• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar ,
Dün kan verdim ve testim negatif çıktı maalesef psikolojim çok kötü oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama etrafımdaki kimseyi görmek konuşmak istemiyorum sanki dünyam yıkıldı daha ilk denemede ne yapmalıyım bilmiyorım kafamda senaryolar kurmalara başaldım acaba doktor mu hatalı yoksa ben mi diye şimdi sormak istediğim bu süreçte uyku hapı vs alınması öneriliyor mu sanki bir tek uyurken unutscakmışım gibi geliyor☹️☹️
Canm bu bir süreç ve gerçekten zor bir süreç. Psikolojik boyutu beni de zorluyor seni çok iyi anlıyorum. Ama henuz bitmedi tekrar deneyeceksin. 3.de pozitif olanlar var öyle düşün. Eğer çok kötü hissediyorsan da psikolojik destek almaktan çekinme. Ben de sürece başlamadan önce ağır kaygı bozukluğu yaşadım ve bedenime vurdu çok zor günler geçirdim ama atlattım şükür. Kesinlikle destek almanı öneririm ve günlük yürüyüş çok önemli onu bir görev gibi gör

Ben de Perşembe transfer oldum ilk üç gün wc disinda kalkmadim ama zaten kullandığım ilaçlar yapior saniyormsaat olmadan terar geliyor😃 yeterli olmuştur die düşünüyorum. Onun dışında su içmeye hap içmeye ymek disinda kalkmadim
Açıkçası ben de senin gibi yapsam mı diye düşünüyorum. Benim de aynı sürekli sıkışıyorum zaten kalkmak zorunda kalıyorum o sıradaki yürüyüşler bile yeter sanırım😅

Merhaba kızlar ,
Dün kan verdim ve testim negatif çıktı maalesef psikolojim çok kötü oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama etrafımdaki kimseyi görmek konuşmak istemiyorum sanki dünyam yıkıldı daha ilk denemede ne yapmalıyım bilmiyorım kafamda senaryolar kurmalara başaldım acaba doktor mu hatalı yoksa ben mi diye şimdi sormak istediğim bu süreçte uyku hapı vs alınması öneriliyor mu sanki bir tek uyurken unutscakmışım gibi geliyor☹️☹️

Canım çok üzüldüm 💐 ne desem şu an seni rahatlatmam ama yalnız 🙁 olmadığını unutma Allahım kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah inşallah Rabbim vakti geldiğinde sana gönlündekini nasip edecektir inşallah Amin 🤲💔

Merhaba kızlar ,
Ayrıca şu an hissettiklerin gayet doğal. Sevinmek kadar üzülmek de normal bir tepki. Çok emek harcıyoruz. Ama biz güçlüyüz bu sürece başlamak bile belli bir güç istiyor. Ben baslaamak için bile destek aldım. Pozitifi gördüğünde hepsini unutacaksin

Açıkçası ben de senin gibi yapsam mı diye düşünüyorum. Benim de aynı sürekli sıkışıyorum zaten kalkmak zorunda kalıyorum o sıradaki yürüyüşler bile yeter sanırım😅
Annem yine nereye kalkıyorsun dedi. Wcye dedim yine mi dedi. Dedim bugünlerdeki en büyük hobim bu 😃

Canım çok üzüldüm 💐 ne desem şu an seni rahatlatmam ama yalnız 🙁 olmadığını unutma Allahım kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah inşallah Rabbim vakti geldiğinde sana gönlündekini nasip edecektir inşallah Amin 🤲💔
Umut varya o umut kalbimi çok kırdı 😞 Umud edip yıkılınca ayağa kalkmakta zorlanıyormuş insan ☹️😞

Merhaba kızlar ,
Canım ilk denemeler genelde zorluklarla geçiyor, ümidini yitirme neden bu kez olmadığını araştırmak için fırsat bu aslında. Acını da yaşayacaksın, üzüleceksin ama gücünü de geri kazanacaksın bak burada da kaçıncı denemede elde edenler var, hayırlısı buymuş demek lazım. Çok üzüldüm, kalplerimiz seninle 🙏🏻

Umut varya o umut kalbimi çok kırdı 😞 Umud edip yıkılınca ayağa kalkmakta zorlanıyormuş insan ☹️😞

Seni çok iyi anlıyorum canım benim sana sımsıkı sarılıyorum 🫂
O kadar zor bir süreç ben üç defa o hayal kırıklığını yaşadım ama hiç pes etmedim her seferinde yeniden ayağa kalktım ne olursa olsun pes etme demek ki şu an nasibi yokmuş vakti gelince sen bile nasıl olduğuna inanmayacaksın biraz sabırlı olmak gerekiyor zor bir yol sancılı ama sonunda mucizelerimize kavuşmak varsa değer inşallah 🤲 Allahım yüreğine su serpsin inşallah Kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun Amin 🤲❤️

Canım seni de listeye ekledim bizi takibe al sürecini takip edelim inşallah bizi de haberdar edersin inşallah Amin güzel pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲 5.gün embriyosu mu canım
Hayırlı haberlerle inşallah. Evet 5. Gün ama tam net kalitelerini çözüldükten sonra öğreneceğim sanırım

Hayırlı haberlerle inşallah. Evet 5. Gün ama tam net kalitelerini çözüldükten sonra öğreneceğim sanırım

Amin canım inşallah önemli olan sağlıcakla tutunmaları kalitelerine takılma dilerim mucizelerin 9 ay boyunca seni bırakmaz inşallah Amin 🤲🫶🏼

Seni çok iyi anlıyorum canım benim sana sımsıkı sarılıyorum 🫂
O kadar zor bir süreç ben üç defa o hayal kırıklığını yaşadım ama hiç pes etmedim her seferinde yeniden ayağa kalktım ne olursa olsun pes etme demek ki şu an nasibi yokmuş vakti gelince sen bile nasıl olduğuna inanmayacaksın biraz sabırlı olmak gerekiyor zor bir yol sancılı ama sonunda mucizelerimize kavuşmak varsa değer inşallah 🤲 Allahım yüreğine su serpsin inşallah Kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun Amin 🤲❤️
Çok teşekkür ederim rabbim hepimize bu verdiğimz çabalarım karşılığını versin inşallah 🙏🏼 güzel yürekli insanlar

Canım ilk denemeler genelde zorluklarla geçiyor, ümidini yitirme neden bu kez olmadığını araştırmak için fırsat bu aslında. Acını da yaşayacaksın, üzüleceksin ama gücünü de geri kazanacaksın bak burada da kaçıncı denemede elde edenler var, hayırlısı buymuş demek lazım. Çok üzüldüm, kalplerimiz seninle 🙏🏻
Haklısınız pes etmek için çok erken rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻

Teşekkür ederim gerçekten 🤲🏻🤲🏻
Rica ederim canm bizi yalnız biz anlarız. Ben kimseye tedavi gördüğümü bile söylemiyorum ki ben içi dışı bir bı insanım genelde öyle kıvırma falan bilmem. Şimdi bı arkadaşım arıyor beni davet ediyor ben hastane randevum var diyorum hayırdır diyor rutin kontrol diyorum. Sadece burdakilerle konuşmak bana iyi geliyor. Çünkü ne olursa olsun en sevdiğim arkadaşım bile beni anlamayacak biliyorum. Damdan düşenin halinden yalnız damdan düşen anlarmis.

Kızlar sizin de iç çamaşırınıza su gibi akıntı geliyor mu arada? Şimdi tuvalete kalkınca gördüm, ama transfer öncesinde de oluyordu arada neden oluyor acaba?

Back
X