Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

İdrar testini yenilesene canım benim ya.

Sabah yaptım daha çok silikti öğlen baktım atmamıştım biraz koyulaşmış yarını bekliyorum artık yarın sabah kadar durum değişmezse kan testine giderim herhalde bilmiyorum off kafam çok karışık eşime de söylemedim test yaptığımı umutlandırmamak için gerçi soruyo oldun mu oldun mu diye:)

Bence yarın sabah testini yenile. Baktın gene silik ya da koyulaşmaya yüz tutan çizgi çıkıyo koşa koşa hastaneye kan vermmeye git.:)

Bence yarın sabah testini yenile. Baktın gene silik ya da koyulaşmaya yüz tutan çizgi çıkıyo koşa koşa hastaneye kan vermmeye git.:)

bence de cnm. yarın da bir idrar testi yap. sonra baktın daha koyu, hastaneye koş pazartesi günü. hem o güne epey geçmiş olur

Liste geliştikçe gelişiyor tatlım. Baktım çoğalmışız, renklendirdim, sıraladım :)

Yalnız değilsin tatlım hiç merak etme... Aileler sıkıntı yaratıyor. Yaratmasa da senin için üzülüyorlar diye sen de daha çok dert edinirsin. Söylememekle iyi etmişsin. Biz senin sıkıntını paylaşırız...

İnşallah sırayla güzel haberleri de alcaz, burdan ilan etcez. Hep birlikte sevincez.. Olmayanlara birlikte üzülcez ama yenilmicez, umutlarımızı tekrar yeşillendircez.

Hepinizi kucaklıyorummmm

ekledim cnmcm. daha taze gelinmişsin sen :) hoşgeldinnn

Hoşbulduk şekerim. Evet yeni gelinim ama hemen istiyoz, tanıyoruz zaten birbirimizi 2 yıldır o yüzden birbirimizi tanıyalım endişesi yok. Bakalım kalkıştık bi işe : )) Hayırlısı. İnşallah çok uğraştırmaz, yoksa takıntılıyım ben. Doktor doktor gezerim bi iki aya bişey olmazsa :))) Bu arada baktım senin de ilk denemen hayırlısı olsun adet tarihlerimiz de aynı galiba :)

Bir gün arayla öğrencez durumları :) Hadi hayırlısı. Ben de senin gibiyim. Çok takarım, heyecanlanırım. O yüzden de bu topiği açtım. Heyecanlarımızı paylaşalım, kötüsü olursa da üzülmeyelim diye. İlk deneme olunca da tecrübeli olanlardan faydalanalım istedim.

Müjdesi bol bi topik olsun

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Kpss çalışmam lazımmmmm. Ah şu sınavlar! Bıktım valla.

Pazartesi görüşmek üzereeee....

Haftaya güzel haberler bekliyorum inşallaaaaah!!! :26:

İnşallah pufböreği, güzel haberler gelsin mutlu olalım. Ben daha bilmiyorum herşeyi doğru mu yapıyoruz. 1 gün arayla 6. günden itibaren başladık. bugün 11. gün. Bir arkadaşım 18. güne kadar yap dedi. Burda bi yerde de tekrar adet olana kadar bir gün arayla yapılmalı diyor. Bir dahakine kadar yapmak çok olmıcak mı yaa ? Nasıl yapsak? Bu ay olmazsa bir dahaki ay da ovülasyon testi ile deniycem en azından yumurtlama tarihini bilirim.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Kpss çalışmam lazımmmmm. Ah şu sınavlar! Bıktım valla.

Pazartesi görüşmek üzereeee....

Haftaya güzel haberler bekliyorum inşallaaaaah!!! :26:

Ay bende şimdi çııkıp puf böreği apıcam canımı istettin ayol:)

Canım kk kulübünde falanda var otomatik ovulasyon hesaplayıcılar onlarada bak tavsiye ederim. Ben sürekli dr. gittiğim için biliyorum orada çıkanlarla ortalama uyuşuyor dr.un verdiği tarihler. Birde doktorum bana yumurlama gününden 3 gün önce 3 gün sonra ilişki olsun mutlaka diğer zamanlar sana kalmış istersen hiç olmasın demişti.. Ben dr.un dediğine 1 2 gün ekliyorum uzatıyorum ne olur ne olmaz diye 5 gün önce 5 gün sonra şeklinde =)

Evliliğin hayırlı olsun bu arada İnş. tez zamanda bebişine kavuşur aileni tamamlarsın.. =)

canım inş. hamilesindir hadi bakalım... bizde bugün sabah ilk açılışı yaptık ama içimden bi his bu ayda olmayack diyo ama hayırlısı tabi:))

Beni listefen kaldırın kızlar bugün kırmızı kartı gördüm başka bahara kaldı(((((((
:'((((

Beni listefen kaldırın kızlar bugün kırmızı kartı gördüm başka bahara kaldı(((((((
:'((((

canım üzülme hayırlısı olsun... Allah nasip ettiyse bizde görücez o çizgileri inşallah...önümüzdeki maçlara bakıcaz moral bozmak yok.. hep destek tam destek

Bu ay her ay oldugu gb bkliodm ama ne adeti gordum nede bebisi. Adetim tam 5 gun gcti test yptm negtif. Bu ayda olmadi glb ..

kızlar adetten sonra bugün ilk mikmik oldu ama gün boyunca sağ kasığım battı acaba neden yumurtlama günümede var. biraz araştırdım yumurtalıklar olgunlaşıyomuş bu konuda fikri olan varmı......

canım üzülme hayırlısı olsun... Allah nasip ettiyse bizde görücez o çizgileri inşallah...önümüzdeki maçlara bakıcaz moral bozmak yok.. hep destek tam destek

Aynen canım biraz üzüldüm ağladım ama toparladım şimdi kendimi pes etmek yok tam gaz ileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…