyor. öyle sabah bulantım yok ama bu sıkıntım var. acaba bende mi sorun var. int. araştırdım hormonlar ve rahim büyüdükçe öyle oluyormuş aman bebişime birşey olmasında ben çekerim acıları :)

Kızlar nereye yazacağımı bilemedim size sorayım dedim incir kürü hakkında bilgisi olan varmı ? adetin kaçıncı günü başlanması gerekiyor acaba?

bwn geldim kızlar idrar tahlili yaptırdım :) temiz çıktı elhamdülillah tek doz yetmiş inşallah bidaha olmaz 2. sini içmeden yaptırmış olmam da çok ii oldu yoksa boşuna bi doz daha ilaç alacaktım

bwn geldim kızlar idrar tahlili yaptırdım :) temiz çıktı elhamdülillah tek doz yetmiş inşallah bidaha olmaz 2. sini içmeden yaptırmış olmam da çok ii oldu yoksa boşuna bi doz daha ilaç alacaktım
cok sevındım canımgecmıs olsun sımdı annelıgın tadını cıkar kafan rahat olur canım

Günaydın bende dün hastalandım umudum ve dualarım mayıs ayına inşallah pufböreği yeni bat 16 mayıs...

Kızlar nasılsınız? doktora gidenleriniz bebişlerinizin kalp atışlarını duydunuzmu? bende ayın 24'ünde gidicem doktora. dualarım sizlerle hepinize bu güzel duyguları tekrar tekrar yaşatsın rabbim. yalnız benim aşırı mide problemlerim olmaya başladı. mide bulantım yok diğerinde de olmamıştı bunda da yok. herneyse ama göğüslerim patlıyacak gibi. şiştiler ve sızlıyolar. sizinde böyle probleriniz var mı? ayrıca aşırı mide ağrılarım ekşimelerim ve yanmalarım var. doktora gidene kadar elimden birşey gelmiyor yemek yediğim anda ne yersem yiyeyim.1 saat sonra mide şişkinliğinden mahfoluyorum.ve çok sevdiğim yemekten bile çok yiyemez oldum yediğim anda midem bulanıyor. öyle sabah bulantım yok ama bu sıkıntım var. acaba bende mi sorun var. int. araştırdım hormonlar ve rahim büyüdükçe öyle oluyormuş aman bebişime birşey olmasında ben çekerim acıları :)

canım bende 25 inde gidicem gelişmeleri mutlaka bildir bebeklerimizi görürüz inşallahh benim enfeksiyondan dolayı şikayetlerim oldu şuan rahatım inşallah böle devam eder maşallah diyim oğlumda kafamı kaldıramıodum bunda sanki hamile değilim gibi maşallah maşallahh şeytan kulağına kurşun :))

Back