Evet bende bunlardan bahsediyorum. Ama beni akıntı bitti galia
ama daha 5-6. haftalarda başlamış akıntısı. Daha biz o günlere gelmedik ki. Vücudumuz bizi adet olcak sanıodur henüz üretmemiştir onları. Normal zamana göre de akıntımız bitmeliydi ztn. Benim her ay olduğu gibi bir akıntım var işte.
Annem dediğin kv mi? biliyorlar mmı çalışmalarınızı:)
ama benim bat şaşmaz son üç ayı tutuyorum ayın 5 i sabahı yada akşamıdır.2 gün aktarmalımı hesaplamam lazım arkadaşım.
mart 31 çekio, şubat 28 di. Her ayın 5'i nasıl oluyor ki o zmn. Bana son 3 ayın tarihlerini versene bi batlarının
bugun bat gunum normalde gece sabaha karşı olmam lazımdı olmadım ben yumurtlamadan sonra goguslerım hassasıyet baslar dokunamam bıle bat bıtmeye yakın hassayıyet gecer ama benım buay ıkı gun once gectı hassasıyet kırmızı kartı gormedım henuz ama hassas gebelık testı yaptım sonuc negatıf olmadı heralde olsa testte cıkardı
ınsallah canım allah ısteyen herkeze hepınıze sonrada bana nasıpetsın amınncnmcm bi bekleyelim bakalım. Henüz kırmızılar da gelmemiş. Çıkmamış candan ümit kesilmez derler...
çok doğru söylüyosun arkadaşım. ben onu hiç düşünemedim.ocak 5 şubat 5 mart 5
yok tatlım kendi annem :) Ama kayınvalide de İzmir'de. O ev hanımı.
Kendi annem artık rahat bıraktığımızı bilio. Ama asla ve asla baskı yapmaz. Ne zmn olursa der geçer. Hemşire olmasının da verdiği bir şey var herhalde ondandır. Ama kayınvalidem biraz endişelidir. O yüzden o korunuoz sanıo. Olmadıkça gerilir çünkü o. Hatta korunmamızı bildiği halde her ay sorar var mı bişi diye! Korunuoz biz diyince de belki kazara olur diyo hey Allahımmm
cnmcm girdiğim bilgilere göre adet siklusun yaklaşık 30 günde bir. Buna göre bu ayki adet tarihin 3 Nisanmış.(Yani geçti :) ) Ovulasyonun da 15 Mart-20 Mart arasıymış. Sayarken bundan sonra ilk kırmızı gördükten 30 gün sonrasını hesaplarsın.
Bu aradaaaa 2 gün geçtiğine göre ve çift çizgiyi gördüğüne göre seni hamiş yapabilirimmmmmmmm :):124:
sen süpersin arkadaşım ben hala iki gün atarsa diyordum anaaaam.dediğin gibi pazartesiyi bekliyeyim bakıyım bi daha hassas tes yapayım.hesaplama işlerini hakikaten beceremiyorum.genç olmak başka bişey yardımın için sağol arkadaşım .inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah dediğin gibi hamileyimdir.hamileyizdir.
cnmmmmmm ne demek :) birbirimize yardım için, destek için burdayız ztn.
Adetin 2 gün atmış ztn. E sen 3 gün önce yapmıştın testi. Yani Adet gününde yapmışsın :) Pazartesi yapınca garanti bi çift çizgi görürsün inşallah. Ama biliosun silik bile yetio hamişliğe
on besgundur vucudum hertafafı kırmızı kırmızı koca kabarcıklar lekeler ıcınde gun gectıkcede artıyo esım soguycak dıye korkuyorum budrumda bat olursam ve vudumdakıler gecmezse bebıs calısmasıda yapamam uffff
doktoruda anlamıyom gıttım ılk cıktıgı zaman kırem verdı kıremı surdum gecmek yerıne daha cok yayıldı heryerıme bu sabah gene gıtıım adet oldunmu dedı yok dedım bugundu gunum dedım gene kıremle ılac yazdı hasta olmazsan ıc dedı kıremı yenı cıkanlara sur dedı sıtrestendır dedı ya esımşırnakta gorevdek hergun oldugu yerde sehıt verılıyodu daha cok uzgun sıtreslıydım hep aglıyodum gene boyle bısey yoktu tahlıl yapar dıye bekledım belkı organlarda bı durum var dısarıya attı dıye dusundum ama gene baktı tahlıl yapmadı hayırlısı artıkAaa doktora git hemen. ama gebelik düşündüğünü de söyle o zaman ağızdan yerine sürülen ilaç veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?