Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aramıza hoş geldin ben de pazartesi başladım gonalf 900 her gün 300 vuruyorum bir de tarlusal verdi başka bir iğne kullanmıyorum ben inşallah bunca emek ve zahmete değer sonuçlar alırız hayırlısı olsun
Amin inşallah. Ben 3. günü başladim adetim kesildi bir de hafif mide bulantısı var iğnelerden mi bilmiyorum. Sizde böyle bı şey var mı

Güzel geçti çok şükür. O an çok heyecanlıydım titriyordum. Sonda ekrana baktığımda bebişleri orada görünce çok duygulandım çok güzel bir duyguymuş. 7. Gün erken gebelik yaparım büyük ihtimal
Hayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da

Hayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da
Hayır çok jokey bir işlem hiç merak etmeyin. Muayeneden farksiz hatta daha bile kısa sürüyor. Çok mucizevi bir andi bence🥲

Günaydın kızlar transfer için adeti bekliyorum. Normalde doktorum korunamamı söylemişti ama 29ve30 martta kaçak oldu o günlerde ve birkaç gün sonrasında yumurtlama gibi şefaf akıntım oldu. İçime bir kurt düştü dün ve bugün test yaptım. Dün iki tane yaptım ama hiçbir şey çıkmadı bugünkü de sanki bir şeyler var gibi gölge gibi. Umutlanmıyorum öylesine yaptım. Buraya yükleyince kalite düşüyor biraz oyüzde foto ile oynadım. Gözle daha iyi görünüyor
Eki Görüntüle 3574114 Eki Görüntüle 3574115
Ben net bir şey göremedim yada gözlerim bozuk 😂
İlk fotoğrafta göremedim
İkincide de gölgeleme mi koruma çizgisimi yada gebelik çizgisimi seçemiyorum açıkcası

Kızlar geçen transferimde 6.günden sonra test yapmaya başlamıştım en son 9.günde test yaptım ve 10.gün kan testi verdim betam 8 küsür çıktı kimyasal dedi doktorum. Belki fikir verir size🤷🏻‍♀️ Ama kötüsünü düşünmeyin inşallah tutunuyor minik bebişlerimiz🥰😍🤲🏼🙏🏼

Eklentiler

• IMG_7510.webp
    IMG_7510.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 38
İlk denemem canım ya senin? Ben de progestani kalcadan oluyorum 3 günde bir cok fena kalcam ağrıyor hareketimi kısıtlıyor
Benim 2.denemem. İlkinde boş gebelik oluştu.. bnmm progrstan dex göbekten her gün, seninki muhtemelen ğrogestan 50mg dır. Bnmki 25mglık olan göbek, onda sorun yok da kan sulandırıcı oksapar her gün o morartıyo :(

Opu ignelerinde bir sey yokmus ki bacim😂Bende de kan sulandirici eklenene kadar her şey iyiydi. Yani morarma geçtim sertlestigi için yapacak yer azaldı iyice yeni bir göbek lazim😂😂
Offff evet ya morluk sertliğinden yağ tabakası kalmadı 😀 koldan yapanlar varmış kolun o yağlı kısmı varya altta bıngıl bıngıl olan inşallah oralara kalmayız

Kızlar geçen transferimde 6.günden sonra test yapmaya başlamıştım en son 9.günde test yaptım ve 10.gün kan testi verdim betam 8 küsür çıktı kimyasal dedi doktorum. Belki fikir verir size🤷🏻‍♀️ Ama kötüsünü düşünmeyin inşallah tutunuyor minik bebişlerimiz🥰😍🤲🏼🙏🏼
Kız geçen transferim yerini atlamışım okurken başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bu sefer sandım Allah iyiliğini versin 😂😂😂😂 huh

Canimmmm çok sevindim çok tebrik ediyorum sabah sabah aldığım en güzel haber bu 🥰🥰🥰 Rabbim keseyi görmeyi de kalp atimini duymayi da veeee kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 bize de dua et güzel hamişim 🥰
Sağol canımm benim Allah razı olsun rabbim hepimize bu güzel haberi almayı kese görmeyi kalp atışları duymayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻 hep dualarımdasınız rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲🏻

Yaaa çok iyi gözümüz aydın 🥳🥳🥳
Sağol canım benim Allah razı olsun 🤲🏻

Back
X