Kızlar selamlar!!!
Nasılsınız görüşmeyeli? biliyorsunuz geçen hafta İzmir'deydim. İnternete girmem zor oldu ama ara sıra girerek sizleri yalnız bırakmamaya çalıştım.
Dün döndük evimize ama ben soluğu hastanede aldım. Doktora gittim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ne tahlil yapılması gerekiyorsa yapın hazırım dedim
6-7 tüp kan aldılar. 2 de idrar... Her bir şeye bakcaklar sanırım. Adetli olduğum için ultrasona bakamadılar. Prş-cuma gibi tahlil sonuçlarımı alcam aynı zamanda ultrasona gircem. Smear testi de yapılcak.
Bakalım bu ay daha bilinçli bir şekilde ilerlemek istiyorum. Bir sorun fln varsa önceden müdahale edeyim en azından. Kahve akıntılarla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Sonuçları bekliyoruz şimdilik. Eşimin babasının spermelerinin çok az ve yavaş olduğunu ve 7 sene çocuklarının olmadığını söyledim. Genetik olup eşimde de aynı problem olabilir mi dedim. Hayır dedi. Çok rahatladım onun için de. Aklımı kurcalayan şeylerden kurtulayım ki kendi kendimi kurup durmayayım dimi? :)
Bu arada folik asit kullanmamı önerdi. 1 aydır kullanıyorum bile dedim :) Solgar'ın folik asitini kullanıyorum ben. En iyisi oymuş zaten, öyle dedi. En iyi ilaç dozajını solgar ayarlıyormuş. Her gün 1 tane iç dedi.
Artık bugünden itibaren her gün yanınızdayım.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canım arkadaşlarımmmm
aynen hayırlısı ınsallah guzel haberler alırız amınnntmm tatlım hemen güncelliyorum. aynı anda öğrencez desene :) benim de 5 mayıs
hos geldın pufboregı ozlettın kendını
valla ben ben bu ay doktora cok sınırlendım tıp merkezıne gıdıyorum maddı olarakta ozel hastanelere gore fıyat yuksek fıyattan gectım sınır ettı benıbu ay tam bı belırsızlık ıcındeyımhoşbulduk cnmmmmmmmm. geldim artık hep birlikte olcaz. şurda çalışmalara ne kaldı :) yeni başlangıçlar, yeni umutlar :)
doktorlara gidiyoruz, onlardan öğrendiklerimizi de paylaşcaz. Böylece daha bilinçli olcaz.
kızlarr pufböreğiiii..bende hamileyim...darısı sizlerin başına inşallah..rabbim hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin....dualarım sizlerle kızlar..mayısta umarım hepiniizn haberlerini alırız...
bence 1nısan adet oldugun zaman kancunde bır hasta oluyosunMerhaba Arkadaşlarda ben aranıza yeni katılıyorum.Biz de sizler gibi bebek istiyoruz inşallahAncak benim adet düzensizliğim var.oyüzden SAT konusu birazcık karışık Şöyle ki; İlk kan 27 Martta geldi ancak ağrılı ve ped kullandığım zaman 1 nisan idi.Oyüzden tarih olarak hangisini almam gerekiyor bilemiyorum yardımcı olursanız ve listeye eklerseniz sevinirim.
tebrık ederım hayırlı olsun saglıcakla kucagına albebısını ınsallahkızlarr pufböreğiiii..bende hamileyim...darısı sizlerin başına inşallah..rabbim hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin....dualarım sizlerle kızlar..mayısta umarım hepiniizn haberlerini alırız...
bence 1nısan adet oldugun zaman kancunde bır hasta oluyosun
ayın bırını baz alırsak 27 gunden hesaplarsak nısan 28 bat tarıhıngenellikle 25 yada 27 günde bir.
kızlarr pufböreğiiii..bende hamileyim...darısı sizlerin başına inşallah..rabbim hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin....dualarım sizlerle kızlar..mayısta umarım hepiniizn haberlerini alırız...
Merhaba kızlar bende nezamandır yazamıyorudum.. Benim adetime 3 - 4 gün var ama bazı belirtilerimde var sanki.. Kasıklarımda bi gerginlik oluyor, bacaklarım ağrıyor ve pazar gününden beri sabahları mide bulantısı oluyor kahvaltı yapamıyorum ve sanki birazda halsizim.. Ama acaba bunlar psikolojikmi diye düşünüyorum.. Evde test yapsam çıkarmı sizce ??
Merhaba Arkadaşlarda ben aranıza yeni katılıyorum.Biz de sizler gibi bebek istiyoruz inşallahAncak benim adet düzensizliğim var.oyüzden SAT konusu birazcık karışık Şöyle ki; İlk kan 27 Martta geldi ancak ağrılı ve ped kullandığım zaman 1 nisan idi.Oyüzden tarih olarak hangisini almam gerekiyor bilemiyorum yardımcı olursanız ve listeye eklerseniz sevinirim.
Puf böreği ben kırmızıları gördüm
bu arada bat 23 nisan yazmışım. çok erken gelmedi mi bu kırmızı? ovulasyonunu düzgün hesapla oldu mu bitanem? bu yüzden de olmamış olabilir. . son adet olduğun tarih aralığını baz alarak yeni bat'a 15 mayıs yazdımPuf böreği ben kırmızıları gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?