Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba canım hoşgeldin
Maşallah pozitif görünüyor dilerim sağlıcakla değerlenir katlanır sağlıcakla ilerlesin inşallah Amin

Merhabalar burada prolutex yoktu şimdi progestan dex aldım bende hemşire söyledi ama o da 1200 lira

Herşey güzel olacak kuzum sen hep olumlu düşün güzelce dinlen dualarını oku Allahım en hayırlısına çevirip nasip etsin inşAllah
İnşallah canım güzel olcak tabi yok yok olumsuzluk hiç yok bende ben hep böyleyim valla bacım elimden gelini yapiyorum işte gerisi Rabbimin takdiri o ol derse olur biz ona teslimiz

Rabbim inşallah en kısa zamanda Annelik duygusunu tattırsın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah canım Rabbim nasip etsin

Kesinlikle katılıyorum sakın düşürme motivasyonun M Maralim2019 Rabbim bizler için herşeyin en güzelini en kolayını ve hayırlısını versin inşallah hiç hizaman ümitsizliğe kapılma

Arkadaşlar biliyorsunuz transferimin 3.gunu özellikle bugün 2 3 saattir sanki tam karnımda bi ağırlık var gibi hani öyle kabız filan da değilim de buna benzer bisey yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…