• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

ÜYE
SAT
DENEME?
BAT
Pufboregi16 Mart 13110 Nisan 13
HICRAN424203 Mart 1343 Nisan 13
Hayat_ask28 Şubat 13228 Mart 13
Aybuke07?1 (nisan’da deneme)
mRv20129 Şubat 13?9 Mart 13
Seremcem18 Mart 13618 Nisan 13

Seremcem, ovulasyon tarihi hesaplayıp mı deniyorsunuz eşinle, yoksa ne zmn denk gelirse şeklinde mi? Bir de hesap yapıp dene olmazsa. Kadınlar kulübünde var hesaplayıcı.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama

2 güne bir ilişki, ama en az yrm saat kalkmaman lazım. beline de yastık koy gitmesin dışarıya.. okuduğum kadarıyla tükürüktür, kremdir bunlar spoşların ölmesine yol açıyormuş. İlla bir şey kullanman gerekiyorsa özel kremler varmış spoş öldürmeyen. Onları kullanmak lazımmış

ben de bebiş istiyorum,, mart ayı için düşünüyordum ama bel fıtığım çıktı birden, tedavi olayım diye vazgeçtim :( Allah nasip kısmet ederse nisan ayı için denemek istiyoruz bakalım, inşallah hayırlı haberler alırız.

çok geçmiş olsun cnm . aman dikkat et. bel fıtığı çok zor. temizlik fln yapayım derken belini iyice zorlama

Onuda hesaplıyorum ama daha çok gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum canım bi gün durup bi gün çalışıyoruz :) sonuçta ne zaman yumurtlayacağımı bilmiyorum :)başka öyle şeyler kullanmıyorum benim zaten 3 ay öncesinde kimyasal gebelik yaşadım kan sonucu değer verdi sonra düştü :-(ondan sonra kist oluştu ama adet döneminde attım şükür..zaten yarım saat değil 1 saat kıpırdamıyorum bile :)bu ay bide silkeletme yöntemini deniycem :)inş tutuncak bebeğim :)

Onuda hesaplıyorum ama daha çok gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum canım bi gün durup bi gün çalışıyoruz :) sonuçta ne zaman yumurtlayacağımı bilmiyorum :)başka öyle şeyler kullanmıyorum benim zaten 3 ay öncesinde kimyasal gebelik yaşadım kan sonucu değer verdi sonra düştü :-(ondan sonra kist oluştu ama adet döneminde attım şükür..zaten yarım saat değil 1 saat kıpırdamıyorum bile :)bu ay bide silkeletme yöntemini deniycem :)inş tutuncak bebeğim :)

ya şu silkeletme olayını benimkisine söylesem çok güler. Yapamazki gülmekten :D

kendi kendimimi silkelesem o duşa girince acaba? ayaklarımı duvara fln dayarım ne biliim :D

Merak etme canım benimkide öyle gülüyo bende gülme krizine giriyorum zaten en fazla 5 dk oluyo bu işlem hatta işe yaramaz diyo ama yinede yapıyorum :)

Merhaba kızlar bende 6 aydır deniyorum sat 25 şubat bat 24 mart..Çatlatma iğnesi vuruldu bu a Çok az kaldı Çok korkuyorum. Evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. inş. hamileyimdir. :24:

ÜYE
SAT
DENEME?
BAT
Pufboregi
16 Mart 13
1
10 Nisan 13
HICRAN4242
03 Mart 13
4
3 Nisan 13
Hayat_ask
28 Şubat 13
2
28 Mart 13
Aybuke07
?
1 (nisan’da deneme)

mRv2012
9 Şubat 13
?
9 Mart 13
Seremcem
18 Mart 13
6
18 Nisan 13
Dadas41
17 Mart 13

Hadi bakalım, Ocak - Şubat boş geçti ama artık ben de gebe kalmak istiyorum. Bu ay çalışmalara başlıyoruz hele şu ovulasyon tarihim bir gelsin..
Şimdiye kadar hamile kalamayanlar, umudumuz mart ya da nisan! İnşallah hepimiz beklediğimiz iyi haberleri alırız artık. Yakın arkadaşlarımdan birinin daha müjdeli haberini aldım. İnşallah sıra bende :) O da kk okuyucusu ama henüz üye değil. Artık vakti gelmiştir dedim ona da. Üye olacak.

Herkese mutlu haberlerrrrr!!!

Adet tarihlerinizi bekliyorum hanımlarrrrr :)

Başlangıcı yapıyorum.Benim 16 Mart'tı... Bitmesini bekliyorum şimdilik :1:

Canım benide eklermisin ? 5.deneme 5 nisan bat tarihim.. inşallah hepimizide hamiş diede sonuçlarızz ... :46:

kızlar çizelgeyi ilk mesajın olduğu yerde güncelliyorum bundan sonra. bakması daha kolay olur

kızlar silkeleme olayını duydunuzmu ? ben onu denicem bakalım. başka topikte bi arkadaş onu yapmış hemencik hamiş kaldı :46:
bende yapıcam ya tutarsa dimi ama :9:

doğru sölüosun tatlım. e tabi spoşların en dibe gitmesi lazım, dışarı kaçmaması lazım. Zaten garibim çoğu giderken ölüo
ama ben eşime diyemem bunu. sen iyice sapıttın, kafayı yedin der. ben bacaklarımı havaya dikmeyi düşünüom. olmadı sallarım kendimi biraz :9:

kızlar ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum. sonra da kpss çalışcam. 5 gibi tekrar bi bakarım ama topice.öpüyorum hepinizi.. güzel haberleri almak dileğiyleeee

slm kızlar bu silkeletme nasıl bir şey merak ettimde

Back