• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar opu sonrası ağrı yaşandığına dair yazılar okudum dün. Ben normal toplancak ayılcaz hastaneden normal çıkcaz sanıyodum. Ağrılı bir işlemmiş sanırım. Yaptıranlar tavsiye verebilirlermi
asla bir ağrı olmuyor. Rahim filmini anestezisiz yaptırmışsındır. Opu sonrası işe gittim ben OPU'yu öğle arasında yaptırdım :)) anestezi oluyorsun işlem çok kısa kendine gelince hafif leyla gibisin sonrasında kendine geliyosun. 2 defa OPU oldum. İlkinde 26 yumurta toplandı, dolaysııyla rahim biraz yorgundu. Aynı gün değil de ertesi gün adet ağrısı gibi kasık batmalarım oldu. İkincisinde 17 yumurtam toplantı ve ertesi gün gram ağrım yoktu. Yumurta sayına bağlı ertesi gününde belki birz batmaların olabilir o kadar.

Testler negatif göstermiş için rahat etmek istiyorsa bir kan ver bazen 1 hafta içinde regl olabiliyor büyük ihtimalle stresten kaynaklı gecikti moralini bozma canım tedavi sürecine gireceksin kimseyi görmemezlikten gelmeye çalış ❤️
yarın vereceğim sabahtan içim rahat etsin diye doğru kimseyi duymamak lazım. teşekkür ederim iyiki varsın💖💖

Buraya hiç atmadın da
acaba yapmadın mı diye düşündüm ama insan dayanamıyor işte 😀
Daha da koyulasmistir inşallah 🤲

Yok yaptım öyle canım kan da görmeden insan inanamıyor ki 🥹😁 Amin

Eklentiler

• IMG_7666.webp
    IMG_7666.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 36
Back
X