• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Oksapar kullanan arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinde raporlandirilmasi lazım dediler kadın doğum doktoru raporlandirilabiliyomu yoksa kardiyoloji yemi gitmem lazım bilginiz varmı
Kadın doğum rapor verebiliyormjş bende ahnı durumdayım ama her doktor çıkartmak istemiyormuş.4000lik mi kullanıyorsunuz birde estrofem kullanmışmıydınız bende var kaçıncı haftaya kadar kullanacağız acaba

Kadın doğum rapor verebiliyormjş bende ahnı durumdayım ama her doktor çıkartmak istemiyormuş.4000lik mi kullanıyorsunuz birde estrofem kullanmışmıydınız bende var kaçıncı haftaya kadar kullanacağız acaba
Evet rapor verebiliyolarmış ama gebelik oluştuğu zaman veriliyomus transfer hazirliginda rapor verilmiyor dedi bana. Evet 4000 lik yazdi doktor estrofemde kullanıyorum günde 4 tane gebelik oluşumunda 12. Haftaya kadar devam edilecekmis bütün ilaçlara

Eğer elinde genetik test varsa istesede istemese de raporlandirmak zorunda

Kızlar Progestan fitil aldıktan sonra ne kadar yatıyorsunuz ben sabah ve gece olanı evde alıp yatabiliyorum ama öğleden sonra olanda işte olduğum için yatma fırsatım hiç yok hep ayaktayım. Sizce sıkıntı olur mu?

Back
X