- 4 Aralık 2024
- 5.313
- 5.826
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.761
Dün verdim balım 10. günümdü. Yarın 12 günüm olacak.. Aminnn inşallah![]()
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah Amin Ecmain inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün verdim balım 10. günümdü. Yarın 12 günüm olacak.. Aminnn inşallah![]()
Canım artık kan vermene gerek yok artmış baya kaçımcı gündesin transfer sonrası
Evt cnm çok memnun kaldım çok iyiler
iyiler hepsi de hemsırelrrden tut doktoruna kadar![]()
ben kendim baktırmak istiyorum artıyor mu dıye Doktor'a da sonuclarımı yolluyorum zatenCanım doktor mu baktırdım diyor yoksa sen mi için ferahlasin diye bakıyorsun kana
Yaa tavsiye ediyorum ben kendimce Çünkü çok iyiler çok iyi baklar Allah onlardan razı olsunBir arkadaş oraya gidecek araştırıyordu merak ediyordu onun için![]()
Yaa tavsiye ediyorum ben kendimce Çünkü çok iyiler çok iyi baklar Allah onlardan razı olsun
Amın cnm inşallah ama benimki bahçeci değildi memorial dı adı doktorumun adı da uğur değer kıbrısta da doktorluk yapıyor oraya gidip gelıyorMaşallahçok sevindim memnun kalmana canım benim Allahım kucağına almayı nasip eylesin inşallah
![]()
Amın cnm inşallah ama benimki bahçeci değildi memorial dı adı doktorumun adı da uğur değer kıbrısta da doktorluk yapıyor oraya gidip gelıyor
Ay daha çok olmamış inşallah sağlıklı bi şekilde görürsün canım benim18. Günümdeyım cnm 6 nisan da transfer oldum
İnşallah birde dün ishal oldum ama böyle bişey yaşadınızmı hiçBende görüyorum daha yeni idrara geçmiş olabilirAllahım sağlıcakla katlanarak devam ettirsin inşallah Amin
![]()
İstanbul'daki arkadaşlar geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun![]()
İnşallah birde dün ishal oldum ama böyle bişey yaşadınızmı hiç
İnşallah bi aksilik olmazBende dengesizlik oldu ama genelde normal seyrediyor![]()
Kadın doğum rapor verebiliyormjş bende ahnı durumdayım ama her doktor çıkartmak istemiyormuş.4000lik mi kullanıyorsunuz birde estrofem kullanmışmıydınız bende var kaçıncı haftaya kadar kullanacağız acabaOksapar kullanan arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinde raporlandirilmasi lazım dediler kadın doğum doktoru raporlandirilabiliyomu yoksa kardiyoloji yemi gitmem lazım bilginiz varmı
Evet rapor verebiliyolarmış ama gebelik oluştuğu zaman veriliyomus transfer hazirliginda rapor verilmiyor dedi bana. Evet 4000 lik yazdi doktor estrofemde kullanıyorum günde 4 tane gebelik oluşumunda 12. Haftaya kadar devam edilecekmis bütün ilaçlaraKadın doğum rapor verebiliyormjş bende ahnı durumdayım ama her doktor çıkartmak istemiyormuş.4000lik mi kullanıyorsunuz birde estrofem kullanmışmıydınız bende var kaçıncı haftaya kadar kullanacağız acaba
Eğer elinde genetik test varsa istesede istemese de raporlandirmak zorundaKadın doğum rapor verebiliyormjş bende ahnı durumdayım ama her doktor çıkartmak istemiyormuş.4000lik mi kullanıyorsunuz birde estrofem kullanmışmıydınız bende var kaçıncı haftaya kadar kullanacağız acaba
Hayırlısı Allah büyüktür ama bu stres heyecan beni öldürücekBende dengesizlik oldu ama genelde normal seyrediyor![]()