Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Seviyorum seni bebeğim teşekkür ederim 🥰🥰🥰😘😘😘
seviyoreeeee 😍😍
Ah sepidem yaşayan anlıyor zaten😔 hiç modum yok yani kan gibi de değil silinince geliyor sadece hala geliyor ama yatıyorum kalkmadan kahverengi leke olabilir diyorlar ama gelde sen bunu bana anlat🫣 sadece fitil verdi valla bilmiyorum neden vermedi karından iğne. Ama onu da progestan seviyesine göre veriyorlar bence transfer günü tahlil yapıp. Hiç irdelemedim bende niye ignede vermediniz diye açıkçası. Sonradan gittiğim doktorda fitilleri aynı şekilde kullan dedi o da vermedi iğne.🤷‍♀️
Ya aşkım benim 😔😔 hala devam ediyorsa şu anki takip doktorun ne dedi tam olarak neye bağlıyor, ama kahverengiyse gerçekten korkma canım benim ağrında yoksa geçici bir şeydir mutlaka

Kızlar bugün tranferin 20. günü yani pozitif çıkmıştı sonuç kalp atışını bekliyordum kahverengi lekelenme olmuş normal mi? düşük belirtisi falan mı çok korkuyorum :110:
Keseyi görmüş muydun bildiğim kadarıyla yoğun olmadıktan sonra ilk 3 ay olabilirmiş ufak kanamalar ama tabi doktoruna görüş, görüştün mü ne dedi doktor ?

Kıymetli arkadaşlar az evvel idrar testi yptim bu defa çizgi baya koyu renk çıktı 6. Gün transferle birlikte kan verdim sonuç bekliyorum dualarınızı bekliyorum inşallah idrar testi yaniltmamistr
Hadi hayırlısı inşallah. Hemen yaz bize, renk koyulaştıysa değerin 20-25 bandında çıkar diye düşünüyorum. Hemen yaz bize

Yok kuzum ya daha olmadım birkaç gün gecikmem var bende bekliyorum. Bazende doktora kızıyorum neden 2 adet dönemi rahim dinlendirme verdi diye sonra bir bildiği vardır diyip oturuyorum. Sen ne durumdasın
28-29-30 gibi regl olucam kuzu 30 una randevu aldım bendee.
Kıymetli arkadaşlar az evvel idrar testi yptim bu defa çizgi baya koyu renk çıktı 6. Gün transferle birlikte kan verdim sonuç bekliyorum dualarınızı bekliyorum inşallah idrar testi yaniltmamistr
Testi atsanaa, ne markaydı test?

Keseyi görmüş muydun bildiğim kadarıyla yoğun olmadıktan sonra ilk 3 ay olabilirmiş ufak kanamalar ama tabi doktoruna görüş, görüştün mü ne dedi doktor ?
Henüz görmedik haftaya Salı günü gidecektik doktorumda yoğunlaşırsa acile gitmen gerekebilir dedi pek iç açıcı bir cevap olmadı 😞

Ayy çok sevindim hadi gözün aydın olsun inşallah Amin 🤲😍 transferin de su gibi geçsin dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Amin 🤲💕👼
Canım benim sorduğun için çok teşekkür ederim 🥰 iyi dileklerin için ayrı teşekkür ederim bende heyacanlandim tarih verilince inşallah hepimiz güzel haberler alırız ♥️ listede beni güncelleyebiliriz artık bende kavusuyorum elhamdülillah embriyoma 🥰🥰🙏

Canım benim sorduğun için çok teşekkür ederim 🥰 iyi dileklerin için ayrı teşekkür ederim bende heyacanlandim tarih verilince inşallah hepimiz güzel haberler alırız ♥️ listede beni güncelleyebiliriz artık bende kavusuyorum elhamdülillah embriyoma 🥰🥰🙏

Çok şükür hamdolsun 🤲 ne demek gülüm dilerim herkes pozitif olsun Amin 🤲🥹👼 güncelledim canım 😍

Back
X