• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

doğru sölüosun tatlım. e tabi spoşların en dibe gitmesi lazım, dışarı kaçmaması lazım. Zaten garibim çoğu giderken ölüo
ama ben eşime diyemem bunu. sen iyice sapıttın, kafayı yedin der. ben bacaklarımı havaya dikmeyi düşünüom. olmadı sallarım kendimi biraz :9:

bakalım benim kociş ne tepki vercek bunu sölediğimde :1: ama lamı cimi yok yapıcam.. bişi kaybetmemek yanısıra azcıkın eğlenmiş oluruz :62:

slm kızlar bu silkeletme nasıl bir şey merak ettimde

canım çalışmaları yaptıktan sonra ... anladın sen onu :17: ... neyse sonra kociş seni bacaklarından tutup yukarı doğru kaldırıppp silkelicek.. yani sipoşlarr tam içine girmiş olacak.. bakalım ben akşama deniycem :1:
kocişin verceği tepkiyi çokk merak ediorum aklımı yitirdim sanacağı kesin :3:

Hadi bakalım, Ocak - Şubat boş geçti ama artık ben de gebe kalmak istiyorum. Bu ay çalışmalara başlıyoruz hele şu ovulasyon tarihim bir gelsin..
Şimdiye kadar hamile kalamayanlar, umudumuz mart ya da nisan! İnşallah hepimiz beklediğimiz iyi haberleri alırız artık. Yakın arkadaşlarımdan birinin daha müjdeli haberini aldım. İnşallah sıra bende :) O da kk okuyucusu ama henüz üye değil. Artık vakti gelmiştir dedim ona da. Üye olacak.

Herkese mutlu haberlerrrrr!!!

Adet tarihlerinizi bekliyorum hanımlarrrrr :)

Başlangıcı yapıyorum.Benim 16 Mart'tı... Bitmesini bekliyorum şimdilik :1:

ÜYESATDENEME?BAT
Pufboregi16 Mart 13110 Nisan 13
HICRAN424203 Mart 1343 Nisan 13
Hayat_ask28 Şubat 13228 Mart 13
Aybuke07?1 (nisan’da deneme)
mRv20129 Şubat 13?9 Mart 13
Seremcem18 Mart 13618 Nisan 13
Dadas4117 Mart 13
Prenses_061025 Şubat 13624 Mart 13
ESRARENGİZ8655 Nisan 13
Ozlem_Ahmet3 Mart10.ay3 Nisan

canm ben ekledim ama oldu mu inşallah hepimiz hamile çıkarız burdan

Hadi bakalım, Ocak - Şubat boş geçti ama artık ben de gebe kalmak istiyorum. Bu ay çalışmalara başlıyoruz hele şu ovulasyon tarihim bir gelsin..
Şimdiye kadar hamile kalamayanlar, umudumuz mart ya da nisan! İnşallah hepimiz beklediğimiz iyi haberleri alırız artık. Yakın arkadaşlarımdan birinin daha müjdeli haberini aldım. İnşallah sıra bende :) O da kk okuyucusu ama henüz üye değil. Artık vakti gelmiştir dedim ona da. Üye olacak.

ÜYESATDENEME?BAT
Pufboregi16 Mart 13110 Nisan 13
HICRAN424203 Mart 1343 Nisan 13
Hayat_ask28 Şubat 13228 Mart 13
Aybuke07?1 (nisan’da deneme)
mRv20129 Şubat 13?9 Mart 13
Seremcem18 Mart 13618 Nisan 13
Dadas4117 Mart 13
Prenses_061025 Şubat 13624 Mart 13
ESRARENGİZ8655 Nisan 13
Ozlem_Ahmet3 Mart10.ay3 Nisan

canm ben ekledim ama oldu mu inşallah hepimiz hamile çıkarız burdan

İNŞALLAHH CANIMM.. NİSAN UĞURLU GELECEK BAHAR HAMİŞLERİ OLUCAZZZ .. :62: :29: :32:

nerede olsan pesşinden geliorum cnm sen ne zamn kan testine gtcen batı mı beklicen bana dr 27 martta yaptır demişti

Ben de polistik över de var canım adetler düzensiz su anda ilaç kullanıyorum hamile değilsem 3 nisanda bat o güne kadar beklemeyi düşünüyorum ben

cnm sağ ol. İlk sayfadan son güncel tarihleri görebiliriz. Hep orda da ekliyorumki bakabilelim kolaylıkla. Ayyyy hadi az kaldı bazılarının BAT'a. Çok merak ediyorum kimler hamiş olcakkkk. İçimden bi ses bu topik çok uğur getircek diyor ve herkes hamiş olcak diyorrrrrr:26:

BAT kısmına baktım da, en erken prenses_0610 dan haber alabilcez herhalde. 24 Martta çünkü. Bir de mRv2012 den haber bekliyoruz çünkü 9 marttı BAT'ı. 13 gün geçmişşşşşş hadi güzel haberler ver bize. İlk hamişimiz sen olll :46:

kızlarrrr pazartesi görüşürüzzzz. bakalım pazar günü ne olacak bizde ehehehe :17:

Haydi hanımhanımcıklar tarihler gelsinnnn

Üye / SAT (Son adet tarihi) / Kaçıncı Deneme ? / Bir sonraki Adet Tarihi?
pufboregi / 16.Mar.13 / 1 / 10.Nis.13
HICRAN4242 / 03.Mar.13 / 4 /

son adet tarihi 2 mart 2013 2. denemem bir sonraki adet tarihim 30 mart benim tarihler bunlar inşallah bu topik herkese uğurlu gelir şimdiden teşekkür ederim...

hayirli olsun topiginiz bu arada. Nisanda hamile kalmam lazim dua edin bana cok onemli.

topiğiniz hayırlı olsun benide eklermisiniz listeye
sat 28 şubat
batım 27 mart
bu 4. deneme
inşallah göbüşümdedir meleğimmm :16::16::16::16:

Back