- 4 Ocak 2025
- 336
- 125
- 18
- 29
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.101
aşkım yarın 5 olacakYarın kaçıncı gün canısı moralin bozulmayacaksa yap
ya evet aslında beklemem lazım ama dayanamıyorumBence çok erkenn en azından 2 gün daha beklee
Aşkım predictor stokladım benKuzum hangi markayla yapıcaksın markayı iyi seç
beybim 5.gün yapanlar var bende gaza geldimKuzum erken değil mi sana birazcık
Bize test için 4 gün dediler, embriyo oluşumunda 2 gün demişlerdiKızlar bir şey soracağım doktor eşimden sperm testi istedi ben bu süreçte reglim o yüzden birliktelik olmadı 3 gün perhiz vermiş tam benim regl bitimine denk geliyor yani 10 gün birliktelik olmamış oluyor. Test için sorun olur mu sizce
Eşime de 3 demişler ilk defa bakılacak Salı günü randevusu var cumartesinden sonra olmasın demişlerBize test için 4 gün dediler, embriyo oluşumunda 2 gün demişlerdi
İnşallah bu sefer olumlu olur
İnşallah bu sefer olumlu olurteşekkür ederim iyiyim.siz nasılsınız bugün opu vardı sanırım.Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Yok canım yapmadım ben zaten test günümede var hala bekliyorum
Allahim sen doğru kararı verdir lutfenKızlar bir şey soracağım. Ben Şişli Memorial Semra hocaya karar vermiştim ama bir arkadaşım Cem Çelik'i çok övdü ve onda pozitif gördüğünü söyledi
sanırım daha önce bahçeci'deymiş şimdi başka bir yere geçmiş. Yine benim kafam karıştı siz ne dersiniz
Tabii tabii merak etmeyinAyy bugün aldım bende yarın seninle beraber yapayım diyorumAyy çok heycanlıı hemen yaz bizede
Orda farkli oluyor galiba. Burda genel anestezi veriyorlar hep. Ohhh miss nasil bir kafaysa artik saatleri şaşırtmışNormal narkoz almadım lokal anestezi yaptılar ama damar yolundan bir ilaç verdilerbirde öncesi stresliydim sonra artık rahatladım kafam da güzel sakindi bana sanki akşamdı çok uzun geldi
10 gün çok. Reglin bitince bi ilişki olsun, 3 gün sonra versin spermiKızlar bir şey soracağım doktor eşimden sperm testi istedi ben bu süreçte reglim o yüzden birliktelik olmadı 3 gün perhiz vermiş tam benim regl bitimine denk geliyor yani 10 gün birliktelik olmamış oluyor. Test için sorun olur mu sizce
9 ay sonra gelince anlatir annesi merak etmeAyy insallahh çok merak ediyorum zaten icerde neler oluyor diye
Mesela cumartesi olsa ilişki Salı akşam gidecek sıkıntı olur mu. Testi ya Salı akşama verecek ya da çarşamba sabah doktor ne derse10 gün çok. Reglin bitince bi ilişki olsun, 3 gün sonra versin spermi
Eşiniz testte 2.3 gün kala cinsel perhizde olacak test günü sperm vereceği yerdeKızlar bir şey soracağım doktor eşimden sperm testi istedi ben bu süreçte reglim o yüzden birliktelik olmadı 3 gün perhiz vermiş tam benim regl bitimine denk geliyor yani 10 gün birliktelik olmamış oluyor. Test için sorun olur mu sizce
Ahahaha size olmadı mı deseydin kuzumEşime de anlattım dedim sanki kötü bir iş
yapmışım gibi geldi tövbe eşim diyor olabilir ne olucak
Ee ne yapim şafakta gitmişim öncesi stres bekleme derken bana akşam gibi oldu
Canım çok net hatırlıyorum 3.gun benimde sırtim belim çok agrimisti.
10.gün test günü değil mi kuzumAyy bende ondan aldım iki tane internetten eşime saklattim 10.güne anlaştık
Rica ederim teşekkürler doğrudan anlatım içinEşiniz testte 2.3 gün kala cinsel perhizde olacak test günü sperm vereceği yerdeperhizi son bulacak .mesela daha sperm verme gününe 4.5 gün varsa açık konuşacağım kusura bakmayın boşalabilir.Spermlerin yenilenmesi için iyi bir şey demişti dr muzz eşime.Ama zaten Dr detaylı anlatır size.
Ahahahaa yap kuzum ama erken pozitifi görmezsen üzülme tamam mıaşkım yarın 5 olacak
ya evet aslında beklemem lazım ama dayanamıyorumtestleri stokladım her gün yaparım artık
Aşkım predictor stokladım ben3 tane evde vardı 2 tane ekstra aldım
beybim 5.gün yapanlar var bende gaza geldim
Anladım anlamsız bir ağrı olmuştu benimde karnında tam karnımın neremsi ağrıyor çozememistim boş ama sanki şişkinlik ağrısı gibi de kısa bir ağrıYa canım tam ağrı değil de hani böyle elinde poşet tasirsinda ağırlığı olur ya oyle bi ağırlık vardı karnimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?