- 4 Aralık 2024
- 1.064
- 710
- 38
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Ben şu an reglim Salı günü doktorda randevum var herşey yolunda ilerlerse diğer adetimle yeniden Opu olacağım inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli güzel yumurtalarım çıkar sonra da güzel sağlıklı Altın embriyolarım olsun transfer olabileyim dilerim sonra da annesine sıkı sıkı tutunur inşallah tek dileğim budur hepimiz için inşallahÇok teşekkür ederim canım sendeki durumlar nedir?
Benimde 8 Mart hakkımızda hayırlısı olsunBeni de listeye ekler misinizyaşım 25 ilk tüp denemem 3.gün 13 hücreli grade 1 embriyom var . Nasipse 8 martta transfer olucam. Dualarınızı bekliyorum kızlar . Hepimiz güzel sonuçlar alalım insallah
Bende birine emanet etmeye güvenmiyorum canımAmin amin inşallah öyle bir defa yaparsam şeytanın bacağını kırmış olurumay inşallah cesaretimi toplayıp yapabilirim birisi bana yapsa çok hissetmiyorum kendimi rahatça emanet ediyorum kendimden çekiniyorum
Hayırlı olsunTekrardan merhababugün tüp bebek için tedaviye başladım Gonalf 900 + tarlusal içmeye başladım 187,5 doz başladık daha önce Ohss geçmişim oldu aşılamadan dolayı. Çarşamba tekrar kontrole gideceğim duruma göre dozu ayarlayacaklar yetersiz kalırsa. Benim kafama takılan neden tarlusal içiyorum onu anlamadım pek bilen söyleyebilir mi
Merhaba ben troitle ilgili sorun yaşıyorum sizin tsh kaç ile transfer hazırlığınia başlandı acabaBenimde 8 Mart hakkımızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim balımmmHayırlı olsunrahmi kalınlaştırmak için olabilir, duphaston ve tarlusal aynı etkiye sahipti. Ben de duphaston kullanmıştım ama aşılama sonrası kullanmıştım. Tüp bebek sürecindeyim ben de belki transferden sonra verir.
Hatirliyorum seni canim ohss zamanindanTeşekkür ederim balımmmBana 2 ay sonra transfer olacak rahim dinlenip Pko var bu ay sadece yumurta toplanacak dondurulacak aralıkta 9 aylık gibi şişince baya korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?