mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kıslar nasılsınız yen tobıcacmısınız buldum sızı ınsalla rabbım herkesın gonlune gore veriir:Saruboceq:

güzel bir yöntemmiş canım.bizimle bu adresi paylaşırsan bizde seviniriz.paylaşırsan url adresini vermen yeterli...

güzel bir yöntemmiş canım.bizimle bu adresi paylaşırsan bizde seviniriz.paylaşırsan url adresini vermen yeterli...

öle bi takvim bende indirdim netten advanced women calendar,bu ay kullandım,yani takip ettim,ben son 5 aylık adet günümü yazdım,yumurtlama gününü gösteriyo,ilişkiye girdiğin günleri işaretleyebiliyosun.şimdi adetim gecikti bazı garip değişiklikler var biraz daha bekleyip test yapcam.umarım bu kez olmuştur.mutlaka indirip deneyin

gelsin bebişlerimiz :ecrin_bebek:

kızlar pek bakamıyom bugün evde yokum annemlerdeyim...
bakıp çıkıyom ara ara....

güzel anne adaylarımızın güzel bebişleri gelin konun göbüşümüze allahımızın izninle :Saruboceq:

güzel anne adaylarımızın güzel bebişleri gelin konun göbüşümüze allahımızın izninle :Saruboceq:

kadınlar gününüz kutlu olsun:)çok mutluyum bugün test yaptım ve sonucu pozitif çıktı,ikinci çizgi biraz silik yarın sabah bidaha yapcam,çok şakkınım,inanamıyorum ve korkuyorum yanlışsa diye

kadınlar gününüz kutlu olsun:)çok mutluyum bugün test yaptım ve sonucu pozitif çıktı,ikinci çizgi biraz silik yarın sabah bidaha yapcam,çok şakkınım,inanamıyorum ve korkuyorum yanlışsa diye

aa cok sevindim cnm gözün aydın inş hamilesindir opuyorumnanaktan
tebriklerrrrrrrrrrr :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…