- 4 Aralık 2024
- 3.212
- 2.920
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.801
Amin sagol canım Allah razı olsun evet Almanya’dayım evet resmi nikah olan çiftlere anne Adayı 40 yaşına kadar devlet üç tane tüp bebeği %65 yardım ediyorHayırlı olsun canım şifa olsun inşallahAlmanya’dasın sanırım sen orada da prosedür aynı mı merak ettim tüp bebek ilaçlarını devlet karşılıyor mu
Çok iyiymiş ne güzelAmin sagol canım Allah razı olsun evet Almanya’dayım evet resmi nikah olan çiftlere anne Adayı 40 yaşına kadar devlet üç tane tüp bebeği %65 yardım ediyor
4. Denemem olucak ama sigortam bunu da karşılıyacagını söyledi ona göre kagıtlar hazırlandı onaylandı tüp bebek merkezine götürdük öyle inşallah dilerim bu sefer herşey güzel geçer de mucizemiz gelirse Allah’ın izniyle artık bu tüp bebek sayfasını kapatırız inşallahÇok iyiymiş ne güzelsizin kaçıncı denemeniz
Ay inşallah canım benim4. Denemem olucak ama sigortam bunu da karşılıyacagını söyledi ona göre kagıtlar hazırlandı onaylandı tüp bebek merkezine götürdük öyle inşallah dilerim bu sefer herşey güzel geçer de mucizemiz gelirse Allah’ın izniyle artık bu tüp bebek sayfasını kapatırız inşallah
Kız neymiş bunlar bi ovitrelle tanıdık geldiBunları yazmışlar çiçeğimMenogon günlük 300 ml vurulacak ayrıten yanında mektup var herşeyi anlatılır şekilde
Gebelik hormonlarıdır bunlarYok yok kuzum bana dünden beri bir gariplik geldi bi tuhafim bugün negatif olan arkdşlrda oldu ne bilim modum düşük galiba ama hamdolsun tabi Rabbime
Üç tane test daha aldım sonra internetten yorumlarına baktım, yanıltıcı pozitif sonuç veriyormuş. Artimed marka.Estrofem ve Progestan’ın hCG’ye bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Gebelik olmasa hiçbirinde çıkmazdı arkadaşım, içini ferah tut
İnş canımAy hadi hayırlı olsun canım inş herşey senin için çok iyi geçer
Aynen valla allahım gönlünce versin inşAmin Mervecim Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına al inşallah dualarınızı esirgemeyin canlarım kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah
Bendim o canım, ilk öğleden sonra test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah idrarıyla yaptım daha da silik çıktı üzüldüm ve hemen kan testine gittim, aynı gün öğleden sonra yaptığım bu sefer çok belirgindi. Hepsi aynı markaydı. Yani çok takılmamak lazım, çok hassas değil bu testler. O silik çıktığı gün beta değerim 100 çıkmıştı.
Yaa evet bende de böyle oldu işte bir garibime gitti çünkü bildiğim kadar sabah daha yoğun olur ama testte tam tersi çıkınca insan her ne kadar %100 doğruluk payı olmadığını bilse bile bi şüpheye düşüyorHatta tekrar fotoğrafını atayım, 2 numara olan sabah idrarıyla yaptığım test. Diğerini aynı gün öğleden sonra yaptım.
Artımed yalancı pozitif veriyormuş onu alma bence senin pozitif ilk gün attığın test netti inşallah yani pozitif çıkar Allah’ın izniyleÜç tane test daha aldım sonra internetten yorumlarına baktım, yanıltıcı pozitif sonuç veriyormuş. Artimed marka.
Yarın başka eczaneden almayı planlıyorum hava şartları iyi olursa
Eczanelerin böyle yanıltıcı markalar satmalarıda bir tuhaf…
Evet yaaa aldıktan sonra okudum yorumları.Artımed yalancı pozitif veriyormuş onu alma bence senin pozitif ilk gün attığın test netti inşallah yani pozitif çıkar Allah’ın izniyle
Zaten pozitifse o da pozitif çıkar herhalde pozitif sonucu da yalancı çıkarmaz galibaEvet yaaa aldıktan sonra okudum yorumları.
Predictor zor bulunuyor sipariş vermek gerek ertesi güne gelsin diye
Artık cumartesiyi bekleyeceğim
Sorun da bu hadi ilk testte yanıltıcıysaZaten pozitifse o da pozitif çıkar herhalde pozitif sonucu da yalancı çıkarmaz galiba
Evet yine yap bakim artı med bu sefer doğruyu gösterecektir o kadar para vermişsin boşa gitmesinSorun da bu hadi ilk testte yanıltıcıysa
Ama kötü yorum okumadım onun hakkında
Neyse almışken kullanayım pozitifliğe günüm güzelleşsin
Aynen bende buna şaşırdım.Anlamadığım eczaneler nasıl böyle test satıyorlar insanların duygularıyla resmen oynuyorlar pes doğrusu
İnan ki ben burda çok okudum millet evde test ediyor pozitif kan vermeye gidiyor negatif herkes şikayetçiydi eczacı da ürününü satmak için öyle demişAynen bende buna şaşırdım.
Predictor varmı dedim yok bu marka var dedi
O olsaydı ona iyi diyorlar dedim
Hepsi aynı işlevi görüyor hanımefendi dedi
Başka eczaneydi bu, ilk aldığım yerde aynı diyip kötü yorum okumayınca dedim Buda doğrudur sonuçta eczane niye kötü ürün versin.
Sonra şeytan dürttü hesabı akşam yorumlarına bakayım dedim. Bir tek olumlu cevap yok..
Üzücü bir durum ya sonuçta keyfi bir test değil bir umut bir bekleyiş ama insanlar kötü işte..İnan ki ben burda çok okudum millet evde test ediyor pozitif kan vermeye gidiyor negatif herkes şikayetçiydi eczacı da ürününü satmak için öyle demişhayalim helal olsun araştırmacı gazeteci gibi mesleğin olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?