- 4 Aralık 2024
- 990
- 601
- 18
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Evet çok teşekkür ederimİnşallah hepsi sağlıklı gelir hayırlısı olsun inşallah 5. Gün embriyosu o zaman
Yaş 27Kızçelerim topigimize katılmak isteyen olursa yazsın buraya eklerim yaş,kaçıncı deneme, kaçıncı gün embriyosu, belirtin o şekilde ekleyeyim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim hepimiz sağlıklı hayırlı güzel haberler alırız Amin
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim hepimiz pozitif sonuçlar alırız Allah’ın izniyle inşallah
Rica ederimEvet çok teşekkür ederimsen baştan mı başlayacaksınız tedaviye?
Canım son durumun nasıl oldu inşallah herşey yolundadırİnşallah öyle olur
İnşallah yarın güzel haberler alırsın bir aksilik çıkmadan başlayabilirsincanım valla yarın gıdıcem kanamam hala var ama cok az yarın bellı olur bakalım :)
Merhaba canım hoşgeldinArkadaşlar merhaba ben trasnfer sürecindeyim aslında şubat ayında transfer planlıyorduk ancak adetim gecikti yarn kontrole gideceğim transfer günü vereceğini söylediher seferinde aynı heyecan hepimizin Allah yardımcısı olsun
Merhaba canım hoşgeldinvardır bunda da bir hayr belki bu ay olması daha hayırlı güzel olucaktır şimdiden hayırlı olsun dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsın inşallah
Evet yan etkisi mide bulantısıEstrofem bende çok mide bulantısı yapıyor bu sefer sizde böyle bir sıkıntı var mı
Amin canım evet isminizden hatırladım tabloya eklememi istermisin istersen yaş kaçıncı gün embriyosu transfer ne zaman onları yaz eklerim dilerim mart ve Nisan bizim ayımız olur çok AminHoşbuldum canım başka konularda da konuşmuştuk seni görünce yazmak istedim hayırlı aylar hepimiz için güzel olsun
Benim beşinci gün embriyosu 33 yaşındayım 3. Transferim 2, tüp bebek transfer tarihi yarın belli olacak haftaya olur diye düşünüyorumAmin canım evet isminizden hatırladım tabloya eklememi istermisin istersen yaş kaçıncı gün embriyosu transfer ne zaman onları yaz eklerim dilerim mart ve Nisan bizim ayımız olur çok Amin
MaşallahBenim beşinci gün embriyosu 33 yaşındayım 3. Transferim 2, tüp bebek transfer tarihi yarın belli olacak haftaya olur diye düşünüyorumembriyom en iyi kalitede olduğunu söyledi ama bilmiyorum
Amin hepimiz mutlu olalımMaşallahcanım inşallah minik mucizen sana sıkı sıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?