- 1 Mayıs 2020
- 1.469
- 1.334
- 83
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.041
Allah razı olsun canım gönlümü ferahlattınKendini strese sokup bebişini üzme canım benim allah'ın izniyle hep yanında olacak senin bebeğin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım gönlümü ferahlattınKendini strese sokup bebişini üzme canım benim allah'ın izniyle hep yanında olacak senin bebeğin![]()
Allah razı olsun canım gönlümü ferahlattın![]()
yani fotoda belli belirsiz siliklik görünüyor, biz fotoda görüyosak sana dana net görünüyodur. Fazladan aldın mı bide sabah ilk idrarla deneKızlar var mi sizce
Bir tane de ucuz bir test almış esim onunla da yaptım onda da silik çıktıyani fotoda belli belirsiz siliklik görünüyor, biz fotoda görüyosak sana dana net görünüyodur. Fazladan aldın mı bide sabah ilk idrarla dene
e tamam o zaman ya beta artışa geçmiş demek, diğer testle de teyitledin. Hadi inşalllah sağlıklı artsınnBir tane de ucuz bir test almış esim onunla da yaptım onda da silik çıktı
İşe döndüğünde kendini çok yormamaya çalış, bizim meslekte zor biliyorum ama kendini koru. Ben de 10 gün raporluydum transferden sonra, sonra işe döndüm bir hafta çalışabildim, ondan beri raporluyum. Dikkat et kendine, birden yüklenmeBende dediklerinizi hep yaptım ilk günler hep yattım hatta genelde uzun oturmaya devam ediyorum namazlari oturarak kiliyorim duşu oturarak aliyorum.rapor aldım 10 gün evdeyim. Ama tutarsa okula gitmeme bir engel olmayacak o zaman ? Okul öncesi öğretmeniyim de.Dediğiniz gibi beslenme düzeni olursturdum sağlıklı besleniyorum ekmek ,pirinç, seker,süt tüketiyorum. İnşallah nasip olmuştur çok teşekkür ederimtest günüm pazar günü benimde. 3.gun çift embriyo transferi oldum bakalım nasip
![]()
Ben senin aşermelerini yerim yaDaha yiyemedim tursuyla olanını istediğim için bugün malzeme geldi yarına ins. Yapilcak da yiyeceğim![]()
Yani ben piskopat gibi turşu yiyorum sonra deli gibi midem bulanıyor ama turşu yemekten kendimi alamıyorumTurşuyu doktor yasaklafı bana transfer gününde yaa![]()
Canım maşallah çok güzel artmış ama ben mi yanlış anladım 17. Gün 1047 çıktı demişsin ya 19. Günde 1047 demişsin yanlış mı yazdin degerin ayni mi çıktı?Selam kızlar. Transfer hariç
9. Gün 63
11. Gün 156 çıktı kan değerim doktorum 17. Gün yeniden vermemi istedi.
17. Gün 1047 çıktı. 19. Gün yine verelim dedi. Normalde tam iki kattan hesaplayınca 1200 olması gerekiyordu 1047 olmuş. Az mı sizce ? Bir terslik yok değil mi![]()
Yok canım 17. Gün bugündü 1047 çıktı. Doktorum perşembe günü yani 19. Gün yine verelim dedi. Aslında iki kat hesabıma göre bugün 1200 olması gerekiyordu ondan panik oldum.Canım maşallah çok güzel artmış ama ben mi yanlış anladım 17. Gün 1047 çıktı demişsin ya 19. Günde 1047 demişsin yanlış mı yazdin degerin ayni mi çıktı?
Ya yavrum bu tursuya dur diyemiyorum büyük sıkıntı olacak yani inan korkuyorum. Ama hergun aklıma bir geliyor deli gibi ağzım sulanıyor yemesem olecem sankiBen senin aşermelerini yerim yazaten insan hiç yemediği şeyi aşerirmiş
![]()
İnşallah hayirlisiyla burda bize mujdeyi vereceksin kuzumBenım yarın 11 günümçok heycanlıyım testler yaptım da kanda ne olucak onu çok merak ediyorum
![]()
Helal olsun onaTransfer günü eve geldik eşim şakayla hadi kalk yemek yap dedi bende ona 10 gün yokum prenses olacam dedim ALLAH var ben bi is yapacam desem bile kendi izin vermiyor ama ne yapsa beğendiniz mi prenses hanım diyor
Pek belli etmezler ama eşlerimiz bizden daha çok heyecanlı bence
Yok kiz öyle hesaplama iki katindan fazla çıkmış zaten detaylara takilmaYok canım 17. Gün bugündü 1047 çıktı. Doktorum perşembe günü yani 19. Gün yine verelim dedi. Aslında iki kat hesabıma göre bugün 1200 olması gerekiyordu ondan panik oldum.
İnşallah canımYok kiz öyle hesaplama iki katindan fazla çıkmış zaten detaylara takilma![]()
Aaaaaaa fakir ruhlu değil babası kız o kizzzzYa yavrum bu tursuya dur diyemiyorum büyük sıkıntı olacak yani inan korkuyorum. Ama hergun aklıma bir geliyor deli gibi ağzım sulanıyor yemesem olecem sankibaşka biseye asermedim henüz derdim turşu ve onunla olan yemek
eşim diyor fakir ruhlu bu çocuk
![]()
Ayy bu raporların da bir sonu var o zaman napicaz diye düşünüyorum bir de ben 1 saatten fazla arac kullaanarak gidip geliyorum siz nasıl rapor aldınız?İşe döndüğünde kendini çok yormamaya çalış, bizim meslekte zor biliyorum ama kendini koru. Ben de 10 gün raporluydum transferden sonra, sonra işe döndüm bir hafta çalışabildim, ondan beri raporluyum. Dikkat et kendine, birden yüklenme
Ayyyy hadi gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallahKızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
![]()
Hayirli olsun cok mutlu oldummKızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
![]()