- 17 Temmuz 2024
- 537
- 224
- 18
- 29
- Konu Sahibi mayala katar
-
Peki rahim kalınlığınızla ilgili ne söyledi? Birdee Perşembe siizn regliden sonra kaçıncı gününüz oluyor yani transfer için.Bence her doktor farklı bakıyor benim doktorum beş günde bir çağırdı en son cuma gittim bu perşembe de transfer olacak nasipse
Rahim kalınlığıma 9,5 dedi gayet iyi buldu benim iki başarısız denemem var bu üçüncü transferim bu sefer minimum ilaçla devam ediyoruz adetimin üzerinden 17 gün geçmiş olacak nasipsePeki rahim kalınlığınızla ilgili ne söyledi? Birdee Perşembe siizn regliden sonra kaçıncı gününüz oluyor yani transfer için.
Anladım benim 20. Güne denk gelecek sanırım cumartesi 7.5 su umarım yarın güzel bir değer çıkar korkuyorum biraz iptal olur diyeRahim kalınlığıma 9,5 dedi gayet iyi buldu benim iki başarısız denemem var bu üçüncü transferim bu sefer minimum ilaçla devam ediyoruz adetimin üzerinden 17 gün geçmiş olacak nasipse
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olsun ekledim canım inşallah hepimize uğurBeni de ekler misin. Yaşım 34 ilk denemem. 6 tane iyi ve orta kalite ikişerli 5.gün embriyolarım donduruldu. Bayramdan sonra inşallah transferim olacak
Benim 10 gün sonra kontrol herkesin farklı demek ki 17 18. Gün olacak benim sanırım bi aksilik cikmazsaBende işte bu kadar sık baktığı için telaşlandım acaba birşeyler yolunda gitmiyor mu yeterince kalınlaşmıyor mu diye . Bir gün durup bir gün gidiyorum muayeneye yarın kaç olacak kalınlaşma fikrim yok ama cumartesi günü 8 Mart dedi . Burada herkes regliden sonra 20 gün transferin olduğunu söyledi benimde 8 Mart tam 20. Güne denk geliyor
Benimde ilk 17 Şubat'ta reglimi oldum 10 gün sonra yani 27 şubata muayene verdi 6.5 mm ölçtü sonra 1 marta verdi 7.5 ölçtü şimdi 3 Mart ve yeniden görmek istedi tekrar bakacak bu kadar sık olması beni biraz tedirgin ediyor ama bence iyi gidiyor kalınlaşma anca yani regli döngüm uzunBenim 10 gün sonra kontrol herkesin farklı demek ki 17 18. Gün olacak benim sanırım bi aksilik cikmazsa
Yaa hiç bilmiyordum baya da karnım şişti gerçekten ve iki üç gün ağrım devam etti benim. Acaba bende mi sıkıntı var demiştimSağol canım transferm oldu taze transfer 5. Gün embryiosu canmm dua edin nolurr test gününü bekliyorumm10 tane toplandı yumurta bendende sende daha çok şişlik ağrı olmuştur canm ne kadar çok toplanırsa okadar çok olıyormuş
Çok geçmiş olsun. Tabi senin kadar olmadı ama baya şişti yumurtanın fazla toplanması ile de oluyormuş galiba. Ama geçti çok şükürKarnın hamile gibi şiştiyse Ohss olmuşsundur tabi bunun hafif orta ağır ı var ben ağırdım 7 aylık gibi karnım oldu su doldu yatış yaptılar hastaneye
Bnde öyle düşündüm ama normalmiş canm hele ben 3. Gün akşam nefes bile sor alıyordmm ama geçiyo sonra bol boll su iç ve sıvı şeyler yeYaa hiç bilmiyordum baya da karnım şişti gerçekten ve iki üç gün ağrım devam etti benim. Acaba bende mi sıkıntı var demiştim
Valla ben de ikinci gün altıma kacirdim bildiğin geceBnde öyle düşündüm ama normalmiş canm hele ben 3. Gün akşam nefes bile sor alıyordmm ama geçiyo sonra bol boll su iç ve sıvı şeyler ye
Bunla geçmiş olsun inşallh canmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn :)Valla ben de ikinci gün altıma kacirdim bildiğin geceve tutamadım hani. Doktora sordum normal dedi. Otururken felan bile ağrım oluyordu çok şükür üç gün sürdü. Karnım da gerçekten şişti. Ve yedigime vs dikkat de ediyordum ona rağmen epey şişti. Çok şükür geçtiii sıvı tüketimini daha da arttiracagim amaa
İnşallah Allah razı olsunBunla geçmiş olsun inşallh canmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn :)
Bnde canm bendee Allah yardımcımız olsunİnşallah Allah razı olsunhepimizin inşallah çok dua ediyorum bütün tüp bebek sürecindekileree
Allah çabalarımızın güzel sonuçlarını yaşamayı nasip etsinÇok geçmiş olsun. Tabi senin kadar olmadı ama baya şişti yumurtanın fazla toplanması ile de oluyormuş galiba. Ama geçti çok şükür
İnşallah güzel bir değer çıkarAnladım benim 20. Güne denk gelecek sanırım cumartesi 7.5 su umarım yarın güzel bir değer çıkar korkuyorum biraz iptal olur diye
Arkadaşım o senin vücuduna göre değişir doktorunla konuş bana doktorum ilaçlarına uygun değil demişti ben o yüzden tutamadımKızlar merhaba! 2. denemem için adetimi beklemekteyim. Adetim haftaya gelecek. Peki orucu tutmam lazım mı adete kadar? sonuçta vücut yeterince sulanmıyor... çok bilgisizim ve kararsızım... Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim cevabınıza. Doktorumla telefonla görüşemiyorum, uzakta yaşıyorum, burda soruya cvp alacağımı düşündümArkadaşım o senin vücuduna göre değişir doktorunla konuş bana doktorum ilaçlarına uygun değil demişti ben o yüzden tutamadım
Benim doktorum bir arkadaşıma tut istersen dedi ilaç saatlerini ayarladı ama benim için ilaçların ağır gelir saatlerini değiştiremem istersen transferi iptal edelim bir sonraki aya erteleyelim dedi bende artık istemeyerek de olsa oruç tutuyorumTeşekkür ederim cevabınıza. Doktorumla telefonla görüşemiyorum, uzakta yaşıyorum, burda soruya cvp alacağımı düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?