insallah bebegın senınledır hamışşındır mujdelı haberını alırızHala olmadım :) 2 adet test yarın ve cuma için hazır ve nazır bekliyor :) 2 günlük gecikmeyle bugün yaptığım test negatifti Pazartesiye kadar sabır etmem gerekyor...
yaaaa çok üzüldüm ama senin adetine 3-4 gün daha vardı stresten erken oldun herhalde...Kısmet inşallah diğer ay beklediğin gibi olsun puf böreği.Bu gidişle topikteki hepimizin hayalleri de mayısa kalcak gibi gelmeye başladı banakızlar adet oldum ben
umudum mayısa kaldı:84:
kızlar yardımmm bugün kan tahliki yaptırdım 422 çıktı sat 7 mart bugün 10 nisan doktor gebeliğin daha çok yeni dedi 10 gün sonra gel ultrason bakalım dedi ama sat sormadı bile netten değerlere baktım düşük gibi geldi sizce normalmi
saol canımm sizi terketmiycem buradan gelişmeleri hep yazıcam ve sizinde benimle paylaştığınız günler gelecek okuyunca rahatladım inşallah herşey yolundadır ve sizinle kesesini gördüğümü pıt pıtları duyduğumuda paylaşmak nasip olur :)Tebrik ederim canımmm hayır değerin gayet normal, sen sata göre hesaplama ,normalde yumurtlama gününe göre bakman lazım hele bir de geç döllenme olmuşsa durum daha da değişir arkadaşım hamileliğini ilk öğrendiğinde 4 haftalıktı seni gibi değeri de 440 çıkmıştı şimdi 7 haftalık giderek artıyor inşallah senin de öyle olur.Hayırlı olsun
sat tan hesaplayınca gebelik haftam 4+6 çıkıo değerse 4 hafta aralığında boşuna stres yapıorumdur inşallahsaol canımm sizi terketmiycem buradan gelişmeleri hep yazıcam ve sizinde benimle paylaştığınız günler gelecek okuyunca rahatladım inşallah herşey yolundadır ve sizinle kesesini gördüğümü pıt pıtları duyduğumuda paylaşmak nasip olur :)
tebrık ederım sagılacakla kucagına alcaksın ınsallahkızlar yardımmm bugün kan tahliki yaptırdım 422 çıktı sat 7 mart bugün 10 nisan doktor gebeliğin daha çok yeni dedi 10 gün sonra gel ultrason bakalım dedi ama sat sormadı bile netten değerlere baktım düşük gibi geldi sizce normalmi
tebrık ederım sagılacakla kucagına alcaksın ınsallah
kızlar adet oldum ben
umudum mayısa kaldı:84:
canım benım allah kucagına almayı nasıp etsın cok zor gunler gecırmıssın allah ısteyen ısteyıpte olmayan herkese nasıp etsın bende cok kotu gunler gecırıyorum ben ocagn 29unda kurtaj oldum nısanın 5ıınde ılk adetın geldı normaldı eskısı gbydı daha sonra o adetım bıttı 2 adetımı beklerken 6 gn oncesınden kahve akıntım oldu kanda geldı az bıraz korktum doktora gttm hormanel dedı sonra 2 nısanda adetm geldı duznl geldı yanı ama ben mantar olmusum kurtajd sonra sen neler yasadın yada yasayan varmı bende ıstıyorum sımdı bıraksam nolır korunmayı dusuk yada dıs gebelık olurmuu dıyede tırsıyorum bendede kan uyusmazlıgı var ıgne vuruldum
kızlar yardımmm bugün kan tahliki yaptırdım 422 çıktı sat 7 mart bugün 10 nisan doktor gebeliğin daha çok yeni dedi 10 gün sonra gel ultrason bakalım dedi ama sat sormadı bile netten değerlere baktım düşük gibi geldi sizce normalmi
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan değerin nasıl çıktı bende yeni öğrendim :)iki gün önce predictor marka gebelik testim negatif çıkmıştı. dün tesadüfen bir arkadaşımdan eczanelerdeki özellikle pahallı olan testlerin negatif çıkardığını duydum ve kan testi yaptırdım. ve sonuç pozitif!! forumda çok yeniyim ama bunu paylaşmak istedim çünkü birçok şeyi burdan yorumları okuyarak öğrendim.
Haydi hanımhanımcıklar tarihler gelsinnnn
Üye / SAT (Son adet tarihi) / Kaçıncı Deneme ? / Bir sonraki Adet Tarihi?
pufboregi / 16.Mar.13 / 1 / 10.Nis.13
HICRAN4242 / 03.Mar.13 / 4 /
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan değerin nasıl çıktı bende yeni öğrendim :)
ay şuan gülmemek için zor tutuyorum kndimi benimde sat 7 mart bende hamileyim ve seninle herşey aynı daha doktora gitmedim daha öncekinden aklım başıma geldi bunda panik yapmıyorum aynı senin gibydm niye az çıktı acaba diye düşünüp duruyodum panik yapma canım 4+7 gözüküyoruz ama gebelk ilerlemeden kese görünmeden bu çokta önemli deil.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah seninde mide ağrıların ve her yemekten sonra kuscakmıs gibi hissediyomusun şiskinlkten patlıycak gbi oluyorum. Mide ağrısıda cabası
saol :) bende sana msj yazıyodum..benim değerler 366 panik yapma diye:))) ikimizde sağlıkla alacağız bebeklerimizi inşallah, ben dün iki dr la konuştum o değerlerle ilgili olarak,herşey yolunda merak etme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?