- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.261
Rahmi hazırlamak daha iyi tabiki istenilen kalınlığa gelmesi gerekiyor. Tabi bu süreçte ilaç iğneler oluyor ama Rabbim yardım ediyorKızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Canım şimdi konuştum doktorumla 9 yumurta toplanmış. Ama progesteron 9 çıkmış o yüzden bu ay transfer yapamıyoruz. Antibiyotik ve progestan fitil verdi. Adetin ilk günü haberleşicez muhtemelen haftaya adet olucakmışım 10 gün kullanıcaz. İlişki yok dedi yine adete kadarHadi gözün aydın olsun canım benim çok sevindim
Dur bakalım doktorun son kararı verecektir inşallahben hiç dondurulmuş transfer olmadım bilgim yok tecrübeli kızlarım söylerler inşallah yarın hepsi bölünsün Amin
Hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer süreci nasıl ilerliyor? Adetle gidiyoruz sonra ne sıklık, ilaçlar neydi? Ben de öyle devam edeceğim inşallahBeni de eklermisimiz? 40 yaş 2. Deneme 5. Gün dondurulmuş 2 adet embrito 8 nisanda transfer edildi
Benim de öyle olacak hemen devam edeceğiz. İlaçları bırakınca kaç gün sonra adet oldunuz?Doktor hemen başlattı mi sürece tekrar ara vermeden
MasAllah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim ikisi doğal gebelikle biri de tüp bebekte düşüğüm vardı, sağlıklı olduğu bilinen pgt li embriyo ile şu an neredeyse 7. Haftadayım şükür
Canım hemen bu ay mi başlayacaksın bir kaç ay rahmin dinlenseydi keşke dondurulmuş çok kolay sadece normal bir ilaç vermişti ve vitamin vermişti doktor transfer günü de direk transfer etmişti sonrasında progestan oksapar iğne kullandirtmistiHayırlı olsun. Dondurulmuş transfer süreci nasıl ilerliyor? Adetle gidiyoruz sonra ne sıklık, ilaçlar neydi? Ben de öyle devam edeceğim inşallah
Evet doktor devam hemen devam etmenin bi mahsuru yok dedi. Yaşım ileri çok zamanım yok benim :)MasAllah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım hemen bu ay mi başlayacaksın bir kaç ay rahmin dinlenseydi keşke dondurulmuş çok kolay sadece normal bir ilaç vermişti ve vitamin vermişti doktor transfer günü de direk transfer etmişti sonrasında progestan oksapar iğne kullandirtmisti
Hayırlısıyla güzel kaliteli yumurtalar in olur insOpu için canım
Yaa oyle deme bir iki ay dan birşey olmazdıEvet doktor devam hemen devam etmenin bi mahsuru yok dedi. Yaşım ileri çok zamanım yok benim :)
Canim dualarım seninle seninle yardımcın olsun güzel güzel gir güzel güzel çık inşallahOpu için canım
Canım şimdi konuştum doktorumla 9 yumurta toplanmış. Ama progesteron 9 çıkmış o yüzden bu ay transfer yapamıyoruz. Antibiyotik ve progestan fitil verdi. Adetin ilk günü haberleşicez muhtemelen haftaya adet olucakmışım 10 gün kullanıcaz. İlişki yok dedi yine adete kadarbu doktor benim libidoma düşman embriyologta yarın dönüş yapıcakmış kaçı döllendi diye ama benden çok yüksek rakam çıkmış normalde 2 tane bekliyoduk. Tabi kaçı döllenir bilemiyoruz. Pgt için de yine embriyologumuzla iletişim halinde olucaz
Hayırlı olsun inşallah canım, en az 8 embriyo bekliyoruz Allahın izniyleCanım şimdi konuştum doktorumla 9 yumurta toplanmış. Ama progesteron 9 çıkmış o yüzden bu ay transfer yapamıyoruz. Antibiyotik ve progestan fitil verdi. Adetin ilk günü haberleşicez muhtemelen haftaya adet olucakmışım 10 gün kullanıcaz. İlişki yok dedi yine adete kadarbu doktor benim libidoma düşman embriyologta yarın dönüş yapıcakmış kaçı döllendi diye ama benden çok yüksek rakam çıkmış normalde 2 tane bekliyoduk. Tabi kaçı döllenir bilemiyoruz. Pgt için de yine embriyologumuzla iletişim halinde olucaz
Evet doktor devam hemen devam etmenin bi mahsuru yok dedi. Yaşım ileri çok zamanım yok benim :)
Peki süreç artık nasıl işliyor kuzum dondurulmuş nasıl oluyorHayırlı olsun inşallah canım, en az 8 embriyo bekliyoruz Allahın izniyle
Allah yardımcın olsun ağrı sızı olmadan kolaylıkla atlat inşallah bu süreci bol bol kaliteli yumurtan toplansınKızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım
İncir prolaktin yüksekliği olanların yememesi gereken bir ürün..transfer önce zaten bakılıp ona göre ilaç kullanılıyor seviyesini düşürmek için.Canım hepsini değil. Arı sütü bitti. Ama tirodim vardı. Kanda doktor jodid al dedi. OMEGA ve coenzym B12 vitamini femibion ile alıyorum. Bir işe yaradı mi gerçekten fikrim yok. Yoğurt kabak çekirdeği, böğürtlenli yiyorum . Ceviz incir de. Kız yoksa zarar li mi?
Bendine ekler misiniz yumurta büyütme aşamasındayım şuan yarın kontrole gideceğim transfer günüm beli olacak inşallah. Taze transfer yapacağını söyledi doktorMerhaba canım hoşgeldinaramıza
Sürecin hayırlı uğurlu olsun dilerim herşey senin için çok güzel ve pozitif olur Amin
Seni ekleyeceğim tabloya dilerim topiğimiz sana da şansgetirsin inşallah burayı takipe al birbirimizden haberdar olalım süreçlerimizi beraber takip edelim inşallah bol pozitifli Bir Ay diliyorum hepimize
Hayırlı olsun inşallah canım, en az 8 embriyo bekliyoruz Allahın izniyle
Bendine ekler misiniz yumurta büyütme aşamasındayım şuan yarın kontrole gideceğim transfer günüm beli olacak inşallah. Taze transfer yapacağını söyledi doktor
Amiiiinnnn inşallahdoktorum 5.gün transfer ederiz demişti 17 nisan oluyor ama henüz döllendi mi çoğaldı mi hiç bi bilgim yokcumartesi opu olmanın zararı sanırım pazar kapalı bölüm dediler aramadılar inşallah yaşıyorlardir ve döllenip çoğalırlar hep birlikte anneliği de tadariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?