herkese teşekkürler ben bu ay bi takvimden takip ettim,bana uğurlu geldi sizde mutlaka indirin,advanced woman calendar
öle bi takvim bende indirdim netten advanced women calendar,bu ay kullandım,yani takip ettim,ben son 5 aylık adet günümü yazdım,yumurtlama gününü gösteriyo,ilişkiye girdiğin günleri işaretleyebiliyosun.şimdi adetim gecikti bazı garip değişiklikler var biraz daha bekleyip test yapcam.umarım bu kez olmuştur.mutlaka indirip deneyin
kıaalarr selamm..dün akıntım vardı değerlendirdim.17gündü adetin.ama bugün sol kasığım çok ağrıyo.bilye varmış gibi.acaba yumurtam çatladı mı??bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnnnn.zemuszemus
selam kızlarrrrrr
yenı bebeişler geliyo galiba hayırlısı olsunnnn......
bende yarın öburgunu beklıyom inş kırmızı kartı görmem
slmmmmm canımmmmm
evet gitmeden rahatlamıycamm bu kesin evet çok güzel bi yer yapmışlar dimi ben daha çözemedim içini çok büyükk gez gez bitiremedim daha bebek mağazalarına bakmadım dur gidince bakıyım çok varmııben iyiyim tatlım nolsun...
hiç korkma cnmm yarın bi git dr.allahın izninle rahatlarsın. bende hafta sonu annemlerdeydim sonunda forum istanbula gittim...çok beyendik gez gez bitmiyo heryeride gezemedik valla ençokta bebek mazalarını beyendim.
evet gitmeden rahatlamıycamm bu kesin evet çok güzel bi yer yapmışlar dimi ben daha çözemedim içini çok büyükk gez gez bitiremedim daha bebek mağazalarına bakmadım dur gidince bakıyım çok varmıı
bende geldim
benim bitti adet kızlar dünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?