Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar yaa transferimin 3.günü bugün.kahve içmiyorum ama çay çok istiyorum akşamları. Açık iki üç bardak içsem sorun olur mu acaba

İç canım benim birşey olmaz ben mesela kahvaltımda çay olmasa kahvaltı yapamam ben içiyorum ley çokta takmamak lazım

Allahim sen doğru kararı verdir lutfenben de aynı durumdayım çok kararsızım yeditepe.sisli memorial.cem celik ve bursa bahcecihangisi olsun bilemiyorum hepsine ayrı ayrı guzel yorumlar aldim
Şişli Memorial i ilk sıraya koyar, cem çelik e de bir muayene olup konuşurum diğerlerini düşünemedim hiç.

Ayy inşallah kuzum yaa Sende var mı belirti ya da ne hissediyorsunn Ballı süt içeyim en iyisi kuzum ben

Ben geçen transferde hiç içmemiştim ama bu sefer saldım

Ben iki transferimde içtim salın bacılarım biraz bebişler bağışıklık kazansın ben kızımda hamilelikte demiyordum şunu yapim bunu yapim çok şükür sağlıklı doğdu Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah yeme içmeden zarar olmaz tabi alkol sigara kastetmiyorum

Bakma aslında buralara gire gire herkes bişey yazdı diye tırlattık aşkkm

Nazlı kızım diğerlerine birşey diyemem de batma söz konusu olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…