Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Rahmi hazırlamak daha iyi tabiki istenilen kalınlığa gelmesi gerekiyor. Tabi bu süreçte ilaç iğneler oluyor ama Rabbim yardım ediyor

Canım şimdi konuştum doktorumla 9 yumurta toplanmış. Ama progesteron 9 çıkmış o yüzden bu ay transfer yapamıyoruz. Antibiyotik ve progestan fitil verdi. Adetin ilk günü haberleşicez muhtemelen haftaya adet olucakmışım 10 gün kullanıcaz. İlişki yok dedi yine adete kadar bu doktor benim libidoma düşman embriyologta yarın dönüş yapıcakmış kaçı döllendi diye ama benden çok yüksek rakam çıkmış normalde 2 tane bekliyoduk. Tabi kaçı döllenir bilemiyoruz. Pgt için de yine embriyologumuzla iletişim halinde olucaz

Benim ikisi doğal gebelikle biri de tüp bebekte düşüğüm vardı, sağlıklı olduğu bilinen pgt li embriyo ile şu an neredeyse 7. Haftadayım şükür
MasAllah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer süreci nasıl ilerliyor? Adetle gidiyoruz sonra ne sıklık, ilaçlar neydi? Ben de öyle devam edeceğim inşallah
Canım hemen bu ay mi başlayacaksın bir kaç ay rahmin dinlenseydi keşke dondurulmuş çok kolay sadece normal bir ilaç vermişti ve vitamin vermişti doktor transfer günü de direk transfer etmişti sonrasında progestan oksapar iğne kullandirtmisti

Evet doktor devam hemen devam etmenin bi mahsuru yok dedi. Yaşım ileri çok zamanım yok benim :)

Hay maşallah dilerim hepsi sağlıcakla döllenir çok sevindim hamdolsun
Canım Opudan sonra birliktelik yasak enfeksiyon ihtimali yüksek olduğu için dilerim hepsi Altın embriyon olur geç olsun güç olmasın buna da şükürler olsun inşallah

Hayırlı olsun inşallah canım, en az 8 embriyo bekliyoruz Allahın izniyle

Evet doktor devam hemen devam etmenin bi mahsuru yok dedi. Yaşım ileri çok zamanım yok benim :)

İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun Rabbim yüzünü güldürsün burada bir arkadaş önce negatif olmuş tekrar adetiyle beraber başladı pozitif oldu çok şükür darısı senin başına inşallah bu işler nasiptir bu ay olmadı ama mayısta olur inşallah yeter ki pes etme

İncir prolaktin yüksekliği olanların yememesi gereken bir ürün..transfer önce zaten bakılıp ona göre ilaç kullanılıyor seviyesini düşürmek için.

Bendine ekler misiniz yumurta büyütme aşamasındayım şuan yarın kontrole gideceğim transfer günüm beli olacak inşallah. Taze transfer yapacağını söyledi doktor

Bendine ekler misiniz yumurta büyütme aşamasındayım şuan yarın kontrole gideceğim transfer günüm beli olacak inşallah. Taze transfer yapacağını söyledi doktor

Tabi ki eklerim canım hoşgeldin aramıza
Sürecin hayırlı uğurlu olsun dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin
Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosu olacak Opudan sonra bizi bilgilendirirsin inşallah
Transfer günü
Bunları yaz ekliyelim canım topiğimiz sana da şans getirsin inşallah burayı takipe al süreçlerinden haberdar olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…