- 12 Mayıs 2022
- 471
- 443
- 33
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.021
Benim doktorum transferden 1 hafta öncesinden doğum kontrol hapı verdi test gününe kadar kullan testin pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi o an ona sormayı unuttum bugün aklıma geldi ben onu neden kullanmaya devam ediyorum ki diye
Bi size sorayım dedim siz de kullaniyormusunuz diye
O zaman daha rahat canım senin için tiryaki degilsen. Korkma aklına kötü bişey de getirme Allah'ın izniyle bişey olmamıştır. Ama ben icmiyorsam inan herkes bırakabilirBen zaten tiryaki değilim ama şu aralar sanki canım daha çok istiyor günde 1 tane içtim bilmiyorum sorun olur mu biraz da korktum açıkçası
Benim ki sırf kimyasal tedavi uyguluyor görsen fitil ve iğneler dışında 1 poşet dolusu sabah akşam ilaç içiyorum içim dışım ilaç olduTövbe 1 yaşıma daha dirdim ilk defa duydum bunu amaç hamile kalmak değil mi doğum kontrol hapı ne alaka şimdi
Yok bacım benim doktor hiç öyle şeyler vermiyor doğal tedavi uyguluyor ben sadece vajinal fitil kullanıyorum
CycloAdı ne ilacın?
Benim ki sırf kimyasal tedavi uyguluyor görsen fitil ve iğneler dışında 1 poşet dolusu sabah akşam ilaç içiyorum içim dışım ilaç olduhepsi tmm da doğum kontrol hapını neden hâlâ kullanıyorum onu anlamadım
Hmm ben de kullandım cnm adete gırmeye yarıyordu bana ondan vermişti doktorum
Öyle zaten ben sırf bunun için yıllardır tüp bebek yapmıyordum inşallah sonucu güzel olur ama bu kullandığımız ilaçların bizde bırakacağı yan etkileri ne olacak yaşayıp göreceğizVallahi millete ilaç yüklüyorlar rahatsız etmekten başka birşey değil tutunma yani doğal da tutar hani zor bir vaka olur anlarımda herkese bir sürü fitil iğne yüklüyorlar
Demek ki bana özelHmm ben de kullanmıyorum anlamadım valla cnm
Öyle zaten ben sırf bunun için yıllardır tüp bebek yapmıyordum inşallah sonucu güzel olur ama bu kullandığımız ilaçların bizde bırakacağı yan etkileri ne olacak yaşayıp göreceğiz
Bana verdi doktor um adete gırmem içinDemek ki bana özel
Bana verdi doktor um adete gırmem için
Bana transferden 1 hafta önce verdi transfer oldum teste kadar kullanmaya devam et dedi ve ALLAH izin verirse sonuc pozitif ise 12.haftaya kadar kullanmaya devam edecekmişimHmm ben de kullandım cnm adete gırmeye yarıyordu bana ondan vermişti doktorum
Valla onu bilmiyorum ama ben onun sayesinde çabuk adete girdim cnmO ayrı adet düzene girsin diye de verilir lakin transfer olmuş hala kullanıyor onu çözemedik
Transferden sonra da kullanıyormusun hâlâBana verdi doktor um adete gırmem için
Belkı bunda da işe yarıyordur ben anlayamadım cnm Doktor'un bilirBana transferden 1 hafta önce verdi transfer oldum teste kadar kullanmaya devam et dedi ve ALLAH izin verirse sonuc pozitif ise 12.haftaya kadar kullanmaya devam edecekmişim
Aynen öyle biz şu an bu konu hakkında araştırma yapıyoruz dımıO ayrı adet düzene girsin diye de verilir lakin transfer olmuş hala kullanıyor onu çözemedik
Ben de 5. gün başladım iğneye. 14. gün opu oldum.herkese merhaba ben de bu ay tup bebege baslayacagim. ilaçlar ve iğneler adetimin 4. günü elime ulaştı. doktor yarin yani reglmin 5. günü iğnelere baslayacagimi söyledi. herkes 2 ve 3. günü olduğu icin emin olamadım acaba ilaçları erken alabilseydim erken mi baslyacaktim. acaba bu ay bekleyip diğer ay mi baslasam doktora da çok guvenemedim. genel olarak maddi olarak ilaçlar odemeler çok tutuyor ve o kadar ilacı vücuduma tekrar tekrar almak istemiyorum. benim gibi 5. gun baslayanlar oldumu. yarin dr gideceğim kan ve ultrason bakılacak tekrar
Aynen öyle biz şu an bu konu hakkında araştırma yapıyoruz dımı
Benim ilk günden beri sadece bu ikisi var başka bisey yokKızlar 10 cu gundeyım bel ağrınız arada hafıfı kasık ağrınız oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?