Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Kızlar bata ne kadar kala test yapabiliyoruz önceden yapsak çıkar mı..benim 1 hafta kaldı..artık merak etmeye başladım..test yapsam çıkar mı ya:44::44:

kızlar bide bişi dicem. El ayak üşümesi normal mi. Eşim ceset gibi olmuş ayakların diyo hep öyle bu aralar

Canım bazen geçmişten gelen üzüntüler, vücut rahata erdiği zaman yüzeye vuruyolar. Bence sen bi test yap ve vakit kaybetmeden ilacına başla

kurdeşen döküyorsun herhalde sıkıntıdan stresten... kaşımamaya çalış kaşınıyorsa daha çok dağılmasın.. baharda geldi belki alerjik reaksiyonlar gösteriyor olabilirsin..çok geçmiş olsun..

Kızlar bata ne kadar kala test yapabiliyoruz önceden yapsak çıkar mı..benim 1 hafta kaldı..artık merak etmeye başladım..test yapsam çıkar mı ya:44::44:

ben battan 2 gün sonra idrar testi yaptım pozitif gösterdi.. battan önce hiç denemedim..ama genelde idrar değilde kan testi battan önce daha net sonuç veriyor diyorlar..

kızlar bide bişi dicem. El ayak üşümesi normal mi. Eşim ceset gibi olmuş ayakların diyo hep öyle bu aralar

bende geçen hafta ateş gibi yanarken iki gündür geceleri üşüyorum..

Canım bazen geçmişten gelen üzüntüler, vücut rahata erdiği zaman yüzeye vuruyolar. Bence sen bi test yap ve vakit kaybetmeden ilacına başla
test yaptım tek cızgı ama hala hasta olmadım gece sabaha karşı olmam lazımdı olmadım supelıyım oyuzden olayım oyle içim dıyorum yumurtlamadan sonra goguslerım hasslaşır bat bıtmeye yakın gecerdı ama ıkı gun once hassasıyetım gectı emın degılım tam hayırlısı

okuyorum yazdıklarımızı..yazdıklarınız....içim garip oluyor...

test yapıyoruz..umut ediyoruz bekliyoruz.. düşünsenize anneliğe daha gebe kalmadan başlıyoruz.. dikkat ediyoruz..yediğimize içtiğimize.. ilişkimize.. günlerimize.. çift çizgi görmüyoruz hüzünleniyor yine başa sarıyoruz.. regl olmuyoruz tekrar umutlanıyoruz...

gebe kalıyoruz acaba kese görecekmiyiz...sağlıklımıdır diye endişeleniyoruz...

allahım diyorum.. hakediyoruz hepimiz anne olmayı dimi.. sen lütfen forumdaki bütün arkadaşlarıma, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat ver...

çok hüzünlendim ben...

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım gıtmısken bı beta bakaydılar ıcın rahatlardı

gecmıs olsun canım gıtmısken bı beta bakaydılar ıcın rahatlardı
dokturamada gıttımdedı durumlar nasıl bugun olmam lazımdı dedım bekleyelım olmazsan gel dedı oyuzden yaptırmadım keşke yaptırsaydım allah ısteyen herkeze hepınıze ensonda bana evlat nasıp etsın inşallah bu mubarek cumu gunu hurmetıne aminn

aynen bende 33 yaşındaayım 2.5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyorum herşey normal ama olmuyor benle evlenen herkes ve benden küçüklerin çocukları var kocaman bende stres yapmamaya çalışıyorum hayırlısı inşallah bi gün olacak demekki zaman gelmemiş bu şekilde düşünelim kızlar stres yapmayalım hayırlısı diyelim ...

evet hayırlısı..

acayip duygusalım bir saattir.. işyerinde ağlamamak için zor sabrediyorum ve buraya yazıyorum.. iyiki varsınız...

meraba kızlar ya az once yengem aradı besıncıye hamıle nasıl oluyosa korundugu halde heryıl bıtane doguruyo ılgınç bısey dedı ılışkıden yarım saat önce sıcak suyun ustune otur bekle dedı dogruluk payı varmıdır acep

hayırlı olsun Allah inşallah bana ve isteyen herkese nasip eder bebişleri kucağımıza almayı
alya gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seni çok güzel ve heyecanlı bir 9 ay bekliyor tadını çıkarrrr bu kadar basit kendine dikkat et ee tabi bide bizim için dua et :)))

kızlar batım tam olarak ne zaman belli değil hesaplayıcılara bakıyorum hepsi farklı sölüyo benim aralıklar değişiyor 8 nisan dedim ama bide siz bakın 1 ocak 4 şubat 7 mart bide bugün kasıklarımda batmalar var acaba adetmi olucamm ((

Son düzenleme:
08.04.2013 cıkıyo inşallah bat olmazsın hamılesındır amın

8 nisan bat :) BATın BATmasın (biryerde okudum ) :)

değildir..stres yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…