Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım hepsini değil. Arı sütü bitti. Ama tirodim vardı. Kanda doktor jodid al dedi. OMEGA ve coenzym B12 vitamini femibion ile alıyorum. Bir işe yaradı mi gerçekten fikrim yok. Yoğurt kabak çekirdeği, böğürtlenli yiyorum . Ceviz incir de. Kız yoksa zarar li mi?
Yok bacim yok şifa olsun afiyet olsun da bana çok gibi geldi. Bu ari sütü, omega3, b12, vitamin, folik asiti hepsini bir arada olan takviye yok mu ? Tek tek zor olur bacim. Ben transferden önce çok kullandim ordan biliyorum.

Bağışıklık sistemini guclendiriyor normal de bu ilacı organ nakli yapanlara veriyorlarmış vücut o organı kabul etsin diye bana da rahim embriyoyu kabul etsin atmasın diye verdiler
Canim bu intralipid serum gibi birşey mi? Çünkü bende rahim embriyoyu tutsun. Katil hücreler saldırıp düşük olmasin bağışıklık desteklensin diye serum kullaniyorum da ondan sordum

Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi lekelenmen devam ediyor mu
evet, yaklaşık 2 saat kadar önce birdaha oldu. Yarın doktora sorucam durumu, açıkcası erken test isterse de yapmamayı düşünüyorum. Hocam gerek yok ben günümü bekliyim varsa ilave ilaç alayım dicem. Ben de birdaha arttı artmadı stresini yaşayamam ya. 20.güne kadar belki 5 kere kan vermiştim hep ayrı stres. Yani 10.gün yapmayı düşünüyorum bellki 9 olur hani

evet, yaklaşık 2 saat kadar önce birdaha oldu. Yarın doktora sorucam durumu, açıkcası erken test isterse de yapmamayı düşünüyorum. Hocam gerek yok ben günümü bekliyim varsa ilave ilaç alayım dicem. Ben de birdaha arttı artmadı stresini yaşayamam ya. 20.güne kadar belki 5 kere kan vermiştim hep ayrı stres. Yani 10.gün yapmayı düşünüyorum bellki 9 olur hani
Evet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayiz😁🙈

Evet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayiz😁🙈
tabi canım 😄 betasını bekle,kesesini bekle, kalp atışını bekle, doğumunu bekle, yürümesini, konunşmasını, okula gitsin..... ömür bitt... Kısacık hayatımıza bitmeyen tatlı bir dert olsun diye çektiğimiz çileler 😂

Canim opudan sonra rahim islem gördüğü için enfeksiyona ve bu tarz şikayetlere karşı antibiyotik veriyorlar sana vermediler mi ?
Verdi canım antibiyotik onun yanında prednol diye bi hapta verdi sanırım transferde bebeğin uyum sağlaması vücudun kabul etmesi içinmiş oda

Back
X