Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Hala olmadım :) 2 adet test yarın ve cuma için hazır ve nazır bekliyor :) 2 günlük gecikmeyle bugün yaptığım test negatifti Pazartesiye kadar sabır etmem gerekyor...
insallah bebegın senınledır hamışşındır mujdelı haberını alırız

kızlar yardımmm bugün kan tahliki yaptırdım 422 çıktı sat 7 mart bugün 10 nisan doktor gebeliğin daha çok yeni dedi 10 gün sonra gel ultrason bakalım dedi ama sat sormadı bile netten değerlere baktım düşük gibi geldi sizce normalmi

Son düzenleme:
kızlar adet oldum ben

umudum mayısa kaldı:84:
yaaaa çok üzüldüm ama senin adetine 3-4 gün daha vardı stresten erken oldun herhalde...Kısmet inşallah diğer ay beklediğin gibi olsun puf böreği.Bu gidişle topikteki hepimizin hayalleri de mayısa kalcak gibi gelmeye başladı bana

Tebrik ederim canımmm hayır değerin gayet normal, sen sata göre hesaplama ,normalde yumurtlama gününe göre bakman lazım hele bir de geç döllenme olmuşsa durum daha da değişir arkadaşım hamileliğini ilk öğrendiğinde 4 haftalıktı seni gibi değeri de 440 çıkmıştı şimdi 7 haftalık giderek artıyor inşallah senin de öyle olur.Hayırlı olsun

saol canımm sizi terketmiycem buradan gelişmeleri hep yazıcam ve sizinde benimle paylaştığınız günler gelecek okuyunca rahatladım inşallah herşey yolundadır ve sizinle kesesini gördüğümü pıt pıtları duyduğumuda paylaşmak nasip olur :)

sat tan hesaplayınca gebelik haftam 4+6 çıkıo değerse 4 hafta aralığında boşuna stres yapıorumdur inşallah

tebrık ederım sagılacakla kucagına alcaksın ınsallah

aminnn canım sanada çok geçmş olsun aynı seyleri yaşamışız bende 22 ocakta düşük yaptım 15 şubatta adet oldum ve 7 martta oldum 2 adetten snra hamile kaldım.aynı şekilde bizdede var kan uyuşmalığı iğne oldum bende.rabbim ol deyince oluyor.içini ferah tut her ay adetlerini bekleme aklından çıkar bak nasıl beklemediğn şeyler olaacak.mantara gelince bende çok çektim bekarken başladı bende her ne hikmetse onunla ilgili sıkıntım yok şükür doktora git o sana gerekenleri söylüyor zaten geçmiş olsun canm

ay şuan gülmemek için zor tutuyorum kndimi benimde sat 7 mart bende hamileyim ve seninle herşey aynı daha doktora gitmedim daha öncekinden aklım başıma geldi bunda panik yapmıyorum aynı senin gibydm niye az çıktı acaba diye düşünüp duruyodum panik yapma canım 4+7 gözüküyoruz ama gebelk ilerlemeden kese görünmeden bu çokta önemli deil.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah seninde mide ağrıların ve her yemekten sonra kuscakmıs gibi hissediyomusun şiskinlkten patlıycak gbi oluyorum. Mide ağrısıda cabası

Yeniden günaydın zaman nasıl hızlı geçiyor böyle pazar günü çarşambaya nasıl dayanıcam derken perşembe olmuş şimdi de pazara nasıl dayanıcam diyorum.Her neyse 2.kez test yaptım bugün çookkk derinlerde bişeyler gördüm ama emin olamadım hologram gibi tam ışıkta anlaşılmıyo gölgede var gibi ama çok az ne var ne yok :) yarın sabah tekrar yapıcam bakalım adet de olmadım 4.gün oldu geciktiğim.

iki gün önce predictor marka gebelik testim negatif çıkmıştı. dün tesadüfen bir arkadaşımdan eczanelerdeki özellikle pahallı olan testlerin negatif çıkardığını duydum ve kan testi yaptırdım. ve sonuç pozitif!! forumda çok yeniyim ama bunu paylaşmak istedim çünkü birçok şeyi burdan yorumları okuyarak öğrendim.

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan değerin nasıl çıktı bende yeni öğrendim :)

benim de sat 6 mart.. dün benimki de 366 çıktı, dr um bana da aynı şeyleri söyledi, değerlerin gayeeet normal, sakın panik yapma..

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan değerin nasıl çıktı bende yeni öğrendim :)

saol :) bende sana msj yazıyodum..benim değerler 366 panik yapma diye:))) ikimizde sağlıkla alacağız bebeklerimizi inşallah, ben dün iki dr la konuştum o değerlerle ilgili olarak,herşey yolunda merak etme :)))

canım tebrik ederim inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :) senin kan değerin kaç çıktı düşükmü niye böyle çok kafama taktım netten araştırdım bazıları normal diyo döllenmeyle alakalı kişiden kişiye değişiyormuş bu değerler ama keseyi görmeden rahat edemicem çok gazım oluyor bide yemekten sonra sanki üç aylık gibi şişkinliğim oluyor bulantım yok henüz.oğlumda çok bulantılarım vardı mesela hemde adetim geçtiği gün bşlamıştı bu değişik.ha bide karın ağrım oluyo gaz sancısı çekiyorum..şimdilik bu kadar doktora ne zman gitmeyi düşünüyorsun..birde düşük neden oldu sen daha önce doktorlar bişey dedimi kaç haftalıkken düşük yaptın

saol :) bende sana msj yazıyodum..benim değerler 366 panik yapma diye:))) ikimizde sağlıkla alacağız bebeklerimizi inşallah, ben dün iki dr la konuştum o değerlerle ilgili olarak,herşey yolunda merak etme :)))

inşallahhhh :)) ama çok rahatladım insan kendi gibi birilerini arıyor böyle durumlarda yoksa ikna olamıyo bişeyler yolunda diye :))) iykii geldin ultrasona ne zaman gideceksin beni 10 gün sonraya çağırdı bide kaçında adet olman gerekiyodu normalde

Son düzenleme:
puf böreği yeni hamişlerimizi listeye eklesene canım listeyi güncelleyelim ki hamişlerimizle beraber umutlarımızda çoğalsın haydi kızlarrr Rabbim topiğimizi hamişlerle göbüşlerimizi bebişlerle doldursun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…