Kızlar kocişle koptuk ya... daha ne hal ve şekillere gircez bakalım meleklerimize kavuşabilmek için..
başta kociş sen delirdin iyicedesede sonra mantıklı bir izahla ikna oldu ve gülmekten katıla katıla silkelendimmm umarım apartmanda duyan olmamıştır
ey Allahımm daha fazla şekillere girmeden ver bizlere meleklerimizi ne olursun yaa... Annesinin bi tanesi tutun artık gel be seni dört gözle bekliyoruz
bol bool dua edelim tatlım allahım duyar sesimizi
kızlar ilk haber benden ama kötü haber =(( adet oldum bugün çok üzüldüm çok ağladım yine =( hayırlısı böyleymiş demekki.. umutlar nisan ayına kaldı =(
gıııııızzzzz çok silkelemesyiniz spoşların başı döner yolu neyim bulamazlaaa sonra
Ben de polistik över de var canım adetler düzensiz su anda ilaç kullanıyorum hamile değilsem 3 nisanda bat o güne kadar beklemeyi düşünüyorum ben
son adet tarihi 2 mart 2013 2. denemem bir sonraki adet tarihim 30 mart benim tarihler bunlar inşallah bu topik herkese uğurlu gelir şimdiden teşekkür ederim...
topiğiniz hayırlı olsun benide eklermisiniz listeye
sat 28 şubat
batım 27 mart
bu 4. deneme
inşallah göbüşümdedir meleğimmm
kızlar ilk haber benden ama kötü haber =(( adet oldum bugün çok üzüldüm çok ağladım yine =( hayırlısı böyleymiş demekki.. umutlar nisan ayına kaldı =(
Selam kizlar beni de ekler misiniz sat 7 mart bat 4 nisan 4. Deneme
mrb bayanlarrr.. benimde son adetim 10 mart daha çok var şu an yumurtlMA dönemimdeym şu silkeletme yöntemi iimiş yaabakalım bi deneyelimm ilk defa duydum ama mantıklı yani o kadar dakka ayaklar havada beklyorm yanee birazda eşim yorulsun dimi silkeleeeee hakkımızda hayırlısı olsun ....
merhabalar benim de sat 28 şubat. bir düşük bir kürtajdan sonra bu ilk denememiz. Kan pıhtılaşması sorunu çıktı bende. Doktorum adetinden 3 gün önce kan tahlili yapacaksın varsa hemen iğneye başlayacağız demişti. Bugün yaptırdım beta hcg 9.42 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım ama kimyasal gebeliktir diye çok korkuyorum.
merhabalar benim de sat 28 şubat. bir düşük bir kürtajdan sonra bu ilk denememiz. Kan pıhtılaşması sorunu çıktı bende. Doktorum adetinden 3 gün önce kan tahlili yapacaksın varsa hemen iğneye başlayacağız demişti. Bugün yaptırdım beta hcg 9.42 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım ama kimyasal gebeliktir diye çok korkuyorum.
Bu duruma yorum yapacak kimse yok mu? Hiç olmazsa dua edin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?