Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya kızlar ben çok salakça bir şey yaptım 🤦🏻‍♀️ estrofem içecektim o ara eşimle konuşuyordum lafa dalınca progestan 200 mg fitille yanyana duruyordu fitili çıkarıp içtim ya 🤦🏻‍♀️ bir şey olur mu ne yapmam lazım offf

Ya kızlar ben çok salakça bir şey yaptım 🤦🏻‍♀️ estrofem içecektim o ara eşimle konuşuyordum lafa dalınca progestan 200 mg fitille yanyana duruyordu fitili çıkarıp içtim ya 🤦🏻‍♀️ bir şey olur mu ne yapmam lazım offf

Estagfurullah canım hepimiz öyle şeyler yapabiliriz kendini suçlama fitilin normal ağızdan alınan mıydı inşallah birşey olmaz Rabbim korusun inşallah 🤲

Çok Şükür bir şey olmazmış zaten hem fitil olarak vajinal hem de oral ağızdan kullanımı varmış 🤦🏻‍♀️ aklım çıktı ama ilk yuttuğumda 🥹 sadece sabah 10 vajinal atmıştım zaten çok kısa sürede kullanmış oldum mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etki olursa acile gidin dediler .

Amin inşallah öyle olur🙏😪bende sizin gibi gücüm olurda devam edebileyin inşallah tedaviye, sizin için çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın beneğinizi inşallah🤲🏼negatif sonrası nasıl ilerliyor ne kadar bekleniyor tedavi anlatabilir misiniz lütfen
Amin ins. Rabbim güç versin🙏 negatiften sonra zaten birkaç güne regl oldum tekrar başladım reglim 2. Günü sürece😊 30 gün içinde transfer oldum tekrar. Direk negatif olduğu için benim bide doğal siklus olduğu için süreç devam etti aynı şekilde.

Çok Şükür bir şey olmazmış zaten hem fitil olarak vajinal hem de oral ağızdan kullanımı varmış 🤦🏻‍♀️ aklım çıktı ama ilk yuttuğumda 🥹 sadece sabah 10 vajinal atmıştım zaten çok kısa sürede kullanmış oldum mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etki olursa acile gidin dediler .

İyi canım çok şükür inşallah birşey olmaz kalbini ferah tut bol su iç uzan dinlen ki seni çok rahatsız etmesin Rabbim bir daha göstermesin inşallah şifa olsun sana 🤲😘👼

Yok canım ben ta Ağrı dan geleceğim.Semra hanımı seçeceğim zaten galiba ekip başı o çok yogunlarmis bazen başka doktorlar muayene takip aşamasına giriyormuş ama onlar da çok iyiymiş
Yani tek doktorda muayene olmak istiyorsanız kendinize bir doktor belirleyin ve sürekli onu isteyin yoksa farklı doktorlara yonlendirebiliyorlar yoğunluğa göre kabul etmeyin ben kendi doktorumu istiyorum diyin yani ben öyle yapmıştım yoksa türlü bahaneyle her seferinde başka doktor bakar. Sadece o gün izinliyse başka doktor bakıyor mecbur o ayrı. Ama ben tek kişinin takip etmesini istedim öyle de belirttim.

Amin ins. Rabbim güç versin🙏 negatiften sonra zaten birkaç güne regl oldum tekrar başladım reglim 2. Günü sürece😊 30 gün içinde transfer oldum tekrar. Direk negatif olduğu için benim bide doğal siklus olduğu için süreç devam etti aynı şekilde.
Doktor hemen başlattı mi sürece tekrar ara vermeden

35 üsütüne 2 tane edıyodular normalda veya 3 cı denemede nasıl 2 tane oldu kıbrısdamı yapdınız ?
Yok cnm bizi aradılar Bir tane embriyo isterseniz yoksa iki tane mi dediler Biz iki tane dedik hiç beklemiyorduk bir tane embriyo verecekler sandık çok sevindik iki embriyo koydukları için ikiz istiyoruz zaten Vallahi galiba benim şansıma bilmiyorum Bu arada Doktorum Kıbrıs'a gidip geliyor ondan olabilir alanında çok uzman Diyarbakır'da Memorial Hastanesi'nde tedavi gördüm ondan dolayı olabilir canım benim🥰🌺

