mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin bebişlerimiz :Saruboceq: güzel anne adaylarımızın bayanssulusmile bebişleri :ecrin_bebek:

İnşallah canım inşallah ya temiz çıkar sen nasıl çektirdin narkozlamı narkozsuzmu anlatırmısın

yok narkoz falan olmadı,şimdi çektirmiş olman gerek galiba demi?biraz ağrılı oluyo tüpler açıksa ağrıyomuş zaten,sonrasındada biraz ağrın olabilir ama hsgden sonra hamile kalma olasılığı artıyomuş kanallar iyice açıldığından.sonuç nasıl?

bir hamileniz daha var hayırlı olsun emas, ben de bugün keseciği gördüüüm.

bu ayında üçte biri bitti nerdeyse..hiç hamiş haberi yok..günü geçen hatunlar nerelerdesiniz?:hulya:

selamlar herkese müjde dolu bir ay diliyorumm.inşallah herkes bebeğini kucağına sağlıkla ve mutlulukla alır inşallahhh.bizde geçen ay ilk defa bebeğimiz için adım attık ama olamadı nasip değilmiş.10 aylık evliyim.büyük bekleyiş başladı bakalım sabırlar herkeseeeeeee

kızlar ben geldim sonuçlar temiz çıktı çokta rahat oldum narkoz çakır keyif yaptı okaaaa

ayyyyyyy bide sezenim gelsede güzel haberler verse....allahın izniyle.

sezenden haber alınca özelden yazarmısn azize yada sezencim sen seni merak ediyorum tatlım ben uyayayım çok uykun,m var öptüm sizi

gelsin bebişler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…