- Konu Sahibi mayala katar
- #13.361
Ayy inşallah çok teşekkür ederimİnşallah gerek kalmayacak yola bebişinle devam edeceksin hissediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah çok teşekkür ederimİnşallah gerek kalmayacak yola bebişinle devam edeceksin hissediyorum![]()
Tamam canım çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun seninde11. akşamında kanda öğrendim aşırı stres yaptım sabahı bekleyemedim insan dedim birşey hisseder ya da ufak bir belirti olur en azından ama olmuyormus sıfır belirti ama pozitif sonuç modunu sakın düşürme inan![]()
Amin canim benim amin inşallahAşkımm çok teşekkür ederimhepimiz doğum zamanını konuşalım inşallah burda
Edermiyim güzelim hiç eksik, hepimiz aile olduk burda sizde olsa güzel haberler sanki bende olmuş gibi mutlu oluyorum, Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Aynen canım ona daha güler yüzlü diyorlarGürkan bozdağ vardı oda iyi gibi
Oy hadi maşallah canım benim sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsinKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah![]()
Teşekkür ederim canım dualarımdasınızTamam canım çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun seninde![]()
Bakalım kuzum dediğin gibi geç olsun güç olmasınHayırlısı be gülüm geç olsun güç olmasın inşallah yeter ki mucizelerimiz gelsin tarihin önemi yok herşey gönlünce olsun canım![]()
Oy maşallah kuzuma be koşmuş geliyorkızlar 5. gün dondurulmuş embriyo transferi transfer dahil 13.gün beta 1264 çok mu yüksek nasıl
Çok iyi çıkmış massallah hayırlı olsunkızlar 5. gün dondurulmuş embriyo transferi transfer dahil 13.gün beta 1264 çok mu yüksek nasıl
5. Gün dondurulmuşKaçıncı gün embriyosuydu![]()
Silik çıkanları görünce dayanamadım ne biliyim... 2 gün sonra kan vericemTeste çıkmamış olabilir 8. Gün erken değilmi canım moral bozmak için ?
Canım inşallah Rabbım seni de sevindirsin bu sefer olumlu olsun insallahEvet bizi bi biz anlarız zaten canım. Hayatımda o testi hiç pozitif görmedim gerçekten çok zor şeyler ve kayıplar verdim.
Birazda o tip endişelerimin olmasını istiyorum bendeama değerin iyi gelmiş bence kanı erken verdin. Sağlıklı olduğuna dair şüphem yok benim
![]()
Interntte 4 haftalik filan çıkıyor da bu tup bebek de nasıl hesaplanıyor bilen var mi acabaOy maşallah çok sevindim Rabbim herkesin yüzünü güldürsünbu değer kaç haftalık oluyor peki
Ayy var gibii 5. Gün mü yerlestirildii kaliteleri nasıldıı sağlıkla ilerlesin insallahİnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptım![]()
Kana kadar ümit var bence canım5. Gün dondurulmuş
ay çok şükür sizin nasıl canımÇok iyi çıkmış massallah hayırlı olsun![]()
Tamam canım teşekkür ederim şu an baya kendime geldim artık negatif düşünmeyeceğim dediğin gibi inşallah hayırlı bir zamanda gelir sağlıklaNe demek vazgeçmiştim bu yolda vazgeçmek yok önce onu kafandan sil
Dondurulmuş embriyoların da var çok şükürbazı şeyler olmayınca gerçekten bizim için hayırlı değildir ki olmamıştır biz insanlar sabırsızız ama RABBIM bizim için hayırlı olanı zamanı gelince verir demek ki şimdi zamanı değilmiş Bi dahakine olur inşallah ALLAH'tan umudunu asla kesme negatif'lik yasak tmm
![]()
Yarın mı yapsam çıkar mı diye düşünüyorum canım cumayı bekleyemeyeceğim galibaCanım inşallah Rabbım seni de sevindirsin bu sefer olumlu olsun insallahne zaman yapmayı düşünüyorsun simdi