Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım sendeki durumlar nedir?
Ben şu an reglim Salı günü doktorda randevum var herşey yolunda ilerlerse diğer adetimle yeniden Opu olacağım inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli güzel yumurtalarım çıkar sonra da güzel sağlıklı Altın embriyolarım olsun transfer olabileyim dilerim sonra da annesine sıkı sıkı tutunur inşallah tek dileğim budur hepimiz için inşallah

Beni de listeye ekler misiniz yaşım 25 ilk tüp denemem 3.gün 13 hücreli grade 1 embriyom var . Nasipse 8 martta transfer olucam. Dualarınızı bekliyorum kızlar . Hepimiz güzel sonuçlar alalım insallah

Merhaba canm Hayırlı Ramazanlar dilerim sayfan hayırlı olsun Allah evlat isteyenlere içinde bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende devlette raporlu deneyecem yumurta toplama olacak bir iki ay vitamin kullanayım faydası olur inşallah nisanda mı başlasam bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Allah'ım bu mübarek günler hürmetine kimsenin emeğini boşa vermesin herkesin gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Bende birine emanet etmeye güvenmiyorum canım ama seninki daha mantıklı bence

Tekrardan merhaba bugün tüp bebek için tedaviye başladım Gonalf 900 + tarlusal içmeye başladım 187,5 doz başladık daha önce Ohss geçmişim oldu aşılamadan dolayı. Çarşamba tekrar kontrole gideceğim duruma göre dozu ayarlayacaklar yetersiz kalırsa. Benim kafama takılan neden tarlusal içiyorum onu anlamadım pek bilen söyleyebilir mi

Hayırlı olsun rahmi kalınlaştırmak için olabilir, duphaston ve tarlusal aynı etkiye sahipti. Ben de duphaston kullanmıştım ama aşılama sonrası kullanmıştım. Tüp bebek sürecindeyim ben de belki transferden sonra verir.

Teşekkür ederim balımmm Bana 2 ay sonra transfer olacak rahim dinlenip Pko var bu ay sadece yumurta toplanacak dondurulacak aralıkta 9 aylık gibi şişince baya korktum

Bu sabah transferimi oldum, tek embriyo transfer edildi. Test tarihim 10 Mart pazartesi, inşallah o güzel haberi hepimiz alırız çok rahat bir işlemmiş, idrar sıkışıklığı da öncesinde suyu abartmadığım için dayanılır seviyede oldu. Tavsiyem çoook su içmemeniz :))

Teşekkür ederim balımmm Bana 2 ay sonra transfer olacak rahim dinlenip Pko var bu ay sadece yumurta toplanacak dondurulacak aralıkta 9 aylık gibi şişince baya korktum
Hatirliyorum seni canim ohss zamanindan neyse ki atlattin. Benim de ocakta toplandi yumurtalarim, 2 subatta regl oldum, 1 ay rahim dinlendirme. simdi de bu ayin reglini bekliyorum 2 gun kaldi. Sonra cagirdi doktor. Transfer icin haritamizi belirleyecegiz herhalde. Allahim hepimize olumlu sonuclar nasip etsin…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…