Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

bakalım benim kociş ne tepki vercek bunu sölediğimde ama lamı cimi yok yapıcam.. bişi kaybetmemek yanısıra azcıkın eğlenmiş oluruz

slm kızlar bu silkeletme nasıl bir şey merak ettimde

canım çalışmaları yaptıktan sonra ... anladın sen onu ... neyse sonra kociş seni bacaklarından tutup yukarı doğru kaldırıppp silkelicek.. yani sipoşlarr tam içine girmiş olacak.. bakalım ben akşama deniycem
kocişin verceği tepkiyi çokk merak ediorum aklımı yitirdim sanacağı kesin

nerede olsan pesşinden geliorum cnm sen ne zamn kan testine gtcen batı mı beklicen bana dr 27 martta yaptır demişti

Ben de polistik över de var canım adetler düzensiz su anda ilaç kullanıyorum hamile değilsem 3 nisanda bat o güne kadar beklemeyi düşünüyorum ben

BAT kısmına baktım da, en erken prenses_0610 dan haber alabilcez herhalde. 24 Martta çünkü. Bir de mRv2012 den haber bekliyoruz çünkü 9 marttı BAT'ı. 13 gün geçmişşşşşş hadi güzel haberler ver bize. İlk hamişimiz sen olll

kızlarrrr pazartesi görüşürüzzzz. bakalım pazar günü ne olacak bizde ehehehe

son adet tarihi 2 mart 2013 2. denemem bir sonraki adet tarihim 30 mart benim tarihler bunlar inşallah bu topik herkese uğurlu gelir şimdiden teşekkür ederim...

hayirli olsun topiginiz bu arada. Nisanda hamile kalmam lazim dua edin bana cok onemli.

topiğiniz hayırlı olsun benide eklermisiniz listeye
sat 28 şubat
batım 27 mart
bu 4. deneme
inşallah göbüşümdedir meleğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…