Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bir şey soracağım doktor eşimden sperm testi istedi ben bu süreçte reglim o yüzden birliktelik olmadı 3 gün perhiz vermiş tam benim regl bitimine denk geliyor yani 10 gün birliktelik olmamış oluyor. Test için sorun olur mu sizce

Yarın kaçıncı gün canısı moralin bozulmayacaksa yap
aşkım yarın 5 olacak
Bence çok erkenn en azından 2 gün daha beklee
ya evet aslında beklemem lazım ama dayanamıyorum testleri stokladım her gün yaparım artık
Kuzum hangi markayla yapıcaksın markayı iyi seç
Aşkım predictor stokladım ben 3 tane evde vardı 2 tane ekstra aldım
Kuzum erken değil mi sana birazcık
beybim 5.gün yapanlar var bende gaza geldim

Bize test için 4 gün dediler, embriyo oluşumunda 2 gün demişlerdi

U umutemek canım nasılsın yarın transfer günün inşallah sağlıklı güzel geçer bebişin sıkı sıkı tutunur Rabbim güzel pozitif haberler almanı nasip eylesin inşallah
İnşallah bu sefer olumlu olur teşekkür ederim iyiyim.siz nasılsınız bugün opu vardı sanırım.Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

İnşallah bu sefer olumlu olur teşekkür ederim iyiyim.siz nasılsınız bugün opu vardı sanırım.Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Amin inşallah Rabbim bu sefer nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah Amin
Bende iyiyim hamdolsun hafif alt karnımda ağrılar var yarına kadar toparlarım Allah’ın izniyle inşallah çok şükür hamdolsun iyi geçti üstümden bir yük kalktı hep kafamda sorular dönüp duruyordu yarın artık laboratuvar gelecek güzel haberleri bekliyoruz inşallah güzel haberler almak nasip olsun Amin

M Mira79 R rindol Kızlaaarr hiç idrar testi yapmadınız mı ya
Yok canım yapmadım ben zaten test günümede var hala bekliyorum hiç belirtim olmadı modum düştü biraz o yüzden çok bi yapasımda yok umudum bitmesin istiyorum

Sizin haberlerinizi dört göz bekliyorum allahım hepimize poztifi görmeyi nasip etsin

Sizde bir belirti birşey oldu mu hiç

Allahim sen doğru kararı verdir lutfenben de aynı durumdayım çok kararsızım yeditepe.sisli memorial.cem celik ve bursa bahcecihangisi olsun bilemiyorum hepsine ayrı ayrı guzel yorumlar aldim

Normal narkoz almadım lokal anestezi yaptılar ama damar yolundan bir ilaç verdiler birde öncesi stresliydim sonra artık rahatladım kafam da güzel sakindi bana sanki akşamdı çok uzun geldi
Orda farkli oluyor galiba. Burda genel anestezi veriyorlar hep. Ohhh miss nasil bir kafaysa artik saatleri şaşırtmış

10 gün çok. Reglin bitince bi ilişki olsun, 3 gün sonra versin spermi

Eşiniz testte 2.3 gün kala cinsel perhizde olacak test günü sperm vereceği yerde perhizi son bulacak .mesela daha sperm verme gününe 4.5 gün varsa açık konuşacağım kusura bakmayın boşalabilir.Spermlerin yenilenmesi için iyi bir şey demişti dr muzz eşime.Ama zaten Dr detaylı anlatır size.

Rica ederim teşekkürler doğrudan anlatım için Tüp bebek doktorumuz ürolojiye yolladı ilk randevuda test verilmeyip sadece bilgi mi veriliyor acaba

Ya canım tam ağrı değil de hani böyle elinde poşet tasirsinda ağırlığı olur ya oyle bi ağırlık vardı karnimda
Anladım anlamsız bir ağrı olmuştu benimde karnında tam karnımın neremsi ağrıyor çozememistim boş ama sanki şişkinlik ağrısı gibi de kısa bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…