Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

hos geldın pufboregı ozlettın kendını

hos geldın pufboregı ozlettın kendını

hoşbulduk cnmmmmmmmm. geldim artık hep birlikte olcaz. şurda çalışmalara ne kaldı :) yeni başlangıçlar, yeni umutlar :)

doktorlara gidiyoruz, onlardan öğrendiklerimizi de paylaşcaz. Böylece daha bilinçli olcaz.

valla ben ben bu ay doktora cok sınırlendım tıp merkezıne gıdıyorum maddı olarakta ozel hastanelere gore fıyat yuksek fıyattan gectım sınır ettı benıbu ay tam bı belırsızlık ıcındeyım

kızlarr pufböreğiiii..bende hamileyim...darısı sizlerin başına inşallah..rabbim hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin....dualarım sizlerle kızlar..mayısta umarım hepiniizn haberlerini alırız...

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlarda ben aranıza yeni katılıyorum.Biz de sizler gibi bebek istiyoruz inşallah Ancak benim adet düzensizliğim var.oyüzden SAT konusu birazcık karışık Şöyle ki; İlk kan 27 Martta geldi ancak ağrılı ve ped kullandığım zaman 1 nisan idi.Oyüzden tarih olarak hangisini almam gerekiyor bilemiyorum yardımcı olursanız ve listeye eklerseniz sevinirim.

bence 1nısan adet oldugun zaman kancunde bır hasta oluyosun

tebrık ederım hayırlı olsun saglıcakla kucagına albebısını ınsallah

Merhaba kızlar bende nezamandır yazamıyorudum.. Benim adetime 3 - 4 gün var ama bazı belirtilerimde var sanki.. Kasıklarımda bi gerginlik oluyor, bacaklarım ağrıyor ve pazar gününden beri sabahları mide bulantısı oluyor kahvaltı yapamıyorum ve sanki birazda halsizim.. Ama acaba bunlar psikolojikmi diye düşünüyorum.. Evde test yapsam çıkarmı sizce ??

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :124: harikasınnnnnnnnn. maşallahhhhhh

canım ben idrar testi yaptığımda 4 gün vardı ve silik çımıştı..sol kasığımın ağrısına duramıyodum..miğde bulantım yoktu ..yap bir idarr testi

hoşgeldin cnmmm.

O konuda benim de sıkıntılarım var. ilk iki gün kahverengi akıntı, sonra da tam kırmızı ve ağrılı şekilde oluyorum. Hangisini sayacağımı bilemediğimden her ikisini de baz alarak yumurtlama günlerimi hesaplıyorum. Ama tahlil için esas olduğum günü bekliyorum. Prş-cuma gibi doktora gitcem tahlil sonuçları için. Ona da sorarım. Ama adet olacağımızın nişanı geldiğine göre o anda hamiş olmadığımızı anlıyoruz. Bana göre de o gün olan olmuştur. Listede sana 27 Mart yazayım. Bana beklenen adet tarihini de verir misin ona göre yazayım?

Puf böreği ben kırmızıları gördüm
bu arada bat 23 nisan yazmışım. çok erken gelmedi mi bu kırmızı? ovulasyonunu düzgün hesapla oldu mu bitanem? bu yüzden de olmamış olabilir. . son adet olduğun tarih aralığını baz alarak yeni bat'a 15 mayıs yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…