Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canim ben tedaviye başladığımda tiroidim normaldi. Sonra bir anda ilaçların etkisinden mi bilmiyorum 3.5 oldu doktorum dahiliye git ilac versin dedi. Ilac aldim 25 mg lik. O ay rahim dinlendirmedeydim zaten. Dahiliye ye Kontrole gittigimde düşmesi gerekirken çıkmış 4 küsürdü. İlacın dozu yükseldi 50 mg oldu. Transferden önce bakildi 0. Seviyesindeydi. Yani dogru tedaviyle 1 ayda çok güzel düşüyor. Bu arada transfer olunca ve gebelik oluşursa da tiroid ilacimiza devam ediyoruz sakincasi yok aksine yarari oluyor kullanmak.
Aslında çokta yüksek değil benimki sınırda ama yinede ilaç verdi iki hafta için sabredilir yine inşallah dediğiniz gibi çabuk düzelir ama çalışıyorum izin almak zor oluyor git geller çok oluyor

Kullanıyorum kuzum fitil akıyor bende sadece günde kaç defa iç çamaşırı kaç defa günlük ped değiştiriyorum 🙈🙈
Ay evet bende bende 🥲🥲 vücudum benliğim progestan şu an, damarlarımda progestan akıyor olabilir kan yerine 😂
mayala katar mayala katar M Maralim2019 sizinde çay akıyor kan yerine damarlarınızda 😂😂

İnşallah canım inşallah
Vallaha bugünden itibaren bende anlamıyorum hesaplamayı 😂
İnternette embriyo transferine göre 7+2 diyor
Doktor 6+0 yazdı ama iş yerine gebelik onayına 6+2 yazmış..
Ben herşey yolunda mı nasil gidiyor ondan anlarım çıkıp bunları dese hi hi tamam derim anlamam yani 🤣🤣 söyle ona 3ün 5in hesabini da yapmasin bi zahmet 🤣🤣🤣

Kızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Duymak için henüz çok erken 😍
Şimdi ben internette hesaplama yapmıştım o hesaba göre 7+2 gösteriyordu
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.

Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması

Back
X