- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.581
Benim hiç belirtim yok, 8. Günden belirtiyorum. Allah hayırlısını versin inşallahKızlar bugün 7. Günüm.
5. Embiriyom..
Bugün sabah bel agrisi yaşadım fena... simdi bacaklarım uyuşuyor sanki..
Ayni durumda olan var mi??
AminnBenim hiç belirtim yok, 8. Günden belirtiyorum. Allah hayırlısını versin inşallah
Benim 3.günüm erkende olabilir bilmiyorum ama bu sefer hiç belirtim yok belirgin şekilde, geçen sefer belim bacaklarım perişan etmişti beni, ama geçen sefer embriyo bölünüp ikiz oldukları için mi acaba belirtiler güçlü oldu bu sefer o kadar değil diyorumBenim hiç belirtim yok, 8. Günden belirtiyorum. Allah hayırlısını versin inşallah
Ayy insalllahOffff evet ya morluk sertliğinden yağ tabakası kalmadıkoldan yapanlar varmış kolun o yağlı kısmı varya altta bıngıl bıngıl olan inşallah oralara kalmayız
Acı yok bacım vallahi bakKızlar aramızda panik ataklı insanlar olabilir misal ben korkutmayalm kızlarımızı
Benimde 2.gunum bende de bir şey yok ama 3.gundelerdi benimkiler belki çok küçük oldukları için hala diyorumBenim 3.günüm erkende olabilir bilmiyorum ama bu sefer hiç belirtim yok belirgin şekilde, geçen sefer belim bacaklarım perişan etmişti beni, ama geçen sefer embriyo bölünüp ikiz oldukları için mi acaba belirtiler güçlü oldu bu sefer o kadar değil diyorum
Canım aslında belirtiler 5.gün gibi başlıyor daha erken, geçen sefer benim 5.gün başlamıştı şimdi sabırla bekliyoruzBenimde 2.gunum bende de bir şey yok ama 3.gundelerdi benimkiler belki çok küçük oldukları için hala diyorum
Ayy kuzum yok yok bu sefer hiç test yapmadım bu sefer pozitif Allahın izniyleKız geçen transferim yerini atlamışım okurken başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bu sefer sandım Allah iyiliğini versinhuh
ay hadi inşallah canım benim önden güzel haberlerinizi verin umut olsun bizedeAyy kuzum yok yok bu sefer hiç test yapmadım bu sefer pozitif Allahın izniyle
Hayır bende çok korkuyordum normal muayene gibi oluyor. Vajinal muayene gibi Sadece spekulum yerleştirince hafif için tuhaf oluyor o kadar. Çok güzel bir duyguymuş acı yok rahat olunHayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da
Kızlar bugün 7. Günüm.
5. Embiriyom..
Benim bugün 7. Gün rahim bölgemde sanki bir bölgede pıtırtı hisleri var bugün 2.günden itibaren hiç belirti yoktu bu arada .sadece dün ve ondan önceki akşam çok midem bulandıKızlar bugün 7. Günüm.
5. Embiriyom..
Oksapar için herkes öyle diyor Allah yardımcınız olsun doktor bana yazmadı kan sulandiriciBenim 2.denemem. İlkinde boş gebelik oluştu.. bnmm progrstan dex göbekten her gün, seninki muhtemelen ğrogestan 50mg dır. Bnmki 25mglık olan göbek, onda sorun yok da kan sulandırıcı oksapar her gün o morartıyo
Hiç ağrılı değil. Jinekolojik muayenenin aynısıHayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da
İnşallah öyledirOlsun kötü yer yoktur artık bence
Nazlıııı bizim 9. günümüz mü bugün başladın mı teste var gibi inşallah yaaaaaaKızlar geçen transferimde 6.günden sonra test yapmaya başlamıştım en son 9.günde test yaptım ve 10.gün kan testi verdim betam 8 küsür çıktı kimyasal dedi doktorum. Belki fikir verir sizeAma kötüsünü düşünmeyin inşallah tutunuyor minik bebişlerimiz
Aaa eski test mi onlarAyy kuzum yok yok bu sefer hiç test yapmadım bu sefer pozitif Allahın izniyle
Hee iyi bari enseyi karartmiyim o zamanCanım aslında belirtiler 5.gün gibi başlıyor daha erken, geçen sefer benim 5.gün başlamıştı şimdi sabırla bekliyoruzsen 8 nisan oldun dimi? Kan günün ne zaman
En tatlı sabahlar böyle güzel haberlerle başlarrrGünaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz e nabıza girdimve sonucum 12. Gün 1251 ben şokkkk biz eşimle 8. Gün 190 çıkınca bu güne yani 12. Güne 750 800 normal diyorduk inşallah o kadar çıkar diye dua ediyorduk şok olduk
Nazlıııı bizim 9. günümüz mü bugün başladın mı teste var gibi inşallah yaaaaaa
peki 8 çıktığında testlerde çift çizgi oluyor muydu ?Ayy kuzum yok yok bu sefer hiç test yapmadım bu sefer pozitif Allahın izniyle
Ayy inşallah kuzumay hadi inşallah canım benim önden güzel haberlerinizi verin umut olsun bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?