- 31 Temmuz 2024
- 244
- 345
- 18
- 34
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum çok sağolsun Allah razı olsunTabi ki eklerim canım hoşgeldinaramıza
Sürecin hayırlı uğurlu olsun dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin
Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosu olacak Opudan sonra bizi bilgilendirirsin inşallah
Transfer günü
Bunları yaz ekliyelim canım topiğimiz sana da şans getirsin inşallah burayı takipe al süreçlerinden haberdar olalım inşallah![]()
Hoşbuldum çok sağolsun Allah razı olsun
25 yaşındayım ilk denemem olacak. Eşim azosperm hastası yarın knrtrol gideceğim ona göre transfer günü belirelenecek eşim mikro tese olacak eğer sperm bulunursa transfer gerçekleşecek
Canım diğer aya olursan rahminin transfere hazır hale gelmesi için ilaç tedavine başlarsın 3.4 kez Dr gidersin .Herşey yolunda giderse transfer günü belirliyorlar gidip bebislerini alacaksın.yumurta toplamaya göre daha kolay geçiyor bu durum.ilaclarni düzgün kullanacaksın ve transferden sonra daha dikkatli olacaksınKızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Çok sağol Allah razı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsinRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın dilerim herşey sizin için sağlıklı güzel ilerlesin inşallah Rabbim yardımcınız olsun kucağın boş kalmasın hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun inşallah![]()
Ben stres yapmiyim de kim yapsinCanım niye stres yapiyorsun stres bu süreçte çok zararlı rabbim ol derse olur ona sigin bol bol dua et kötü şeyler düşünme kitap oku yada komedi tarzı bir diziye başla seni ne mutlu ediyorsa bu süreçte onu yap gülüm yeterki stresten uzak dur
Ben stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak![]()
Ben stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak![]()
Canım kendini çok kötü hissetmiyorsan devam et bence kendini sürece hazırlamışken. Ben öyle yapmıştım Şubat negatifti Mart pozitif oldu çok şükürEvet doktor devam hemen devam etmenin bi mahsuru yok dedi. Yaşım ileri çok zamanım yok benim :)
CanımsınM M0naR0za canım herşey gönlünce olsun dilerim ummadığından daha çok yumurtan çıksın Rabbim seni sevindirsin inşallah şanssenden yana olsun sürecin su gibi geçsin inşallah
Benim işlerim var belki giremem şimdiden yazayım dedimtabi ben yine dayanamam bakarım arada kalbim seninle canım bugün Merdivenleri süpürüp silmem lazım olur transfer olursam bir süre öyle işlerle uğraşmak istemiyorum Rabbim nasip etsin cümlemize sağlıcakla transfer olmayı Amin
![]()
Sağol canım benim çok teşekkür ederim darısı başına inşallah.
Teşekkür ederim canım ama iğne yok dimi artıkCanım diğer aya olursan rahminin transfere hazır hale gelmesi için ilaç tedavine başlarsın 3.4 kez Dr gidersin .Herşey yolunda giderse transfer günü belirliyorlar gidip bebislerini alacaksın.yumurta toplamaya göre daha kolay geçiyor bu durum.ilaclarni düzgün kullanacaksın ve transferden sonra daha dikkatli olacaksın![]()
Kuzummm inşallah çok çok iyi sonuçların olur rabbim yardımcın olsun inşallah. Sen çok güzel bir anne olacaksın. Bak benim çok olumlu geçti pozitif enerji gönderiyorum sana senin de çok güzel geçsin inşallahCanımsınİnşallah güzel haberler ile dönerim. İçimden bir his o 3. İlk görünen folikül ün de yetisecegini hissediyor..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
mayala katar . Saat durmuş sanki
![]()
Aşkım şöyle yarın seni ararlar kaç tane döllenmiş diye, 2.gün aramıyorlar çünkü olduğu ortamdan çıkarmıyorlar dışarda herhangi bir etki gelmesin diye, 3-4-5.günler ararlar canım hangi aşama hangi kalite kaç hücre her gün bilgi verirler, 5.günde donduruyorlar sizden izin alıp telefonda, ama pgt yaptıracaksınız dondurmadan önce kararınızı söylemeniz lazım çünkü ucundan biyopsi için örnek alıyorlar donmadan öncePeki süreç artık nasıl işliyor kuzum dondurulmuş nasıl oluyor
Çok sağol canım benim pgt istiyorum evet bakalım inşallah en az 5’i döllenir ve sağlıklı gelişir.Aşkım şöyle yarın seni ararlar kaç tane döllenmiş diye, 2.gün aramıyorlar çünkü olduğu ortamdan çıkarmıyorlar dışarda herhangi bir etki gelmesin diye, 3-4-5.günler ararlar canım hangi aşama hangi kalite kaç hücre her gün bilgi verirler, 5.günde donduruyorlar sizden izin alıp telefonda, ama pgt yaptıracaksınız dondurmadan önce kararınızı söylemeniz lazım çünkü ucundan biyopsi için örnek alıyorlar donmadan önce![]()
Yaa hayırlısı olsun inşallah canım hangi hastanede sin benim eşim de azospermHoşbuldum çok sağolsun Allah razı olsun
25 yaşındayım ilk denemem olacak. Eşim azosperm hastası yarın knrtrol gideceğim ona göre transfer günü belirelenecek eşim mikro tese olacak eğer sperm bulunursa transfer gerçekleşecek