malesef mart ayıda boş geçti sat 30 mart ... Hayırlısı olsun artık ne diyeyim çalışmalara başlayacağız artık...
yok bu ürünü doktor hep kullan dedi. sabun veya jeller PH değerinden dolayı genitaldeki iyi bakterileri öldürüyormuş. Bu sebeple de mantar, enfeksiyon gibi şikayetler çok görülebiliyormuş. İçini falan da yıkamıcaksın tabi. Öyle yapanlar da var :S
sevgili pufböreği
birşey yazmadın merak ettim şimdi. acaba şu an hala şansım var mı? vücut ısısını nasıl ölçeriz..ben çok acemiyim bu konularda ilk çocuğumda hemen çalışmalara başlar başlamaz olmuştu. şimdi yaşım küçük değil ve çevremden gördüklerim duyduklarım insanlar bayağı bekliyorlar. kimisinin çabuk oluyor anlamıyorum..tam söylemeyenlerde var saklıyorlar..stres yapmamak için mi neden bilmiyorum..
sevgili pufböreği
birşey yazmadın merak ettim şimdi. acaba şu an hala şansım var mı? vücut ısısını nasıl ölçeriz..ben çok acemiyim bu konularda ilk çocuğumda hemen çalışmalara başlar başlamaz olmuştu. şimdi yaşım küçük değil ve çevremden gördüklerim duyduklarım insanlar bayağı bekliyorlar. kimisinin çabuk oluyor anlamıyorum..tam söylemeyenlerde var saklıyorlar..stres yapmamak için mi neden bilmiyorum..
cnm üzülme dicem ama insan üzüyor yine de kendini. ovulasyondur takiptir hepsine dikkat etmek lazım. Doktora gittin mi hiç?
gittim evet hsg çektirdim eşim sperm testi yaptırdı hepsi normal hiç bir sorun yok. En son ocak ayında gittim doktora klomen vermişti kontrole gittiğimde rahim gelişmediği için çatlatma iğnesi vurmadı. Bu ayda bekleyeceğim olmazsa mayısta tekrar gidip aşılamaya başlayacağım...
gittim evet hsg çektirdim eşim sperm testi yaptırdı hepsi normal hiç bir sorun yok. En son ocak ayında gittim doktora klomen vermişti kontrole gittiğimde rahim gelişmediği için çatlatma iğnesi vurmadı. Bu ayda bekleyeceğim olmazsa mayısta tekrar gidip aşılamaya başlayacağım...
geçmiş desenize biz boşyere hala çalışıyoruz.hiç anlamıyorum öğrenmem lazım bu bilgileri...
sevgili pufböreği
ovulasyon hesaplayıcılar ve adet tarihi hesaplayıcılar var. Onlara mutlaka bak, ona göre de çalışmalara başlayın cnm. O tarihlerde de olmadı mı ilişki? Belki denk gelmiştir
cnm yaa ateş ölçümüyle nasıl anlayabiliyoruz hiç fikrim yok konuda?bende 12.günümdeyim çalışmalara devam ediyoruz...
Canım adetin ilk günü yataktan çıkmadan ateşini ölçüyorsun. Yumurtlama günü ateşin yükselmeye başlıyor ve adet olana kadar düşmüyor. Adet olacağını ateşinin düşmesinden anlıyorsun. Ateşş düşmezse sonuç pozitif:)
sat 9 mart ben 27 gunde oluyorum normalmı doktor hıc bı sorun yok dedı her ıkı yumurtalıktada catlamamış yumurtalar vartoptu ıyne başı kadar kıst olmus dedı ama ılaç felan vermedı herkezde var ılaca gerek yok dedı ama ınsan korkuyo yınede. gebe olanları tebrık ederım allah saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın amın rabbım her ısteyenede evlat nasıp etsın amıncnm seni eklememişiz. bat 5 nisan. Sat?
kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :))))))))))))DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH
kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :))))))))))))DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH
mrb,
bu ateş ölçme işlemini bildiğimiz ateş ölçerle yapıyoruz değilmi?
ay süperrrr. Ama takvimin 5. hafta gösteriyor. Farkında mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?