Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende dediklerinizi hep yaptım ilk günler hep yattım hatta genelde uzun oturmaya devam ediyorum namazlari oturarak kiliyorim duşu oturarak aliyorum.rapor aldım 10 gün evdeyim. Ama tutarsa okula gitmeme bir engel olmayacak o zaman ? Okul öncesi öğretmeniyim de.Dediğiniz gibi beslenme düzeni olursturdum sağlıklı besleniyorum ekmek ,pirinç, seker,süt tüketiyorum. İnşallah nasip olmuştur çok teşekkür ederim 🥰🥲test günüm pazar günü benimde. 3.gun çift embriyo transferi oldum bakalım nasip🥲
İşe döndüğünde kendini çok yormamaya çalış, bizim meslekte zor biliyorum ama kendini koru. Ben de 10 gün raporluydum transferden sonra, sonra işe döndüm bir hafta çalışabildim, ondan beri raporluyum. Dikkat et kendine, birden yüklenme

Selam kızlar. Transfer hariç
9. Gün 63
11. Gün 156 çıktı kan değerim doktorum 17. Gün yeniden vermemi istedi.
17. Gün 1047 çıktı. 19. Gün yine verelim dedi. Normalde tam iki kattan hesaplayınca 1200 olması gerekiyordu 1047 olmuş. Az mı sizce ? Bir terslik yok değil mi 🥹
Canım maşallah çok güzel artmış ama ben mi yanlış anladım 17. Gün 1047 çıktı demişsin ya 19. Günde 1047 demişsin yanlış mı yazdin degerin ayni mi çıktı?

Canım maşallah çok güzel artmış ama ben mi yanlış anladım 17. Gün 1047 çıktı demişsin ya 19. Günde 1047 demişsin yanlış mı yazdin degerin ayni mi çıktı?
Yok canım 17. Gün bugündü 1047 çıktı. Doktorum perşembe günü yani 19. Gün yine verelim dedi. Aslında iki kat hesabıma göre bugün 1200 olması gerekiyordu ondan panik oldum.

Ben senin aşermelerini yerim ya 🥰🥰🥰 zaten insan hiç yemediği şeyi aşerirmiş 🥰🥰
Ya yavrum bu tursuya dur diyemiyorum büyük sıkıntı olacak yani inan korkuyorum. Ama hergun aklıma bir geliyor deli gibi ağzım sulanıyor yemesem olecem sanki 🫢🤣 başka biseye asermedim henüz derdim turşu ve onunla olan yemek😄 eşim diyor fakir ruhlu bu çocuk🫣

Transfer günü eve geldik eşim şakayla hadi kalk yemek yap dedi bende ona 10 gün yokum prenses olacam dedim ALLAH var ben bi is yapacam desem bile kendi izin vermiyor ama ne yapsa beğendiniz mi prenses hanım diyor 😂
Pek belli etmezler ama eşlerimiz bizden daha çok heyecanlı bence
Helal olsun ona 👏👏👏 valla sağolsun benimki de öyle çok şükür hiçbirsey yaptırmıyor. eeee o kadar çektik birazda ilgilensinler ama dimi hakettik yani 🥰🥰🤭🤭🥲

Ya yavrum bu tursuya dur diyemiyorum büyük sıkıntı olacak yani inan korkuyorum. Ama hergun aklıma bir geliyor deli gibi ağzım sulanıyor yemesem olecem sanki 🫢🤣 başka biseye asermedim henüz derdim turşu ve onunla olan yemek😄 eşim diyor fakir ruhlu bu çocuk🫣
Aaaaaaa fakir ruhlu değil babası kız o kizzzz 👼👼👶👧👩‍🦰👩🥳🥳🥳

İşe döndüğünde kendini çok yormamaya çalış, bizim meslekte zor biliyorum ama kendini koru. Ben de 10 gün raporluydum transferden sonra, sonra işe döndüm bir hafta çalışabildim, ondan beri raporluyum. Dikkat et kendine, birden yüklenme
Ayy bu raporların da bir sonu var o zaman napicaz diye düşünüyorum bir de ben 1 saatten fazla arac kullaanarak gidip geliyorum siz nasıl rapor aldınız? 🫠 ameliyatta olmuştum 10 günde oradan var zaten 20 gün rapor hakkım bitti daha şimdiden 🥲

Back
X