Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

mrb bayanlarrr.. benimde son adetim 10 mart daha çok var şu an yumurtlMA dönemimdeym şu silkeletme yöntemi iimiş yaa bakalım bi deneyelimm ilk defa duydum ama mantıklı yani o kadar dakka ayaklar havada beklyorm yanee birazda eşim yorulsun dimi silkeleeeee hakkımızda hayırlısı olsun ....

Kızlar kocişle koptuk ya... daha ne hal ve şekillere gircez bakalım meleklerimize kavuşabilmek için..
başta kociş sen delirdin iyice desede sonra mantıklı bir izahla ikna oldu ve gülmekten katıla katıla silkelendimmm umarım apartmanda duyan olmamıştır
ey Allahımm daha fazla şekillere girmeden ver bizlere meleklerimizi ne olursun yaa... Annesinin bi tanesi tutun artık gel be seni dört gözle bekliyoruz

gıııııızzzzz çok silkelemesyiniz spoşların başı döner yolu neyim bulamazlaaa sonra

Mrb kızlar akşam çalışma var ben de kocaya silkele diyecem bakalım ne diyecek

kızlar ilk haber benden ama kötü haber =(( adet oldum bugün çok üzüldüm çok ağladım yine =( hayırlısı böyleymiş demekki.. umutlar nisan ayına kaldı =(

kızlar ilk haber benden ama kötü haber =(( adet oldum bugün çok üzüldüm çok ağladım yine =( hayırlısı böyleymiş demekki.. umutlar nisan ayına kaldı =(

Hic üzülme ağlama canım hayırlı zaman bu zaman değildir belki biliyorsun ne kadar kafamıza takarsak o kadar stres oluyoruz burda bizi psikolojik ve fizyolojik çok etkiliyo

Bu akşam bizdede çalışma var silkeletcem bende :)geçen ay sonunda yapmıştık geç öğrendim silkeletmeyi :)bu ay bugün silkeletcem inş :)heycan bastı kociş ışte 6 gibi gelcek o gelene kadar temizlenmem lazım :)daha çok var gelmesine yemeğide yaptım ohh :)gelsin silkelesin beni :-D

cnmm üzülmek yok tamam mı? bu ztn mart nisan topiği.. inşallah nisanda güzel haberlerini alcaz. ben 23 nisan yazdım bat için senin. Belki çocuk bayramında gelecek yavrun :)

cankuşlar görüşmeyeli nasılsınız?

bizim pazar günü çalışmalar başlayacaktı. kociş cts günü kaçamazsın benden dedi ve olan oldu. sonra üstüne bir de pazar günü de yaparız nolcak demez mi!!! pazar da kaçamadım :) olan oldu. günaşırı olayı yalan oldu benim. şimdi bir sonraki salı günü olmalı. umarım bugün kaçarım
yoksa bebiş mebiş göremicem ben aaaaa

ay ben anlattım. saçmalama dedi bana. ben de ayaklarımı diktim, duvara dayadım kendimi salladım

sonra bi baktım kociş ayakları dayamış duvara benimle aynı. sen napıon? dedim. sana eşlik ediom dedi. koptum gülmekten hahahhahahha. nerdeyse gülmekten gidiodu spoşlar

Son düzenleme:
merhabalar benim de sat 28 şubat. bir düşük bir kürtajdan sonra bu ilk denememiz. Kan pıhtılaşması sorunu çıktı bende. Doktorum adetinden 3 gün önce kan tahlili yapacaksın varsa hemen iğneye başlayacağız demişti. Bugün yaptırdım beta hcg 9.42 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım ama kimyasal gebeliktir diye çok korkuyorum.

hoşgeldin cnm, ekledim listeye. umarım kimyasal değildir. Hayırlısıyla bebişin gelir sana

Bu duruma yorum yapacak kimse yok mu? Hiç olmazsa dua edin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…