Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktoruda anlamıyom gıttım ılk cıktıgı zaman kırem verdı kıremı surdum gecmek yerıne daha cok yayıldı heryerıme bu sabah gene gıtıım adet oldunmu dedı yok dedım bugundu gunum dedım gene kıremle ılac yazdı hasta olmazsan ıc dedı kıremı yenı cıkanlara sur dedı sıtrestendır dedı ya esımşırnakta gorevdek hergun oldugu yerde sehıt verılıyodu daha cok uzgun sıtreslıydım hep aglıyodum gene boyle bısey yoktu tahlıl yapar dıye bekledım belkı organlarda bı durum var dısarıya attı dıye dusundum ama gene baktı tahlıl yapmadı hayırlısı artık
on besgundur vucudum hertafafı kırmızı kırmızı koca kabarcıklar lekeler ıcınde gun gectıkcede artıyo esım soguycak dıye korkuyorum budrumda bat olursam ve vudumdakıler gecmezse bebıs calısmasıda yapamam uffff
Kızlar bata ne kadar kala test yapabiliyoruz önceden yapsak çıkar mı..benim 1 hafta kaldı..artık merak etmeye başladım..test yapsam çıkar mı ya:44::44:
kızlar bide bişi dicem. El ayak üşümesi normal mi. Eşim ceset gibi olmuş ayakların diyo hep öyle bu aralar
test yaptım tek cızgı ama hala hasta olmadım gece sabaha karşı olmam lazımdı olmadım supelıyım oyuzden olayım oyle içim dıyorum yumurtlamadan sonra goguslerım hasslaşır bat bıtmeye yakın gecerdı ama ıkı gun once hassasıyetım gectı emın degılım tam hayırlısıCanım bazen geçmişten gelen üzüntüler, vücut rahata erdiği zaman yüzeye vuruyolar. Bence sen bi test yap ve vakit kaybetmeden ilacına başla
test yaptım tek cızgı ama hala hasta olmadım gece sabaha karşı olmam lazımdı olmadım supelıyım oyuzden olayım oyle içim dıyorum yumurtlamadan sonra goguslerım hasslaşır bat bıtmeye yakın gecerdı ama ıkı gun once hassasıyetım gectı emın degılım tam hayırlısı
dokturamada gıttımdedı durumlar nasıl bugun olmam lazımdı dedım bekleyelım olmazsan gel dedı oyuzden yaptırmadım keşke yaptırsaydım allah ısteyen herkeze hepınıze ensonda bana evlat nasıp etsın inşallah bu mubarek cumu gunu hurmetıne aminngecmıs olsun canım gıtmısken bı beta bakaydılar ıcın rahatlardı
son adet tarihim 28.02.2013 02.04.2013 kan testi yatrıdım beta hcg 344 hamişim ama dr gitmedim henüz ve ilk hamişliğim bilgi verin bana lütfennnnn
ESBAYAR BEN NAPAYIM :) yaşım 32 :)) kardeşimin ablamın çocukları ilkokula başlıcak :) ben 1,5 senedir evliyim ve 6 aydır çalışmalardayız :) allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah :) iyi düşünelim iyi olsun .. stres biliyorsun her hastalığın başı... stresten uzak durmaya çalış .. herşeyin bir zamanı vardır elbet.. dimi.. bak ben yaşıma rağmen stres yapmamaya çalışıyorum :)
aynen bende 33 yaşındaayım 2.5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyorum herşey normal ama olmuyor benle evlenen herkes ve benden küçüklerin çocukları var kocaman bende stres yapmamaya çalışıyorum hayırlısı inşallah bi gün olacak demekki zaman gelmemiş bu şekilde düşünelim kızlar stres yapmayalım hayırlısı diyelim ...
evet hayırlısı..
acayip duygusalım bir saattir.. işyerinde ağlamamak için zor sabrediyorum ve buraya yazıyorum.. iyiki varsınız...
alya gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seni çok güzel ve heyecanlı bir 9 ay bekliyor tadını çıkarrrr bu kadar basit kendine dikkat et ee tabi bide bizim için dua et :)))hayırlı olsun Allah inşallah bana ve isteyen herkese nasip eder bebişleri kucağımıza almayı
08.04.2013 cıkıyo inşallah bat olmazsın hamılesındır amınkızlar batım tam olarak ne zaman belli değil hesaplayıcılara bakıyorum hepsi farklı sölüyo benim aralıklar değişiyor 8 nisan dedim ama bide siz bakın 1 ocak 4 şubat 7 mart bide bugün kasıklarımda batmalar var acaba adetmi olucamm((
08.04.2013 cıkıyo inşallah bat olmazsın hamılesındır amın
kızlar batım tam olarak ne zaman belli değil hesaplayıcılara bakıyorum hepsi farklı sölüyo benim aralıklar değişiyor 8 nisan dedim ama bide siz bakın 1 ocak 4 şubat 7 mart bide bugün kasıklarımda batmalar var acaba adetmi olucamm((
8 nisan bat :) BATın BATmasın (biryerde okudum ) :)
değildir..stres yapma...