• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Umutsuzluk yok bu yolda canım rabbim ol derse olur belki altın embriyo o koydukları lütfen moralini yüksek tut stres yapma herşey güzel olcak de dua et gülüm

fsnckr fsnckr arkadaşım naptinnnn gittin mi kese görmeye 😍
Canımmm gittim, kese(ler)i gördüm geldim 🤰🏻🤰🏻 2 kese göründü maşaallah 😀😀 Doktor dedi ki ikisi de net olarak görünüyor ama çok yaklaştırmayacağım, karnına bastırmak istemiyorum. Seni de embriyoları da rahatsız etmeyelim dedi 🙂 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Bakalım kaç kalp atışı duyacağız dedi ☺️

Canımmm gittim, kese(ler)i gördüm geldim 🤰🏻🤰🏻 2 kese göründü maşaallah 😀😀 Doktor dedi ki ikisi de net olarak görünüyor ama çok yaklaştırmayacağım, karnına bastırmak istemiyorum. Seni de embriyoları da rahatsız etmeyelim dedi 🙂 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Bakalım kaç kalp atışı duyacağız dedi ☺️
Ayy canım benim çok sevindim senin adına tebrik ediyorum ben bildim senin ikiz olucak allahım sağlıcakla büyümelerini nasip eylesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun canım benim Allah’ıma şükürler olsun sen istedin bir göz Rabbim verdi iki göz Hamdu Senalar olsun inşallah sağlıcakla gelsinler Elhamdüllilah 🤲🐣🐣❤️🥹

Ay kuzum maşallah çok sevindim sağlıkla duy inş hepsini hayırlı olsun bitanem❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲hamdolsun

Canım konuşmaları kaçırıyorum senin mi lekelenmen oldu
Evet canim. Transfer gunu dahil 4. Gün regl olacakmışım gibi ağrım oldu. Akabinde de lekelenme yaşadım kahverengi renginde. Ertesi günde çok az suruntu şeklinde geldi. Şuan transfer günü dahil 6. Gundeyim. Sabaha karsi, regl olacaknis gibi agrim haffiden oldu. Ama gecti.Şuan lekelenme yaşamıyorum. Bariz adet olacakmış gibi ağrım yok. Goguslerim çok çok çok hafif hassas. Ama onemsenecek kadar değil. :(

Yaaaa çok sevindim 🤲🎉 oh ne güzel olmuş bı kerede iki tane 😍 bebişin yanlız da kalmicak kardeşi de olucak 🥰 canım sağlıkla ilerlesin ins. Kolaylıkla zamanında ikisini de sağlıkla kucağına al ins.🙏🩵 Senin değerin o kadar yüksek değildi demi tam sürpriz olmuş sana 🌸

Evet canim. Transfer gunu dahil 4. Gün regl olacakmışım gibi ağrım oldu. Akabinde de lekelenme yaşadım kahverengi renginde. Ertesi günde çok az suruntu şeklinde geldi. Şuan transfer günü dahil 6. Gundeyim. Sabaha karsi, regl olacaknis gibi agrim haffiden oldu. Ama gecti.Şuan lekelenme yaşamıyorum. Bariz adet olacakmış gibi ağrım yok. Goguslerim çok çok çok hafif hassas. Ama onemsenecek kadar değil. :(
Canım bende de lekelenme oldu kahve başladı pembeleşti hatta yarını minik bir pıhtıda geldi ben pozitif olduğumu biliyordum korktum ama değerlerimde düşme olmadı korkma Allahın izniyle bişey olmaz

Kızlar selam
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Canım benim böyle hemen umutsuzluğa kapılma Rabbim ol dedikten sonra olur sen hiç merak etme bolca dua et kendini de strese sokma daha dur ortada bişi yok sen böyle olumsuz düşünürsen olmaz kendini biraz telkinle şuan zaten bişi hissedemezsin kendini dinlenme hiç bişi hissetmeyip pozitif olan çokk kişi var dua et sadece başka bişi düşünme araştırma moralini bozma

Maşallah canım benim Rabbim sağ salim kalp atışlarını duymayı kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aleyküm selam canım hayırlı olsun inşallah bebeğin altın embriyondur sıkı sıkı tutunur benim anlamadığım neden embriyoyu imha etmişler belki o senin altın embriyondur bunu yalnız Allah bilir keşke ikisini de transfer etselerdi imha edeceklerine emin ol umutsuz oldukları embriyolar tutuyor en iyi kalitede olan embriyolar tutmuyor bu işler nasiptir bu doktorlar niye böyle yapıyorlar 😕 üzüldüm açıksası diğerini imha etmelerine insan o embriyo oluşması için iki yada üç defa havuz sistemi yapıyor bazı doktorlar ne kadar vurdum duymaz üzülme sen onlara takılma Allah’ın dediği olur 🤲❤️
Canım valla çok kolay imha ediyorlar benimkileri de çift dondurmuslar, ama tek transfer yapıyorlar sonra da arayıp durumu iyi değil ilerlemez imha ediyoruz diyorlar hoop çöp oluyor🥹 ee bizde bişey bilmediğimiz için kabul ediyoruz sadece.

Kızlar selam
Canım demekki bu çok kötü değilmişki umut vaadediomuşki bunu transfer etmiş sen o tüm değerleri herşeyi unut şuan hiç umutsuzluğa kapılma bazen genetikçi seçilmiş en iyiler tutmuyor bazende çok düşük şans verdikleri tutuyor herşey Rabbimden Bol bol dua oku 3 gün dinlen rahat ol bitanem

Kızlar selam
Canım hayırlı olsun transferin ama lütfen moralini bozma, Allah ol der ve olur.

Opudan sonra 2 regl rahim dinlendiriyorsun ya taze transfer yapmıyorsun,
Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.

Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.:KK45: Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?

Yaaaa çok sevindim 🤲🎉 oh ne güzel olmuş bı kerede iki tane 😍 bebişin yanlız da kalmicak kardeşi de olucak 🥰 canım sağlıkla ilerlesin ins. Kolaylıkla zamanında ikisini de sağlıkla kucağına al ins.🙏🩵 Senin değerin o kadar yüksek değildi demi tam sürpriz olmuş sana 🌸
Canımmm çok sağollll 🤗 Süpriz oldu evet 😀 Hatta doktoru beklerken eşime iki parmağımdan birini seç dedim, seçti. İkiz olanı seçtin dedim gülüştük. Doktor iki kese görünüyor deyince eşim ‘Hocam ben uzun çubuğu seçtim ikiz olacağını tahmin ettim’ dedi gülüştük epey 😂😂 Hayırlısı olsun kuzum ya değişik duygular, Rabbim hepimize sağlıkla, hayırla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🥰🥰

Ayy canım benim çok sevindim senin adına tebrik ediyorum ben bildim senin ikiz olucak allahım sağlıcakla büyümelerini nasip eylesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun canım benim Allah’ıma şükürler olsun sen istedin bir göz Rabbim verdi iki göz Hamdu Senalar olsun inşallah sağlıcakla gelsinler Elhamdüllilah 🤲🐣🐣❤️🥹
Mayalammm canımm çok teşekkür ederim kuzummm Rabbim senin de prensesine tez vakitte bir kardeş nasip etsin, senin haberinle biz de uçalım buralarda 🥰🤗

Back
X