Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

11. akşamında kanda öğrendim aşırı stres yaptım sabahı bekleyemedim insan dedim birşey hisseder ya da ufak bir belirti olur en azından ama olmuyormus sıfır belirti ama pozitif sonuç modunu sakın düşürme inan 💖
Tamam canım çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun seninde ❣️

Aşkımm çok teşekkür ederim 😍 hepimiz doğum zamanını konuşalım inşallah burda 🥰

Edermiyim güzelim hiç eksik, hepimiz aile olduk burda sizde olsa güzel haberler sanki bende olmuş gibi mutlu oluyorum, Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍
Amin canim benim amin inşallah 🤲🤲🥰🥰

Evet bizi bi biz anlarız zaten canım. Hayatımda o testi hiç pozitif görmedim gerçekten çok zor şeyler ve kayıplar verdim.
Birazda o tip endişelerimin olmasını istiyorum bende 🥲 ama değerin iyi gelmiş bence kanı erken verdin. Sağlıklı olduğuna dair şüphem yok benim 🥰
Canım inşallah Rabbım seni de sevindirsin bu sefer olumlu olsun insallah 💕ne zaman yapmayı düşünüyorsun simdi

Ne demek vazgeçmiştim bu yolda vazgeçmek yok önce onu kafandan sil
Dondurulmuş embriyoların da var çok şükür 🤲 bazı şeyler olmayınca gerçekten bizim için hayırlı değildir ki olmamıştır biz insanlar sabırsızız ama RABBIM bizim için hayırlı olanı zamanı gelince verir demek ki şimdi zamanı değilmiş Bi dahakine olur inşallah ALLAH'tan umudunu asla kesme negatif'lik yasak tmm😉
Tamam canım teşekkür ederim şu an baya kendime geldim artık negatif düşünmeyeceğim dediğin gibi inşallah hayırlı bir zamanda gelir sağlıkla🤲🏼🥹

Back
X