Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler fıstıktmm tatlım ekledim hmn
ben de bebiş istiyorum,, mart ayı için düşünüyordum ama bel fıtığım çıktı birden, tedavi olayım diye vazgeçtimAllah nasip kısmet ederse nisan ayı için denemek istiyoruz bakalım, inşallah hayırlı haberler alırız.
Onuda hesaplıyorum ama daha çok gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum canım bi gün durup bi gün çalışıyoruz :) sonuçta ne zaman yumurtlayacağımı bilmiyorum :)başka öyle şeyler kullanmıyorum benim zaten 3 ay öncesinde kimyasal gebelik yaşadım kan sonucu değer verdi sonra düştü :-(ondan sonra kist oluştu ama adet döneminde attım şükür..zaten yarım saat değil 1 saat kıpırdamıyorum bile :)bu ay bide silkeletme yöntemini deniycem :)inş tutuncak bebeğim :)
benimde 17 mart kızlar halen devamm 6.gün
ÜYE
SAT
DENEME?
BAT
Pufboregi
16 Mart 13
1
10 Nisan 13
HICRAN4242
03 Mart 13
4
3 Nisan 13
Hayat_ask
28 Şubat 13
2
28 Mart 13
Aybuke07
?
1 (nisanda deneme)
mRv2012
9 Şubat 13
?
9 Mart 13
Seremcem
18 Mart 13
6
18 Nisan 13
Dadas41
17 Mart 13
Hadi bakalım, Ocak - Şubat boş geçti ama artık ben de gebe kalmak istiyorum. Bu ay çalışmalara başlıyoruz hele şu ovulasyon tarihim bir gelsin..
Şimdiye kadar hamile kalamayanlar, umudumuz mart ya da nisan! İnşallah hepimiz beklediğimiz iyi haberleri alırız artık. Yakın arkadaşlarımdan birinin daha müjdeli haberini aldım. İnşallah sıra bende :) O da kk okuyucusu ama henüz üye değil. Artık vakti gelmiştir dedim ona da. Üye olacak.
Herkese mutlu haberlerrrrr!!!
Adet tarihlerinizi bekliyorum hanımlarrrrr :)
Başlangıcı yapıyorum.Benim 16 Mart'tı... Bitmesini bekliyorum şimdilik![]()
Canım benide eklermisin ? 5.deneme 5 nisan bat tarihim.. inşallah hepimizide hamiş diede sonuçlarızz ...![]()
Merhaba kızlar bende 6 aydır deniyorum sat 25 şubat bat 24 mart..Çatlatma iğnesi vuruldu bu a Çok az kaldı Çok korkuyorum. Evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. inş. hamileyimdir.![]()
cnm inşallah birkaç gün sonra hamiş haberlerini alırızzz
Canım benide eklermisin ? 5.deneme 5 nisan bat tarihim.. inşallah hepimizide hamiş diede sonuçlarızz ...![]()
Onuda hesaplıyorum ama daha çok gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum canım bi gün durup bi gün çalışıyoruz :) sonuçta ne zaman yumurtlayacağımı bilmiyorum :)başka öyle şeyler kullanmıyorum benim zaten 3 ay öncesinde kimyasal gebelik yaşadım kan sonucu değer verdi sonra düştü :-(ondan sonra kist oluştu ama adet döneminde attım şükür..zaten yarım saat değil 1 saat kıpırdamıyorum bile :)bu ay bide silkeletme yöntemini deniycem :)inş tutuncak bebeğim :)