İdrar testini yenilesene canım benim ya.
Sabah yaptım daha çok silikti öğlen baktım atmamıştım biraz koyulaşmış yarını bekliyorum artık yarın sabah kadar durum değişmezse kan testine giderim herhalde bilmiyorum off kafam çok karışık eşime de söylemedim test yaptığımı umutlandırmamak için gerçi soruyo oldun mu oldun mu diye:)
Haydi hanımhanımcıklar tarihler gelsinnnn
Üye / SAT (Son adet tarihi) / Kaçıncı Deneme ? / Bir sonraki Adet Tarihi?
pufboregi / 16.Mar.13 / 1 / 10.Nis.13
HICRAN4242 / 03.Mar.13 / 4 /
sinolog / 19.03.2013 / 1 / 14.04.2013
Bence yarın sabah testini yenile. Baktın gene silik ya da koyulaşmaya yüz tutan çizgi çıkıyo koşa koşa hastaneye kan vermmeye git.:)
Listemiz bayağı uzamış =) Ne güzel bu site sayesinde kaç aydan sonra ilk defa neden ben hamile kalamıyorum diye yakınmıyorum =) Yanlız olmadığımı hissediyorum... Aile içinde olay çok abartılacağı için kimse bilmiyor bebek istediğimi o yüzden kimse ile dertleşemiyorum =( iyiki sizlerle konuşup dertleşip umut bulabiliyorum =) Güzel haber alanlar paylaşsın umudumuz artsın.. Bu mübarek cuma gününde Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.
ekledim cnmcm. daha taze gelinmişsin sen :) hoşgeldinnn
Hoşbulduk şekerim. Evet yeni gelinim ama hemen istiyoz, tanıyoruz zaten birbirimizi 2 yıldır o yüzden birbirimizi tanıyalım endişesi yok. Bakalım kalkıştık bi işe : )) Hayırlısı. İnşallah çok uğraştırmaz, yoksa takıntılıyım ben. Doktor doktor gezerim bi iki aya bişey olmazsa :))) Bu arada baktım senin de ilk denemen hayırlısı olsun adet tarihlerimiz de aynı galiba :)
Bir gün arayla öğrencez durumları :) Hadi hayırlısı. Ben de senin gibiyim. Çok takarım, heyecanlanırım. O yüzden de bu topiği açtım. Heyecanlarımızı paylaşalım, kötüsü olursa da üzülmeyelim diye. İlk deneme olunca da tecrübeli olanlardan faydalanalım istedim.
Müjdesi bol bi topik olsun
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Kpss çalışmam lazımmmmm. Ah şu sınavlar! Bıktım valla.
Pazartesi görüşmek üzereeee....
Haftaya güzel haberler bekliyorum inşallaaaaah!!! :26:
İnşallah pufböreği, güzel haberler gelsin mutlu olalım. Ben daha bilmiyorum herşeyi doğru mu yapıyoruz. 1 gün arayla 6. günden itibaren başladık. bugün 11. gün. Bir arkadaşım 18. güne kadar yap dedi. Burda bi yerde de tekrar adet olana kadar bir gün arayla yapılmalı diyor. Bir dahakine kadar yapmak çok olmıcak mı yaa ? Nasıl yapsak? Bu ay olmazsa bir dahaki ay da ovülasyon testi ile deniycem en azından yumurtlama tarihini bilirim.
senin de az kaldı tatlım. Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin :26:
Sabah yaptım daha çok silikti öğlen baktım atmamıştım biraz koyulaşmış yarını bekliyorum artık yarın sabah kadar durum değişmezse kan testine giderim herhalde bilmiyorum off kafam çok karışık eşime de söylemedim test yaptığımı umutlandırmamak için gerçi soruyo oldun mu oldun mu diye:)
sinolog / 19.03.2013 / 1 / 14.04.2013
Beni listefen kaldırın kızlar bugün kırmızı kartı gördüm başka bahara kaldı(((((((
:'((((
canım üzülme hayırlısı olsun... Allah nasip ettiyse bizde görücez o çizgileri inşallah...önümüzdeki maçlara bakıcaz moral bozmak yok.. hep destek tam destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?