Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim çıkacağımız bu yolda bizlere yardım et çektiğimiz sıkıntıları unutturacak güzel günler nasip eyle burada evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime ve bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah sağlıklı hayırlı güzel gebelikler cümlemize nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarma güzel Allahım dualarımızı kabul eyle inşallah Amin Ecmain

Kızlar merhaba bu ay tüp bebeğe başlayacaktık dün akşam regl oldum leke seklınde bugün 1 günüm ama çok çok az kanamam oluyor cuma günü yani 3. Gün doktor çağırdı ama o zamana kadar adetim bitecek gibi ne yapmam lazım sizce

Merhaba adetiniz normalde kaç gün sürüyor ben genelde 2. Gün iğnelere başladım sizinkini niye öyle geçe bırakıyorlar inşallah hayırlısı olsun

Bence doktorunuzla iletişime geçin yarın gidin hemen başlarsınız tabi yine doktorunuz karar verir

Yoğun kanama olduğu gün dedi ama benim hiç yoğun kanamam olmadı bu ay 3. Günü yoğun oluyor genelde ne saman olurdu dedi 3. Gün dedim oda 3. Gün gel o zaman dedi

Yoğun kanama olduğu gün dedi ama benim hiç yoğun kanamam olmadı bu ay 3. Günü yoğun oluyor genelde ne saman olurdu dedi 3. Gün dedim oda 3. Gün gel o zaman dedi
Hımm ilk defa duydum ben adet olunca her seferinde 2. Gün başladım demedi yoğun falan olsun birde ilaçlarımı adetime birkaç gün kala temin ediyorum evde bulunduruyorum adetim başlar başlamaz tüp bebek merkezini arıyorum adet oldum diye bana diyor yarın filan saatte başla filan gün kontrol gel o şekilde siz yine de doktorunuzla iletişime geçin durumunuzu anlatın belki yarında çağırır sizi dilerim sizin için hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Amin teşekkür ederim bende çok şaşkınım bugün 1. Gün yani nerdeyse kanama gelmiyor öyle diyeyim tuhaf birşey oldu
Benim de ilk gün çok gelmez kahverengi az az gelir ikinci ve üçüncü gün yoğundur benim adetlerim onun için korkmayın yarın yoğunlaşır büyük ihtimalle daha sökülmemiştir adetiniz dilerim başlayabilirsiniz sizi de burada görürüz bu ay inşallah

Benim transfer tarihim belli değil ama mart sonu nisan başı gibi olacak gibi duruyor ilk denemem 1 adet 5aa embriyo transferi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…