Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim hiç belirtim yok, 8. Günden belirtiyorum. Allah hayırlısını versin inşallah
Benim 3.günüm erkende olabilir bilmiyorum ama bu sefer hiç belirtim yok belirgin şekilde, geçen sefer belim bacaklarım perişan etmişti beni, ama geçen sefer embriyo bölünüp ikiz oldukları için mi acaba belirtiler güçlü oldu bu sefer o kadar değil diyorum 🙃🙁

Benim 3.günüm erkende olabilir bilmiyorum ama bu sefer hiç belirtim yok belirgin şekilde, geçen sefer belim bacaklarım perişan etmişti beni, ama geçen sefer embriyo bölünüp ikiz oldukları için mi acaba belirtiler güçlü oldu bu sefer o kadar değil diyorum 🙃🙁
Benimde 2.gunum bende de bir şey yok ama 3.gundelerdi benimkiler belki çok küçük oldukları için hala diyorum🥲

Hayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da
Hayır bende çok korkuyordum normal muayene gibi oluyor. Vajinal muayene gibi Sadece spekulum yerleştirince hafif için tuhaf oluyor o kadar. Çok güzel bir duyguymuş acı yok rahat olun🥰

Kızlar bugün 7. Günüm.
5. Embiriyom..
Bugün sabah bel agrisi yaşadım fena... simdi bacaklarım uyuşuyor sanki..
Ayni durumda olan var mi??
Kızlar bugün 7. Günüm.
5. Embiriyom..
Bugün sabah bel agrisi yaşadım fena... simdi bacaklarım uyuşuyor sanki..
Ayni durumda olan var mi??
Benim bugün 7. Gün rahim bölgemde sanki bir bölgede pıtırtı hisleri var bugün 2.günden itibaren hiç belirti yoktu bu arada .sadece dün ve ondan önceki akşam çok midem bulandı

H
Benim 2.denemem. İlkinde boş gebelik oluştu.. bnmm progrstan dex göbekten her gün, seninki muhtemelen ğrogestan 50mg dır. Bnmki 25mglık olan göbek, onda sorun yok da kan sulandırıcı oksapar her gün o morartıyo :(
Oksapar için herkes öyle diyor Allah yardımcınız olsun doktor bana yazmadı kan sulandirici

Kızlar geçen transferimde 6.günden sonra test yapmaya başlamıştım en son 9.günde test yaptım ve 10.gün kan testi verdim betam 8 küsür çıktı kimyasal dedi doktorum. Belki fikir verir size🤷🏻‍♀️ Ama kötüsünü düşünmeyin inşallah tutunuyor minik bebişlerimiz🥰😍🤲🏼🙏🏼
Nazlıııı bizim 9. günümüz mü bugün başladın mı teste var gibi inşallah yaaaaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Günaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz e nabıza girdim 😂😂 ve sonucum 12. Gün 1251 ben şokkkk 😱😱😱 biz eşimle 8. Gün 190 çıkınca bu güne yani 12. Güne 750 800 normal diyorduk inşallah o kadar çıkar diye dua ediyorduk şok olduk 😍😍
En tatlı sabahlar böyle güzel haberlerle başlarrr 💃🏻💃🏻 zaten çok emindik maşallah allahım keseyi kalp atışını sonrada sağlıkla doğumu nasip etsin arkadaşım 🤲

Back
X