Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyor canm şişlik gaz sancısıı gramp hepsi oluyorr çok aşırı olursa doktoruna başvur yürütüş yap ve aşırı aşırı su iç canm su içip lavobaya gittikçe açılıyorsın
Benim yumurta toplama işlemim bitti sonrasında regl oldum. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum doktor taze transfer yapmadı çünkü. Ama bende de çok şişkinlik olmuştu. Yumurta toplamanin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum ben de kullandığım iğneler yüzünden felan herhalde diyordum

Selam kızlar beni de ekleyebilirsin yaş 32 ilk denememiz 5.gün embriyosu transfer günü henüz belli değil pazartesi doktora gideceğim bakalım

Yapıyor canm bendede olmuştu kaç yumurta toplandı canm

Canm benide ekleyebilirsinn şubat 27 transfer olsum ama 10 mart tast günümm 5. Gün çift embriyo

Yumurta toplamadan sonra mi şişkinlik oldu acaba ?
Hayır aşılama yaptırırken tüp bebeğe girer gibi yumurtam büyüdü ovitrelle yapınca Ohss başladı tamamen doktorun yanlış doz tedavisi yüzünden. Özel hastaneydi ama artık gitmedim ona. Şimdi ki doktora Ohss geçmişimi söyledim yumurta toplamada Ohss olmayım diye düşük dozdan yapıyor iğneleri çarşamba günü boyuta göre doz eksik kalırsa arttıracak

Yaa bilmeden olmak mümkün mü acaba bunu peki ? Tam olarak bilmiyorum nedenini ben de gonalf kullandım yumurta toplama sürecinde ve toplamadan sonra da çok siskinligim olduu

Çok geçmiş olsun simdideenn benim 20 toplandı. 5. Güne 4 tane gitti. Dordune de pgt yaptırdık. Sonucunu bekliyoruz sizin kaç tane ?
Sağol canım transferm oldu taze transfer 5. Gün embryiosu canmm dua edin nolurr test gününü bekliyorumm 10 tane toplandı yumurta bendende sende daha çok şişlik ağrı olmuştur canm ne kadar çok toplanırsa okadar çok olıyormuş

Yaa bilmeden olmak mümkün mü acaba bunu peki ? Tam olarak bilmiyorum nedenini ben de gonalf kullandım yumurta toplama sürecinde ve toplamadan sonra da çok siskinligim olduu
Karnın hamile gibi şiştiyse Ohss olmuşsundur tabi bunun hafif orta ağır ı var ben ağırdım 7 aylık gibi karnım oldu su doldu yatış yaptılar hastaneye

İlk kaçtı kalınlık benim şuan 5.5 başlangıç

Selam kızlar beni de ekleyebilirsin yaş 32 ilk denememiz 5.gün embriyosu transfer günü henüz belli değil pazartesi doktora gideceğim bakalım
Aleyküm selam hoşgeldin canım ekledim şimdiden hayırlı olsun dilerim hepimiz güzel haberler alırız bol pozitifli bir ay olsun inşallah

Hm güzel gidiyor sizin ama bu kadar sık mi bakılıyor bilmiyordum
Bende işte bu kadar sık baktığı için telaşlandım acaba birşeyler yolunda gitmiyor mu yeterince kalınlaşmıyor mu diye . Bir gün durup bir gün gidiyorum muayeneye yarın kaç olacak kalınlaşma fikrim yok ama cumartesi günü 8 Mart dedi . Burada herkes regliden sonra 20 gün transferin olduğunu söyledi benimde 8 Mart tam 20. Güne denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…