- 4 Aralık 2024
- 5.185
- 5.709
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.141
Kızlar yaa transferimin 3.günü bugün.kahve içmiyorum ama çay çok istiyorum akşamları. Açık iki üç bardak içsem sorun olur mu acaba
Evet aynı süreç biz özel merkeze yönlendirmisler üroloji aynı şeyleri yapıyor daha mantikli devlette daha uygun olur birdeBizde şu an daha ilk defa bakılacak sorun var mı diye tüp bebek doktorumuz ürolojiye yönlendirdi
Şişli Memorial i ilk sıraya koyar, cem çelik e de bir muayene olup konuşurumAllahim sen doğru kararı verdir lutfenben de aynı durumdayım çok kararsızım yeditepe.sisli memorial.cem celik ve bursa bahceci hangisi olsun bilemiyorum hepsine ayrı ayrı guzel yorumlar aldim
Ben geçen transferde hiç içmemiştim ama bu sefer saldımİç canım benim birşey olmaz ben mesela kahvaltımda çay olmasa kahvaltı yapamam ben içiyorum ley çokta takmamak lazım
İnşallah benimde sonucum seninki gibi güzel olurAnladım anlamsız bir ağrı olmuştu benimde karnında tam karnımın neremsi ağrıyor çozememistim boş ama sanki şişkinlik ağrısı gibi de kısa bir ağrı
Ayy inşallah kuzum yaaOy ne güzel inşallah tutunma belirtisidir o batmalar yaptığın gibi paylaş vallahi hergün dualarımdasınız
Bu ara da bana ıhlamaur dahil tüm bitki çayları yasak sadece açık 1 bardak siyah çay içebilirsin dedi haberin olsun bence içme canın ne olur nolmaz
Ay bende bende canımBen de 5. Gün yapmıştım erken gebelik testini , ben de senin adına heyecanlandım şuan
İnşallah hepiniz güzel pozitifler alırsınızİnşallah benimde sonucum seninki gibi güzel olur
Benim 3. günüm akıntı yok henüzAy bende bende canım
Birde dünden beri akıntım çoğaldı benim şeffaf, geçen sefer böyle olmuştu
Sizdede varmı kızlar ?
Bu süre yeterMesela cumartesi olsa ilişki Salı akşam gidecek sıkıntı olur mu. Testi ya Salı akşama verecek ya da çarşamba sabah doktor ne derse
Ben geçen transferde hiç içmemiştim ama bu sefer saldım
KesinlikleŞişli Memorial i ilk sıraya koyar, cem çelik e de bir muayene olup konuşurumdiğerlerini düşünemedim hiç.
Bakma aslında buralara gire gire herkes bişey yazdı diye tırlattık aşkkmBen iki transferimde içtim salın bacılarım birazbebişler bağışıklık kazansın ben kızımda hamilelikte demiyordum şunu yapim bunu yapim çok şükür sağlıklı doğdu Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah yeme içmeden zarar olmaz tabi alkol sigara kastetmiyorum
Çok teşekkür ederimBu süre yeter
ilk kontrolde hemen testi verebiliyor mu acaba bilginiz var mıEvet aynı süreç biz özel merkeze yönlendirmisler üroloji aynı şeyleri yapıyor daha mantikli devlette daha uygun olur birde
Böyle hanı fitil akıntısı değilde böyle şeffaf değişik bir şey, fitil akıntısında mesela ilaçta akıyorBenim 3. günüm akıntı yok henüz
Canım bende kahveden çok çaycıyım çaysız duramam. Ama maalesef kahvaltıda sadece 1 tane içiyorum başka yokKızlar yaa transferimin 3.günü bugün.kahve içmiyorum ama çay çok istiyorum akşamları. Açık iki üç bardak içsem sorun olur mu acaba
Bakma aslında buralara gire gire herkes bişey yazdı diye tırlattık aşkkm
kahvaltımı portakal suyu içiyorumCanım bende kahveden çok çaycıyım çaysız duramam. Ama maalesef kahvaltıda sadece 1 tane içiyorum başka yok
Nazlı kızım diğerlerine birşey diyemem de batma söz konusu oluncaKuzum aynı gün transfer olduk sizinki garantici muhtemelenYaa bugün midem bulandı psikolojik diye düşünüyorum Ara sıra sağ kasığımda batmalar oluyor ama her zaman değil belirti olarak görmüyorum ama kendimde gözlemlediklerim bu kadar kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?