- 31 Ocak 2025
- 317
- 445
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.161
İnşallah balım3.gün olunca biraz daha garanti olsun istedim de. İnşallah önce siz sonra ben pozitif goruruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah balım3.gün olunca biraz daha garanti olsun istedim de. İnşallah önce siz sonra ben pozitif goruruz
Geliyorum bilet ariyorumseni zamaninda çok beklettiler aferin böyle işlerini iyi yapsinlar bakim
![]()
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi lekelenmen devam ediyor musabret sabredelim, bu sefer de değer çıkınca acaba 2 kata artcak mı stresi sarıyor o daha büyük stres![]()
Yok bacim yok şifa olsun afiyet olsun da bana çok gibi geldi. Bu ari sütü, omega3, b12, vitamin, folik asiti hepsini bir arada olan takviye yok mu ? Tek tek zor olur bacim. Ben transferden önce çok kullandim ordan biliyorum.Canım hepsini değil. Arı sütü bitti. Ama tirodim vardı. Kanda doktor jodid al dedi. OMEGA ve coenzym B12 vitamini femibion ile alıyorum. Bir işe yaradı mi gerçekten fikrim yok. Yoğurt kabak çekirdeği, böğürtlenli yiyorum . Ceviz incir de. Kız yoksa zarar li mi?
Valla öyle pozitif olsun biz geçmişi unutmaya tokalaşmaya hazırızAynen arada bizi kızdırıyorlar amma olsun du yeter ki pozitif olsun![]()
Valla öyle pozitif olsun biz geçmişi unutmaya tokalaşmaya hazırız![]()
inşallah bi kez o stresi yaşayıp, hop hemen 2 kat artışı görüp 9ay sonra kucağına alırsın.Biz henüz ona yabanciyiz![]()
Canim bu intralipid serum gibi birşey mi? Çünkü bende rahim embriyoyu tutsun. Katil hücreler saldırıp düşük olmasin bağışıklık desteklensin diye serum kullaniyorum da ondan sordumBağışıklık sistemini guclendiriyor normal de bu ilacı organ nakli yapanlara veriyorlarmış vücut o organı kabul etsin diye bana da rahim embriyoyu kabul etsin atmasın diye verdiler
Aminn hepimiz için bol aminninşallah bi kez o stresi yaşayıp, hop hemen 2 kat artışı görüp 9ay sonra kucağına alırsın.![]()
evet, yaklaşık 2 saat kadar önce birdaha oldu. Yarın doktora sorucam durumu, açıkcası erken test isterse de yapmamayı düşünüyorum. Hocam gerek yok ben günümü bekliyim varsa ilave ilaç alayım dicem. Ben de birdaha arttı artmadı stresini yaşayamam ya. 20.güne kadar belki 5 kere kan vermiştim hep ayrı stres. Yani 10.gün yapmayı düşünüyorum bellki 9 olur haniSen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi lekelenmen devam ediyor mu
Evet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayizevet, yaklaşık 2 saat kadar önce birdaha oldu. Yarın doktora sorucam durumu, açıkcası erken test isterse de yapmamayı düşünüyorum. Hocam gerek yok ben günümü bekliyim varsa ilave ilaç alayım dicem. Ben de birdaha arttı artmadı stresini yaşayamam ya. 20.güne kadar belki 5 kere kan vermiştim hep ayrı stres. Yani 10.gün yapmayı düşünüyorum bellki 9 olur hani
Evet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayiz![]()
Evet canım prograf onun hap şekli.Bagisikligi destekliyor.Canim bu intralipid serum gibi birşey mi? Çünkü bende rahim embriyoyu tutsun. Katil hücreler saldırıp düşük olmasin bağışıklık desteklensin diye serum kullaniyorum da ondan sordum
tabi canımEvet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayiz![]()
Verdi canım antibiyotik onun yanında prednol diye bi hapta verdi sanırım transferde bebeğin uyum sağlaması vücudun kabul etmesi içinmiş odaCanim opudan sonra rahim islem gördüğü için enfeksiyona ve bu tarz şikayetlere karşı antibiyotik veriyorlar sana vermediler mi ?
Kusura hiç bakmam çünkü bende aynı durumdayım az bisey aklım vardı o da bu süreçte gittiTransfer oldun mu canım senin durum nasıl hazırlığı mi kusura bakma kafam dolu unutuyorum okuduklarimi
Evet 5 cı gun pgtHaklısın canım kaçıncı gün embriyosuydu 5. Günse tutunmuş olması lazım artık
Kusura hiç bakmam çünkü bende aynı durumdayım az bisey aklım vardı o da bu süreçte gitti
Ben cuma günü transfer oldum
Acı bademde evetBelli ki sende özel de yapmışsın özel de sgk karşılamıyor zaten ben ilaclari gidip devlette kadın doğuma yazdırıyorum sadece prografı yazamiyorlar sende öyle yap yoksa insan altından kalkamıyor
Sizin çocuk içerde o yüzdendirBende şuan hiç bir değişiklik yok sadece bugün adet olacakmış gibi sancim oluyor arada o kadar