Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim iki tüpüm de kapalı 😁😁😁😁 valla canım her durumda umut var ama zaman geçtikçe zorlanıyoruz tükeniyoruz bunu anlamak zor
Çok doğru ✅ bizim ki zaman ve yıllar geçtikçe olmayınca artık umudunu yitiriyorsun 🥲 geçmiş olsun 💐 seninkini doktorlar mı kapattı tüpleri

Anne Adayı 👩Yaş ❓Kaçıncı Deneme ❓Embriyo 👼Transfer Günü :emir_bebek:Sonuç Tarihi 🤗Sonuç 💕
mayala katar mayala katar 364.deneme
@Umudayolculuk35304.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer
@CinnamonQueen 291.deneme
@sepide 272.deneme 5.gün
@ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer
ozlmckmk ozlmckmk 333.deneme5.gün6 Mart
akbs akbs 281.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart
@ikosan 291.deneme5.gün
@Nazli kizz 332.deneme 5.gün
@AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 5 Mart
@mavidiyebiri 261.deneneme 5.gün
@Maralim2019 402. Deneme 5.gün 4aa tek transfer
@masal50 251.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart
bobette bobette 331.deneme Tek transfer1 Mart 10 Mart
@miniko17 312.deneme3.gün ve 6.gün
@Middleton 321.deneme 5.gün
Y Yesilagacbambu 5.gün çift embriyo 27 Şubat10 Mart
@canmay 341.deneme 5. Gün

Merhabalar hanımlar. Bende Tüp Bebek tedavisindeyim ve bugün muayene günüm vardı.
Benide ekleye bilirmisiniz 😍
1. Deneme
5. Gün tek embriyo transferi
Transfer günü 10 Mart

Merhabalar hanımlar. Bende Tüp Bebek tedavisindeyim ve bugün muayene günüm vardı.
Benide ekleye bilirmisiniz 😍
1. Deneme
5. Gün tek embriyo transferi
Transfer günü 10 Mart
Merhaba canım hoşgeldin 🤗 şimdiden hayırlı olsun inşallah hepimiz için bol pozitifli bir ay olsun inşallah 🫶🏻

kızlar son durumlarınız nedir arada ses verin inşallah hepimiz için en hayırlısı sağlıklısı güzeli olsun inşallah 🤲😍

Geçen yıl Nisan tüp bebek transferi başlığında dualar ederken şu anda kızım kucağımda. Görünce yazmak ve sizin için de dua etmek istedim, allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnşallah alırsınız güzel haberi 🥲❤️
Maşallah 🧿 sübhanallah mucizenize kavuşmuşsunuz Rabbim kızınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲🫶🏻 darısı bizlere olsun inşallah 🥹💕 Amin Sağolun Allah razı olsun inşallah 🤲🌸

Bendede aynı 5. Gün çift embriyo btransferi oldjm bugün transfer hariç 5. Günümm hiç bir belirti ağrı bişeyim yok hafif gööğüs hassasiyeti oda ilaçlardann.. yani regly gğnümde yaklaşıyor normalde olan regly olucak gibi ağrım bile yok o derece yanii :) inşallah hayırlısı olur bugün bi test yapmak geçiyor aklımdann

Bendede aynı 5. Gün çift embriyo btransferi oldjm bugün transfer hariç 5. Günümm hiç bir belirti ağrı bişeyim yok hafif gööğüs hassasiyeti oda ilaçlardann.. yani regly gğnümde yaklaşıyor normalde olan regly olucak gibi ağrım bile yok o derece yanii :) inşallah hayırlısı olur bugün bi test yapmak geçiyor aklımdann
Yapma bence test daha cok erken negatif cıkarsa moralin bozulur bir kaç gün bekle . Simdi karnımda karıncalanma basladı onun haricinde hiçbir şeyim yok. Kendimi korkutmak da istemiyorum ama cok tedirgin oluyorum

Yapma bence test daha cok erken negatif cıkarsa moralin bozulur bir kaç gün bekle . Simdi karnımda karıncalanma basladı onun haricinde hiçbir şeyim yok. Kendimi korkutmak da istemiyorum ama cok tedirgin oluyorum
Bende öyle gerçekten zaman geçmiyor sanki yaa ne biliyim hiç bi belirt yok biraz yürüdüm hafif belim ağrıdı ama oda zaten yatıp yatıp hareket edince olacak bişey bilemiyorm ya hiç belirti bi değişiklik yok

Kızlar merhaba nasılsınız ben bugün progestan dex yaparken azıcık bir damla havasını alırken boşa gitti sizce sorun olur mu

Kızlar aranızda çikolata kisti olan ve tüp bebek sürecine başlamış olan var mı? Benim her iki yumurtalığımda da çikolata kistim var 5'er cm. Doktor senin doğal yolla çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. Süreci hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum. Yaşım 27, amh 0,41 :KK43:

Hayırlı olsun inşallah şimdiden hiç doktorunuzla görüştünüz mü bu konuda geçmiş olsun inşallah transfere kadar biraz toparlanırsınız Allah’ın izniyle peki transfer için ilaç kullanmaya başladınız mı inşallah hayırlısıyla bebişlerin sıkı sıkı tutunur nasipleri varsa olacaktır Rabbim yüzüne baksın inşallah 🤲💕🤗
Evet söyledim bağışıklığım düştü epey grip oldum dedim 10 martta rahim duvarınıza bakacağız zaten eğer bağışıklı düşükse kalınlaşmayacaktır vücut kabul etmeyecektir o yüzden kalınlaşmaz zaten bir dahaki ay yaparız transferi dedi doktor şuan iyiym sonuca göre bakacak artık. Evet estrofem günde 3 kez, prednol günde 1, coraspirin 1, bellavie 1,redostim günde 2, ınnate ve folicus kullanıyorum şuan. İnşallah olur ben 5.gün embriyosu transfer istedim fakat doktor 1 tane koyarım yasal değil iki tane 5.gün dedi o yüzden 2 tane 3.gün embriyosu transfer olacağım 10 Hücreli G1

Merhaba cumartesi günü 4. Gün embriyo transferi oldum, ilk iki gün agrım vardı ama dunden beri agrım azalarak yok oldu .karnımda boşluk hissediyorum hiç agrım ve belirtim yok size de böyle olmuş muyu yoksa embrıyo tutmadı mı
Bana da cumartesi 5. gün embriyosu transfer edildi, sıfır oğlu sıfır belirti. Yok batma kasılma ağrı sızı hiç bir şey olmadı. Hep birlikte göreceğiz artık arkadaşlar 🥹 daha 5 gün var test gününe, hayırlısı olsun

Back
X