Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benimde güzel geçti sadece kalcadan progestan igne yaptıkları için kalcam ağrıyor bi de dün akşam biraz ateşim çıktı niyeyse bugün iyiyim ama
Dün bende bi sıcaktım demek ki aynı şey olmuş. Benimde göbek kismim hassaslasti daha şimdiden ignelerden ama onun haricinde bir şeyim yok şükür

İyiyim canım benim stabil ilerliyorum bakalım yarın merkezde randevum var sabah kuzum gidcm sende durumlar nasıl
Bende iyiyim canım, pazartesikin ve idrar testi verdim. Cuma günü muayenem var bakalım inşAllah kesenin içinin embriyo ile %100 dolu olduğunu görüp ultra sonra kalp atışını görürmüyüz bilmiyorum

Canım inşallah amin. Ömrümün en uzun yolunu gidiyorum gibi. Bir saat sonra randevum🥹. Bilinmezlik kaygılandırıyor ama Allah büyük,. İnşallah Rabbim hem benim,hem tüm kızkardeşlerimin duasını sağlıklı kucagına verir.🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
Amin canım inşallah🙏🏼 Bizede haber ver inşallah çok güzel büyğmüşlerdir🙏🏼🙏🏼🥰

Kızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?
Hayırlısı olsun canım benim görünüyor var Allah kucağına almayı da nasip etsin 6.7. günlerde böyle çıkıyor zaten hiç stres yapma olmasa hiç çıkmaz istersen diğer günlerde evde test yaparak koyuluklardan takip edebilirsin

Solda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedi mayala katar mayala katar M Maralim2019 H hayal93
Maşallah kuzum 🧿🧿😍 ayy sizler ne kadar detay biliyorsunuz.
Ben AMH ne kadar şu ne kadar hiç bilmiyordum 😂
Doktorum fazla bilgi verip senin kafanı karıştırmaya gerek yok şu an herşey iyi dedi
Gittiğimde şunu bunu al kullan diyordu 😂

Back
X