mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya ben yeniyimde yanlış yere yazdım,yabancı bir sayfada son adet tarihini giriyosun bebeğinin durumunu gösteriyo,bi arkadaş bahsediyodu ona cevap yazmıştım:kedi:

azizecim nasılsın? canım ya vucut ısısı adete kaç gün kala düşüyodu bılıyomusun? benımkı hala 37- 37.1

merhaba hanımlar... Bende nisanda hamile kalmak isteyenlerdenim.. ınşalllah 10-15 nisan arası yumurtlama dönemlerim ınşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder...

:lepi:
gelsin bebişler

merhaba hanımlar... Bende nisanda hamile kalmak isteyenlerdenim.. İnşalllah 10-15 nisan arası yumurtlama dönemlerim İnşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder...

inşallah canmm...bende nisan ayından çok umutluyum allah hepimize hayırlısını versin.

bende bu aylarda bebek istiyorum. aslında bu ayda çalışma vardı. adetime 1-2- gün kaldı. umarım nisanı beklemeden bu ay hamile kalmışımdır...

Benim adetten haber yok yine söktürücü kullanacam ben stresten iyice sapıttı adetim bilmiyorumkismile bugün 6. gün kafamçokkarıştı

kızlarr selam yumurta akı gibi akıntım var.adetimin 17 günü.yumurta çatlama belirtisi mi ?yoksa üşüttüm mü.ona göre bu günleri değerlendirmeli miyim?hamile kalamk için:kedi:

kızlarr selam yumurta akı gibi akıntım var.adetimin 17 günü.yumurta çatlama belirtisi mi ?yoksa üşüttüm mü.ona göre bu günleri değerlendirmeli miyim?hamile kalamk için:kedi:

olabilir cnm degerlendiir zaten 14-15-16-17günleri senin günlerinnn

Kızlar tünaydın... Nasılsınız? Dün giremedim eşim izinliydi gezdik vallah bir baktık kendimizi İstanbulda bulduk.Eşim dün diyor gezelim boşver hamile kaldıktan sonra zorlaşaak gezmemiz...Dün ne var me yok yeni hamiş haberleri yok sanırım tabloya baktımda.

yok hamile cnmm dün hava çok kötüydü ya nasıl gezdinizz??ben 8aylıkken hamileyken otobüslerdeydim cnm gezersin korkmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…