- 4 Aralık 2024
- 918
- 562
- 18
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Bende bir sorun olmazsa nisanın ilk haftası transfer olacam, 2.deneme olacakSelamkızlar nasılsınız iyimisiniz inşallah
Amin şimdiden hayırlı olsun dilerim bol pozitifli bir ay olur hepimiz içinBende bir sorun olmazsa nisanın ilk haftası transfer olacam, 2.deneme olacak
Amin İnşAllah buradan anneler klübüne gidelim hepimizAmin şimdiden hayırlı olsun dilerim bol pozitifli bir ay olur hepimiz için
Tabloya eklememi istermisin dondurulmuş embriyomuBende bir sorun olmazsa nisanın ilk haftası transfer olacam, 2.deneme olacak
İnşallah canımAmin İnşAllah buradan anneler klübüne gidelim hepimiz
Merhaba adetiniz normalde kaç gün sürüyor ben genelde 2. Gün iğnelere başladım sizinkini niye öyle geçe bırakıyorlar inşallah hayırlısı olsunKızlar merhaba bu ay tüp bebeğe başlayacaktık dün akşam regl oldum leke seklınde bugün 1 günüm ama çok çok az kanamam oluyor cuma günü yani 3. Gün doktor çağırdı ama o zamana kadar adetim bitecek gibi ne yapmam lazım sizce
Bence doktorunuzla iletişime geçin yarın gidin hemen başlarsınız tabi yine doktorunuz karar verirKızlar merhaba bu ay tüp bebeğe başlayacaktık dün akşam regl oldum leke seklınde bugün 1 günüm ama çok çok az kanamam oluyor cuma günü yani 3. Gün doktor çağırdı ama o zamana kadar adetim bitecek gibi ne yapmam lazım sizce
Hımm ilk defa duydum ben adet olunca her seferinde 2. Gün başladım demedi yoğun falan olsun birde ilaçlarımı adetime birkaç gün kala temin ediyorum evde bulunduruyorum adetim başlar başlamaz tüp bebek merkezini arıyorum adet oldum diye bana diyor yarın filan saatte başla filan gün kontrol gel o şekilde siz yine de doktorunuzla iletişime geçin durumunuzu anlatın belki yarında çağırır sizi dilerim sizin için hayırlısı sağlıklısı olsun inşallahYoğun kanama olduğu gün dedi ama benim hiç yoğun kanamam olmadı bu ay 3. Günü yoğun oluyor genelde ne saman olurdu dedi 3. Gün dedim oda 3. Gün gel o zaman dedi
Benim de ilk gün çok gelmez kahverengi az az gelir ikinci ve üçüncü gün yoğundur benim adetlerim onun için korkmayın yarın yoğunlaşır büyük ihtimalle daha sökülmemiştir adetiniz dilerim başlayabilirsiniz sizi de burada görürüz bu ay inşallahAmin teşekkür ederim bende çok şaşkınım bugün 1. Gün yani nerdeyse kanama gelmiyor öyle diyeyim tuhaf birşey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?