Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim hiç belirtim yok, 8. Günden belirtiyorum. Allah hayırlısını versin inşallah
Benim 3.günüm erkende olabilir bilmiyorum ama bu sefer hiç belirtim yok belirgin şekilde, geçen sefer belim bacaklarım perişan etmişti beni, ama geçen sefer embriyo bölünüp ikiz oldukları için mi acaba belirtiler güçlü oldu bu sefer o kadar değil diyorum

Benimde 2.gunum bende de bir şey yok ama 3.gundelerdi benimkiler belki çok küçük oldukları için hala diyorum

Hayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da
Hayır bende çok korkuyordum normal muayene gibi oluyor. Vajinal muayene gibi Sadece spekulum yerleştirince hafif için tuhaf oluyor o kadar. Çok güzel bir duyguymuş acı yok rahat olun

H
Oksapar için herkes öyle diyor Allah yardımcınız olsun doktor bana yazmadı kan sulandirici

Nazlıııı bizim 9. günümüz mü bugün başladın mı teste var gibi inşallah yaaaaaa

En tatlı sabahlar böyle güzel haberlerle başlarrr zaten çok emindik maşallah allahım keseyi kalp atışını sonrada sağlıkla doğumu nasip etsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…