mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar bugün çok sevinçliyim ve okadarda içim çok rahatladı.Hormon testlerim normal olması gereken değerlerdeler bugünde rahim filmi çektirdim oda normal temiz 2 tüpümde açık ve temiz.

Kızlar bugün çok sevinçliyim ve okadarda içim çok rahatladı.Hormon testlerim normal olması gereken değerlerdeler bugünde rahim filmi çektirdim oda normal temiz 2 tüpümde açık ve temiz.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun kuşum eh artıkın bebişimiz gelir allahın izniyle:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi:

şincik gönül rahatlığıyla yatabilirim iyi geceler kızlar inş.bende temzi haberler verebilirim öptüm sizi dua edin bana allahım hayırlı sonuçlar verir inş.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun kuşum eh artıkın bebişimiz gelir allahın izniyle:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi:

İnşallah canım benim ya. Bugün gidene kadar çok korkmuştum ama hiçte yazılanlar gibi çıkmadı bile. Yok kesin anestezi ile çektirin,çok ağrılı, çok acıtıyor, korkudan bayıldım vb. Sadece ilk etapta ilaç verirken vajinadan ağrı oluyor oda adet ancısından biryandan başka bir benzetme yaparsak gazımız varmışta çıkaramadığımız zaman olan ağrıda farksız.Birde ben acıya ve ağrıya dayanamayan biriysem hiç korkmasınlar.

şincik gönül rahatlığıyla yatabilirim iyi geceler kızlar inş.bende temzi haberler verebilirim öptüm sizi dua edin bana allahım hayırlı sonuçlar verir inş.

Dualarımız senle canım sende iyi haberler getireceksin bize Allah'ın izniyle.Bende çıkıyorum zaten uzanayım biraz.İyi geceler herkese.

Kızlar bugün filim çektirdiğim yerde bir kadınla sohpet ettik bana dediki, üzülme olur bebeğin dedi ablasının kızıda hamile kalamıyormuş tüp bebek yaptırmışlar ikizleri olmuş.Sonra yine hamile kalmış ama tedaviyle değil yine ikiz olmuş ve doğurmuş sonra tekrardan hamile kalıyor yine ikiz ama busefer aldırıyorlar.Veren Allah veriyor ya kızlar bence duamızı eksik etmeyelim.

gözünaydın cnm geçmiş olsunopuyorumnanaktan
cok şükür gelsin bebegin şimdi

slm masalcım...hadi inşallah olur canmm.
verirsin bize güzel haberi. nasılsın canmm görüşmeyeli? kayboldun tatlım yerimseniben

azizecim bende özledimm sizleri valla..çalışıyom ya ben okull çok yoğundu.bakamadım nete hiçç.ama bu aralar rahatım daha çok takılırımm.senn napıyonn.hadi korunmayı bir an önce bırakta yine beraber kalalım hamile canım.kaydirigubbakcemile3

gözünaydın cnm geçmiş olsunopuyorumnanaktan
cok şükür gelsin bebegin şimdi

Teşekkür ederim canım benim...
Ewet eşim bile benden çok araştırıyor bu konuyu oda sormuş onların işyerine gelen doktora çekildikten sonra hamile çoğu insan hamile kalıyor zararı yok faydası var demiş çektirmesini tavsiye ederim demiş.
Doktordan çıktıktan sonra hadi bakalım bebişimiz gelsin artık diyor...
İnsanın eşininde bukadar araştırıp yanında destek olması gerçekten çok güzel bir duygu...

:lepi: gözün aydın tatlımm alkisalkisalkis çok sevindim senin adına alkisalkisalkis
gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:

Hoşgeldin Azize. Fotoğraftaki sensen çok güzelmişin. Yalnış hatırlamıyorsam 30 yaşındaydın dimi ama 30 göstermiyorsun gerçekten.

:Saruboceq:

serapçım haberini bekliyom tatlım...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bi an okuyunca seni hamile sandım canmm kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım oda olacak inşallah bu ay hamiş kalırım.Hastalığımdan önce 5 gün beraber olmadık belki bebiş vardır diye ama olmadı hastalanmamla beraber 8 günde olmadık film için ama doktora sordum beraber olmanızda bir sakınca yok dedi ve ilk beraberliğimizi akşam daha olduk. Çalışmalar başlamış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…