inşalllaahhh tüm dualarım iyi dileklerim sizinle....
kasıklarım ağrıyor...dün temizlik yaptım izin günümdü... ondan dolayımı acaba.. umarım bir sorun yoktur...
Hassas test diye sevinmiştim ama korkuyorum yaaaa arkadaşlar!
normal canım bı mıktar spoş cıkması dısarı onalr cok kucuk ve cok hızlı vede cok fazla bı mıktar dısarı cıkmasında hıc bı sorun olmaz zaten sabaha kadar yatıomussun bı cougumuz onu yapmıoruz bıle ben bı saat zor yatıorum hooop kalkıorum sıkıntı basıo:))
aynısı bendede oluyo sabaha kadar beklesem bıle sabah gerı cıkıyo cıkanlar sıperm degılmıs doktorlar oyle dıyo sıpermler sanıyeler ıcınde hızla rahme gırıyomus
meninin %95'i suymuş ya, su çıkıo. Ztn çok yoğun değil çıkan, eğer sabaha dek beklediysen yani
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :) hayırlı cumalar olsun öncelikle :)
dün başladık çalışmalara inş önümüzdeki ay hayırlı haberi alırız :)
günaydınnnn... esbayar güzel haberlerini alırız umarımmm ...yorulmak yok tam gaz çalışmalara devam :)
canım napıcanı bilmemde stres yapma yeter Allahın izniyle zamanı vardır bizde alıcaz inşallah o güzel haberi buarada herkese günaydınnnn kızlarrrr cumanız mübarek olsun dularımızda birbirimizi unutmayalımmm topiğimiz hamişlerimizle dolsun taşsın inşallahhhhinşallah canım üzerimde piskolojik baskı var bnden sonra evlenen herkes hamile annem baskı yapıo napcam bilmiorum
canım napıcanı bilmemde stres yapma yeter Allahın izniyle zamanı vardır bizde alıcaz inşallah o güzel haberi buarada herkese günaydınnnn kızlarrrr cumanız mübarek olsun dularımızda birbirimizi unutmayalımmm topiğimiz hamişlerimizle dolsun taşsın inşallahhhh
kızlar ya bnm daha bat'a 1 hafta var. Ama adette genelde sivilce çıkar ya, yanağımda biraz önce sivilce gördümkarnımda şişti. Kırmızı kart görmek istemiyorummm!!!
canım bu beklemenin bukadar zor olduğunu bileydim hiç korunmazdım 3yıl bonca bende. 6aydır her ay içim gidio.. ssonrada ağlamaktan canım çıkıo... bu ay ağlamak yokİnşallah şaşmaz 17 ay dile kolay arkadaşım üzülüyorum ister istemez.
inşalllaahhh tüm dualarım iyi dileklerim sizinle....
kasıklarım ağrıyor...dün temizlik yaptım izin günümdü... ondan dolayımı acaba.. umarım bir sorun yoktur...
inşallah canım üzerimde piskolojik baskı var bnden sonra evlenen herkes hamile annem baskı yapıo napcam bilmiorum
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese
of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa belirtiler gelmeye başladı allahım sen bilirsin.
günaydın canımmmm :80::80::80::80::80:
kasma kendini.. belirtilere bakarak hareket etseydim şuan ben hamileydim ama vücudumuzu fazla dinlioz bence canım
panik yapma bebemm iyi düşün iyi olsun.. gelse bile üzülme daha çok zamanımız var tatlım..
canım bu beklemenin bukadar zor olduğunu bileydim hiç korunmazdım 3yıl bonca bende. 6aydır her ay içim gidio.. ssonrada ağlamaktan canım çıkıo... bu ay ağlamak yokolsada olmasada üzülmücemmm
sende takmamaya çalış canım stres bize bebişlerimize daha geç kavuşmamıza neden oluyomuş :18:
kendini yorma canım sorun yoktur bence.. üşütmüşsündür... e yordunda kendini ondandır.. iyi düşünelim biz...
buarada sağol.. bende inanın sadece kendime değil hepimize ediorum dua ederken..
canım annene düşünmüoruz desen olmazmı ?benim annemde dahil kimse bilmio bebiş istediğimi.. nasip olursa herkeze süpris olacak... çünkü herkez soruyo bebiş düşünmüonuzmu daha? nezaman yapcanız yapın artık falan filan.. şimdi annemede sölesemher ay ne oldu die soracak... ayrıca kuzenini tebrik ederim canım ama 1 aylık ewliliktede çok erken değilmi_?
biri sürekli istemekte ısrarlı oluyorsa o kadar sen stres yapıyosun ve olmuyo şu an benim oğlum bebek görünce sürekli ağlıyor bende çok istiyor diye kafaya takıyorum ama olmuyor hayırlısı.cnm bnm ya ben diorum düşünmüoruz annem sürekli hamiş haberi duydukça baskı yapıo napcam bilmiorum hayırlısı olsun inş bu ay bnde hızlandırdım çalışmaları haber almayı dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?