Hanımlar merhaba mesajıma bilgisi ve tecrübesi olanlar cevap yazarmisiniz. Sebepsiz İnfertiliteyle 5. Gün 4bb embriyo transferi oldum. 4. Gün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım 12 saat kadar ve sol kasığımda derin bir sancı yaşadım ve geçti bugün 6.gunum erken gebelik testim negatif sizce moralim bozmalı mı olsa 6. Günde kendini belli etmesi gerekirdi diye düşünüyorum ne derseniz
selam, araştırma yaptığımda erken gebelik testlerinin hassasiyeti 25 birim. Kana karışmamıştır bence varsa da. Bide ben de ilk denememde 6.gün leke gelince yapmıştım negatifti. Ertesi gün kan verdim 24 geldi akşamına yaptım silik çıktı. Ozaman bnm de 5.gün 4BBdi. Gerçi sonradan boş gebelik oldu. Hemen bozmayın moralinizi ama yükselmeyin de. Çok merak ediyorsanz yarın bi kan verin ama en garantisi beklemek gününü. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Günaydın kızlar
Mutlu hafta sonlarınız olsun.
Tüm mesajları kaldığım yerden devam edip okudum çok uzundu gerçekten bi daha bu kadar biriktirmem. Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz. Negatif olanlar üzülmesin rabbim bize de nasip edecek inşallah.
Mayala canım inşallah sağlıklı embriyolarınla transferin olur.
Maralim sen trasnfer olmuştun dımı ?
Ya bide benim opudan beri 15 gün olcak sol tarafımda bi Ağrı var sola doğru yatsam diğer tarafa yönelirken çok zorlanıyorum. Sırt üstü yatsam direk kalkamıyorum. Alt tarafı bi folkül aldılar ondan değildir herhalde.
Tünaydın canim ben daha yeni giriyorum ki gece de uyumuşum hoşgeldin 🥰🥰 kiz sayfamiz 7/24 aktif olduğu için sayfaları okumak bitmiyor çok şükür tabiki 🤣🤣 evet canim transfer oldum bugün transfer günü hariç 4. Günüm gün sayiyorum artik. Darısı transfer bekleyen herkesin başına 🤲🤲 opudan sonra genelde herkeste oluyor canim agri o yüzden agri ve kesici ve antibiyotik kullaniyoruz. Umarim biran önce gecer 🤲🤲 şuan ne durumdasin ?

selam, araştırma yaptığımda erken gebelik testlerinin hassasiyeti 25 birim. Kana karışmamıştır bence varsa da. Bide ben de ilk denememde 6.gün leke gelince yapmıştım negatifti. Ertesi gün kan verdim 24 geldi akşamına yaptım silik çıktı. Ozaman bnm de 5.gün 4BBdi. Gerçi sonradan boş gebelik oldu. Hemen bozmayın moralinizi ama yükselmeyin de. Çok merak ediyorsanz yarın bi kan verin ama en garantisi beklemek gününü. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Kan vermeye hiç cesaretim yok bunda hadi belki yanlıştır kana geçmemiştir diye bir parça umudumi diri tutuyorum

Yok cnm bizi aradılar Bir tane embriyo isterseniz yoksa iki tane mi dediler Biz iki tane dedik hiç beklemiyorduk bir tane embriyo verecekler sandık çok sevindik iki embriyo koydukları için ikiz istiyoruz zaten Vallahi galiba benim şansıma bilmiyorum Bu arada Doktorum Kıbrıs'a gidip geliyor ondan olabilir alanında çok uzman Diyarbakır'da Memorial Hastanesi'nde tedavi gördüm ondan dolayı olabilir canım benim🥰🌺
Belkide ola bılır ınshAllah ıkız olur🙏🏼 garıp geldı bende 34 yaşda koymadılarda ıkı tane ondan şaşırdım

Back
X