Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Allahim sen doğru kararı verdir lutfen🤲ben de aynı durumdayım çok kararsızım yeditepe.sisli memorial.cem celik ve bursa bahceci😫hangisi olsun bilemiyorum hepsine ayrı ayrı guzel yorumlar aldim
Şişli Memorial i ilk sıraya koyar, cem çelik e de bir muayene olup konuşurum 🌸 diğerlerini düşünemedim hiç.

Oy ne güzel inşallah tutunma belirtisidir o batmalar yaptığın gibi paylaş vallahi hergün dualarımdasınız 🙏🏻

Bu ara da bana ıhlamaur dahil tüm bitki çayları yasak sadece açık 1 bardak siyah çay içebilirsin dedi haberin olsun bence içme canın ne olur nolmaz
Ayy inşallah kuzum yaa 🥰🙏🏼 Sende var mı belirti ya da ne hissediyorsunn😇 Ballı süt içeyim en iyisi kuzum ben😂😂

Ben geçen transferde hiç içmemiştim ama bu sefer saldım😂😂

Ben iki transferimde içtim salın bacılarım biraz 🤏 bebişler bağışıklık kazansın 🤣 ben kızımda hamilelikte demiyordum şunu yapim bunu yapim çok şükür sağlıklı doğdu Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah yeme içmeden zarar olmaz tabi alkol sigara kastetmiyorum 😁🫣

Ben iki transferimde içtim salın bacılarım biraz 🤏 bebişler bağışıklık kazansın 🤣 ben kızımda hamilelikte demiyordum şunu yapim bunu yapim çok şükür sağlıklı doğdu Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah yeme içmeden zarar olmaz tabi alkol sigara kastetmiyorum 😁🫣
Bakma aslında buralara gire gire herkes bişey yazdı diye tırlattık aşkkm 🤣🤣

Kuzum aynı gün transfer olduk sizinki garantici muhtemelen 😂 Yaa bugün midem bulandı psikolojik diye düşünüyorum 🙈😂😂 Ara sıra sağ kasığımda batmalar oluyor ama her zaman değil belirti olarak görmüyorum ama kendimde gözlemlediklerim bu kadar kuzum😂😂
Nazlı kızım diğerlerine birşey diyemem de batma söz konusu olunca 😉😉😉😉

Back
X