- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.081
Hiç merak etmeyin ilaçlardan dolayı hepsi üzülmeyinBenimde bugün 4. Günüm adet olacakmış gibi ağrım var çok modum düştü
Benimde bugün 4. Günüm adet olacakmış gibi ağrım var çok modum düştü
Ayy bugün aldım bende yarın seninle beraber yapayım diyorumHa haaa gidip gelip sana bakıyorum ben de
Yapmadım valla sabah kan inşallah
Kuzum erken değil mi sana birazcıkAy heyecanlandımhadi güzel haberlerini bekliyoruz
5.gün canım
Kuzum hangi markayla yapıcaksın markayı iyi seçKızlar ben dayanamicam yarın sabah idrarla test yapıcam
Ayy bugün aldım bende yarın seninle beraber yapayım diyorumAyy çok heycanlıı hemen yaz bizede
Ben predictor aldım güvenilir olsun üzülmeyim dedimKuzum hangi markayla yapıcaksın markayı iyi seç
Ben predictor aldım güvenilir olsun üzülmeyim dedimİnşallah pozitif çıkar tutunmuşlardır Allahım amin
Ayy inşallah kuzum Amin EcmainHadi inşallah çift çizgiyi görmek nasip olsun inşallah Amin
Ayy inşallah kuzum Amin Ecmain
Bende öyleyim yaBen fitil de kullanıyorum aynı zamanda. Verilen kağıtta kalp atışı duyulan kadar ilaçlara devam edilir yazıyor da umarım sizin dediğiniz gibi olurzira süzgece döndüm
Eee kuzum normaldir o halde yaniAh kızlarım kendi kendime gülüyorum
Doktorun odasından çıkarken iyi haftasonları diyeceğime iyi akşamlar dedim güldük dedim ay pardoniyi haftasonları doktor dedi sorun değil zaten akşam sayılır tama kafa allak bullak oldu
Eee kuzum normaldir o halde yanisen narkoz aldin dimi
Ayy inşallah kuzum hepimiz pozitif haberleri alalımHadi kızlarım çok negatif haberleri aldık şeytanın bacağını yarın kıralım üst üste hayırlı pozitif haberler almak nasip olsun inşallah
Ahahahah oluyo kuzum arada öyle şeyler yaaAh kızlarım kendi kendime gülüyorum
Doktorun odasından çıkarken iyi haftasonları diyeceğime iyi akşamlar dedim güldük dedim ay pardoniyi haftasonları doktor dedi sorun değil zaten akşam sayılır tama kafa allak bullak oldu
Ayy insallahh çok merak ediyorum zaten icerde neler oluyor diyeBende öyleyim yainşallah az kaldı güzel haber almaya
Ahahahah oluyo kuzum arada öyle şeyler yaaİlaç almadanda yapıyoruz bunları
Ayy bende ondan aldım iki tane internetten eşime saklattim 10.güne anlaştıkBen predictor aldım güvenilir olsun üzülmeyim dedimİnşallah pozitif çıkar tutunmuşlardır Allahım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?