• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar merhabalar ben çarsamba günü keseyi görmeye gittim Dr hesaplamasına gore 5+4 dedi onların hesaplamasına gore bugün 6+2 oluyorum kalp atışlarını ne zman duydunuz ben çok korkuyorum duyamayacam diye ama benim adet tarihime göre de daha bugün 5+4 oldu

Günaydın kızlar bugün Dr sordum tarusal başladım kullandık dan kaç gün sonra adet olurum kullanan varmi
Ben kullanmıştım ama benim adet zaten son zamanlarda düzensizdi, 5 gün kullandım ilaç bittikten sonra 13.gün adet olabildim. Normalde ilaç bittikten 10 12gün içerisinde adet olman lazım

Kızlar merhabalar ben çarsamba günü keseyi görmeye gittim Dr hesaplamasına gore 5+4 dedi onların hesaplamasına gore bugün 6+2 oluyorum kalp atışlarını ne zman duydunuz ben çok korkuyorum duyamayacam diye ama benim adet tarihime göre de daha bugün 5+4 oldu
Aaa onlarin hesaplaması daha mı önden gidiyor bunu bilmiyordum. Ben 5 Mart'ta transfer oldum beni direk 5 Nisan'da hem kalp hem kese için çağırdılar.

Aaa onlarin hesaplaması daha mı önden gidiyor bunu bilmiyordum. Ben 5 Mart'ta transfer oldum beni direk 5 Nisan'da hem kalp hem kese için çağırdılar.
Bende 3 Mart'ta transfer oldum 5. Gün embriyosu çift transfer di bir kese gördük sadece evet hesaplamaları farklı 3. Gün ve 5. Gün olması bile hesaplamayı etkiliyor

Hayırlı olsun gözünüz aydın olsun 💕
Olumsuz düşünmeyin inşAllah kalp atışınızda duyarsınız.
Hesaplamada bir sorum var. Siz neye göre daha doğrusu nasıl hesapladınız 5+4? Adet gününüzün ilk günü ne zamandı?

Doktorlar daha doğrusu benim doktorum keseye geldiğinde ölçüp bakıp ona göre hamilelik haftanı söyleye bilirim dedi.

Kızlar ben ikinci kanı
İmı verdim ve sonucumu aldım ☺️
510,58 değerim (transferden sonra 13. Gün transfer günü haric]
Cuma günü 206,54 dü değerim.
iki katından fazla artmış şükür 🥹 :anneadayı::emir_bebek::KK76:

Bi an tedirgin oldum iki katından fazla olunca :KK45:
Canımm gözünaydın 🤗 Maşaallah çok güzel artmış, darısı keseye kalp atışına inşaallah 🥰

Amin kardeşim inşallah hepimiz için 🥰 ben negatif sonuçlara alıştım diye düşünüyordum meğerse hepsi birbirinden daha zormuş
Canımm zor olmaz mı, her seferinde katlanıyor o hayal kırıklığı.. Rabbim gönlüne ferahlık versin; bir sonrakinde yüzünü öyle bir güldürsün ki bütün yorgunluklarını unuttursun 🤲🏻❤️

Hayırlı olsun gözünüz aydın olsun 💕
Olumsuz düşünmeyin inşAllah kalp atışınızda duyarsınız.
Hesaplamada bir sorum var. Siz neye göre daha doğrusu nasıl hesapladınız 5+4? Adet gününüzün ilk günü ne zamandı?

Doktorlar daha doğrusu benim doktorum keseye geldiğinde ölçüp bakıp ona göre hamilelik haftanı söyleye bilirim dedi.
Adet tarihim 13 Şubat olduğu için 5+4 öyle hesapladım ben Çarşamba günü Dr gittiğimde büyük ihtimalle kesenin ölçüsüne göre 5+4 olduğunu söyledi

Arkadaşlar 17 martta transfer oldum. Bugün 6. Günüm teste silik çizgi görünüyor. Sizce gebelik var mıdır ? Biliyorum biraz erken ama dayanamadım biliyorsunuz beklemek çok zor 🥹
Evet var canım, bu testten öyle görünüyor. Gözünüz aydın 🤗 Rabbim tüm süreçleri hayırla sağlıkla atlatıp kucağına almayı nasip etsin 🌸

Kızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan

Adet tarihim 13 Şubat olduğu için 5+4 öyle hesapladım ben Çarşamba günü Dr gittiğimde büyük ihtimalle kesenin ölçüsüne göre 5+4 olduğunu söyledi
Hayırlısıyla kalp atımınıda duyarsın inşallah genelde 7. Hafta net duyuluyor kalp atımı onun için stres yapma henüz erken kalp atışı için inşallah bir dahaki randevunda hayırlısıyla gümbür gümbür duymak nasip olsun 🤲❤️

Kızlar selam
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Umudunuzu kaybetmeyin böyle yaparsanız olmaz moral çok önemli gerçekten
Çözdürdikten sonra gelişim devam ediyormu diye embriyoyu takip ediyorlar transferden önce, devam etmeyeni koymazlardı

Kızlar selam
Aleyküm selam canım hayırlı olsun inşallah bebeğin altın embriyondur sıkı sıkı tutunur benim anlamadığım neden embriyoyu imha etmişler belki o senin altın embriyondur bunu yalnız Allah bilir keşke ikisini de transfer etselerdi imha edeceklerine emin ol umutsuz oldukları embriyolar tutuyor en iyi kalitede olan embriyolar tutmuyor bu işler nasiptir bu doktorlar niye böyle yapıyorlar 😕 üzüldüm açıksası diğerini imha etmelerine insan o embriyo oluşması için iki yada üç defa havuz sistemi yapıyor bazı doktorlar ne kadar vurdum duymaz üzülme sen onlara takılma Allah’ın dediği olur 🤲❤️

Değişkenlik gösteriyor. Ben bi kullandığımda ikinci üçüncü gün adet olmuştum
Diğerinde kutu bittikten bir hafta içinde.
İnşallah biran önce olur önce sancı felan vardı üstüne sinir stres eklendi ya Rabbim bizi bu günlerden cektiklerimizden müjdeli haberle mükâfatlandir lütfen hepimizi rabbim 🙏🙏🙏🙏

Back
X